RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Dobro bi bilo da se ne zayebaješ sa takvim stvarima i neistinama, dolijevanje ulja na vatru nam ne treba. Pročitaće neko sa strane pa ozbiljno pomisliti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Hasic licno to ne osjeti u mjeri u kojoj bi mu trebalo da se nastavi boriti. Misli da odnos sa navijacima nije na nivou jos od incidenta sa bakljadom. Pitanje je koliko je klub navijaca snazno organizovan da ima veci uticaj na rukovodstvo klubom. Trenutno je uticaj zanemarivog intenziteta.
Nema. Dudic je otisao iskljucivo jer mu je zelja bila trenirati Sarajevo. Uprava mu je ponudila sve sto je trazio, ali je Sarajevo klub koji je njemu blizi srcu.Mostarac1922 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:47Ima li ikakve veze odlazak Dudica sa ovim stvarima?
Jel mozda osjetio da se nesto sprema, ili je samo ispao cipka kao sto smo mislili
-
- Kontakt:
Nisu navijaci samo momci iza gola. Mada i oni ga podrzavaju siguran sam. A Hasicu fali malo sluha da uspostavi kontakt sa navijacima, da dodje medju raju. Bola vise puta sam vidio covjeciju ribicu nego njega ali ipak mislim da je pravi covjek. Siguran sam da ima bar 90 % podrskeRainMan je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:58Hasic licno to ne osjeti u mjeri u kojoj bi mu trebalo da se nastavi boriti. Misli da odnos sa navijacima nije na nivou jos od incidenta sa bakljadom. Pitanje je koliko je klub navijaca snazno organizovan da ima veci uticaj na rukovodstvo klubom. Trenutno je uticaj zanemarivog intenziteta.
Nema. Dudic je otisao iskljucivo jer mu je zelja bila trenirati Sarajevo. Uprava mu je ponudila sve sto je trazio, ali je Sarajevo klub koji je njemu blizi srcu.Mostarac1922 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:47Ima li ikakve veze odlazak Dudica sa ovim stvarima?
Jel mozda osjetio da se nesto sprema, ili je samo ispao cipka kao sto smo mislili
Ima Hasić ogromnu podršku, to je definitivno.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑30 avg 2022, 11:09Nisu navijaci samo momci iza gola. Mada i oni ga podrzavaju siguran sam. A Hasicu fali malo sluha da uspostavi kontakt sa navijacima, da dodje medju raju. Bola vise puta sam vidio covjeciju ribicu nego njega ali ipak mislim da je pravi covjek. Siguran sam da ima bar 90 % podrskeRainMan je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:58Hasic licno to ne osjeti u mjeri u kojoj bi mu trebalo da se nastavi boriti. Misli da odnos sa navijacima nije na nivou jos od incidenta sa bakljadom. Pitanje je koliko je klub navijaca snazno organizovan da ima veci uticaj na rukovodstvo klubom. Trenutno je uticaj zanemarivog intenziteta.
-
- Kontakt:

Podrška Hasiću nikad nije bila upitna. Neka krene, imat će pola grada iza sebe.
- OldFashioned
- Kontakt:
Znam da se zaebajete ali taj izrod kada bi imao bilo kakvu ozbiljniju ulogu u klubu ja bih u Zenici zavrsio..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Gonjali bi ga po gradu kao Tanu Okonju svojevremenoOldFashioned je napisao/la: ↑30 avg 2022, 12:56Znam da se zaebajete ali taj izrod kada bi imao bilo kakvu ozbiljniju ulogu u klubu ja bih u Zenici zavrsio..

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma ovo bi nadam se bilo punoo punooo jace i od tog... onaj izrod je primjer svega onog sto mrzim danas. Prepotentni, nemoralni ljigavac u hiljadu boja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
I HDZ se poteže za mjesto direktora. Imaju svog čovjeka, bivšeg vratara Veleža, koji je voljan završiti stadion i uložiti pare (tuđe). Info kaže da je juče govorio da je to gradski stadion. Meni odmah asocijacija na gradski bazen da ne spominjem šta gore.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Večeras poslije 22 sata će se znati mnogo toga. Biti će više informacija. 

Šuplja ili stvarno imaš takvu informaciju?Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑30 avg 2022, 13:46Večeras poslije 22 sata će se znati mnogo toga. Biti će više informacija.![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trola, nije prvi putAdo1922 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 15:39Šuplja ili stvarno imaš takvu informaciju?Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑30 avg 2022, 13:46Večeras poslije 22 sata će se znati mnogo toga. Biti će više informacija.![]()
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Sačekajte koji sahat....neka i ovi novinari malo pročeprkaju, dosta i njihovog prepisivanja.
.....................Bogdanović...........
...........Kvakić......Zvonić......Ikić.....
Ćosić......Hasanović.....Pršeš.......Dejanović
......................Vehabović.............
..............Džanković......Haskić........
...........Kvakić......Zvonić......Ikić.....
Ćosić......Hasanović.....Pršeš.......Dejanović
......................Vehabović.............
..............Džanković......Haskić........
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Na sofi je presmješna formacija

-
- Kontakt:
Ne fali ni trke,ni želje ni taktike,nego kvalitete Pršeš -Vehabović ne mogu prenijeti loptu preko pole a ne šansu napraviti.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Slažem se , a iskreno da ti kažem ima dosta i kurcobolje.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 avg 2022, 19:24Ne fali ni trke,ni želje ni taktike,nego kvalitete Pršeš -Vehabović ne mogu prenijeti loptu preko pole a ne šansu napraviti.
Da makar trkom taj deficit nadoknade pa ni pola jada. Možda je u pitanju taktika Osimova da potroši protivnika, ali pokušaji presinga su amaterski i presmješni.
Ne znam na koju foru mozemo pobjedit ovdje, ni poluprilike nismo stvorili u pola sata
- Bazinga12345
- Kontakt:
Od početka sezone smo preloši prvo poluvrijeme.
Da li svjesno ili nesvjesno igramo bolje drugo poluvrijeme ne znam. Imam osjećaj da Amar ide na iscrpljivanje protivnika, uvijek nešto pokušavamo zadnjih 15-tak minuta utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.