English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Majku im yebem pa sutra nema Arsenala i City u prijenosu...dabogda im Del Ponte krojila program
Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije i jedan od najefilasnijih reprezentativnih spiceva danasnjice.
46 golova na 74 meca = 0.62 gola po mecu, brutalna statistika.
Msm da je u top 5 reprezentativnih napadaca po koeficijentu postignutih golova. Ispred su cini mi se samo Lukaku, Kane, Haaland i ne znam da li iko jos?!
Odveo Srbiju na 2 SP, malo li je?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Mogao bi celzi dati 70 miliona za ahmedhodzica da zamijeni kulibajlija
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je glup Pulisic 

Teren Sotona je katastrofalan

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- feniksptica
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Chelsea je jako jako jako loš, ne znam šta im više "ne štima" ali ovo što vidim je kriminalno. Odbrana jeste problem jer igra Thiago (čovjek od 40 godina) i pametno je dovođenje Fofane(upitan zdravvstveni bilten) i Gvardiola, eh da li im je bila nepotrebna kupovina ovog Kvikirelje miki mausa, svakako pogotovo za ove pare jer lik nije dobar ni u napadu ni u odbrani, prosjek na obje strane u najboljem, po meni im je potrebniji vezni red jer nit lako prenose loptu do napada (zbog veznog reda, cesto ga i preskacu) a protivnici im lako dolaze do zadnje linije jer opet vezni red ne postoji.
Tuchel je puno tvrdoglav i ne znam do kad ce forsirat igru bez klasicnog spica ili sa Havertzom na istom, mozda je Werner trebao ostati, ali Ziyech i Pulisic su kriminalni i oni su prije njega morali otici po meni
Tuchel je puno tvrdoglav i ne znam do kad ce forsirat igru bez klasicnog spica ili sa Havertzom na istom, mozda je Werner trebao ostati, ali Ziyech i Pulisic su kriminalni i oni su prije njega morali otici po meni
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dajemo konkurentima laznu nadu. Najkasnije do druge polovine ožujka titula je u vitrinama SB-a

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je on odbio United jer je zelio iskljucivo u Leipzig, a i Chelsea tesko da bi prodao nama.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Apolon je napisao/la: ↑30 avg 2022, 22:44Dajemo konkurentima laznu nadu. Najkasnije do druge polovine ožujka titula je u vitrinama SB-a![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ulupase 300 miliona a utusenko ih vodi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.