A Dzeko za njih Jordan.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Što ljudi popljuvaše Džeku. Ali nije prvi put da se takva igračina omalovažava, to ga prati kroz cijelu karijeru skoro. Ali on je svoje pokazao i dokazao.
Kad ti nabrojani budu imali skoro 400 golova u karijeri onda možemo raditi poređenja.
Kad ti nabrojani budu imali skoro 400 golova u karijeri onda možemo raditi poređenja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
Upravo potvrda onog sto sam pisao, i to bas pretprosle sezone kad je bilo 12-13 penala protiv. Kada se gleda Var protiv Juventusa to je gotovo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Unisti Theo Berardia. Djeluje ozbiljna povreda.
Gosens ode, interesantan razvoj.
Gosens ode, interesantan razvoj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
sampionska igra milana 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- nextterrain
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Takmice se klubovi ko ce vise bodova izgubit na startu prvenstva
Sta fali Sosi? Da ne treba jos jednog mazluma starog dovest pa da ga prodajemo za godinu dana? Koji igrac na trzistu koji je jos slobodan nam odgovara a da pri tom zadovoljava kriterije naseg kineskog overlorda, koji ne da ni centa u klub vise?
Posao sa Gosensom katastrofa, vec sam pisao da se trebao produziti Perisic i da su se novci koji su bili namijenjeni za Gosensa trebali tada potrositi na Bremera.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
veća patnja za gledat nego juve sampa. ko da gledas seriu c a ne jednu od boljih tekmi kola 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Jos jednomdachodachoni je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:52da se citiramo kakva greska milanjeza cak i da su dali samo 3 miliona pogrijesili bi a ne ovako greskom a mogli za te pare dovesti pristojno desno krilodachodachoni je napisao/la: ↑08 avg 2022, 17:11Vlasnik Briza: "Milan nam je poslao meil gde su pitali koliko kosta de Katalele, umesto 3,5 miliona greskom smo izostavili zarez i napisali 35 miliona, hteli smo da im posaljemo da smo napravili gresku medjutim oni su pristali".
E moj majlande![]()

Ne preskaci terapiju. Molim te.dachodachoni je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:52Jos jednomdachodachoni je napisao/la: ↑21 avg 2022, 22:52da se citiramo kakva greska milanjeza cak i da su dali samo 3 miliona pogrijesili bi a ne ovako greskom a mogli za te pare dovesti pristojno desno krilodachodachoni je napisao/la: ↑08 avg 2022, 17:11Vlasnik Briza: "Milan nam je poslao meil gde su pitali koliko kosta de Katalele, umesto 3,5 miliona greskom smo izostavili zarez i napisali 35 miliona, hteli smo da im posaljemo da smo napravili gresku medjutim oni su pristali".
E moj majlande![]()
![]()
Sutra za Juventus je najbolje da izgubi u sred Torina i da se ćrlavcu uruči otkaz,to bi im bilo najbolje za duže staze.
Malo mi glupo reći,ali za nsvijače konkurenata najbolje je da navijaju za Juve,što je duze kreten na klupi to su vece sanse ostalima za scudeto
Malo mi glupo reći,ali za nsvijače konkurenata najbolje je da navijaju za Juve,što je duze kreten na klupi to su vece sanse ostalima za scudeto
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Burazeru koliko hejtas tog AllegriaGIBRA je napisao/la: ↑30 avg 2022, 21:16Sutra za Juventus je najbolje da izgubi u sred Torina i da se ćrlavcu uruči otkaz,to bi im bilo najbolje za duže staze.

Sto Jozo navuce ovog,dao mu loptu i dobi 2 komada za poluvijeme 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Romagnoli13
- Kontakt:
Italijani trebaju uraditi ono što će francuzi uraditi sljedeće sezone, a to je smanjiti ligu na 18 ekipa. Jer ove ekipe tipa Lecce i Cramonese su sramotne ekipe. Monza barem će da ulaže, pogotovo ako ostanu u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo Barella doktore