BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Joj filipa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U članku koji je jutros objavljen oko 12 sati navedeno je da će se sutra na pressu obratiti Adis i Miki. Nakon što je objavljena vijest da je Adisu preminula mama, to su promijenili i sada piše da će se obratiti Firke.
Adis vjerovatno ide za BiH (ili gdje mu je već majka živjela) i pretpostavljam da nas neće voditi protiv Mađara. Moguće je da će dženaza/sahrana biti u četvrtak. Onda će se možda i vratiti i biti dostupan za sljedeće mečeve, mada ne mora značiti, to je njegova privatna odluka ipak.
Ovo je moje nagađanje, ne znači da će biti tako. Vjerujem da će savez obavijestiti javnost o tome, odnosno šta Adis planira.
Adis vjerovatno ide za BiH (ili gdje mu je već majka živjela) i pretpostavljam da nas neće voditi protiv Mađara. Moguće je da će dženaza/sahrana biti u četvrtak. Onda će se možda i vratiti i biti dostupan za sljedeće mečeve, mada ne mora značiti, to je njegova privatna odluka ipak.
Ovo je moje nagađanje, ne znači da će biti tako. Vjerujem da će savez obavijestiti javnost o tome, odnosno šta Adis planira.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:15U članku koji je jutros objavljen oko 12 sati navedeno je da će se sutra na pressu obratiti Adis i Miki. Nakon što je objavljena vijest da je Adisu preminula mama, to su promijenili i sada piše da će se obratiti Firke.
Selektor Bećiragić će u toku dana krenuti put Sarajeva, a kako sada stvari stoje, trebalo bi stigne u Keln do 1. septembra, kada je na programu utakmica protiv Mađarske, koja bi mogla da bude i presudna, kada je reč o borbi za jedno od četiri mesta koja vode u drugu fazu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Izvor?Nirton je napisao/la: ↑30 avg 2022, 17:12Raonffa je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:15U članku koji je jutros objavljen oko 12 sati navedeno je da će se sutra na pressu obratiti Adis i Miki. Nakon što je objavljena vijest da je Adisu preminula mama, to su promijenili i sada piše da će se obratiti Firke.
Ovo je moje nagađanje, ne znači da će biti tako. Vjerujem da će savez obavijestiti javnost o tome, odnosno šta Adis planira.Selektor Bećiragić će u toku dana krenuti put Sarajeva, a kako sada stvari stoje, trebalo bi stigne u Keln do 1. septembra, kada je na programu utakmica protiv Mađarske, koja bi mogla da bude i presudna, kada je reč o borbi za jedno od četiri mesta koja vode u drugu fazu.
Mislim vjerujem, nego zanima me ko je objavio pošto nisam to upratio nigdje

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
SportklubRaonffa je napisao/la: ↑30 avg 2022, 17:58Izvor?Nirton je napisao/la: ↑30 avg 2022, 17:12Raonffa je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:15U članku koji je jutros objavljen oko 12 sati navedeno je da će se sutra na pressu obratiti Adis i Miki. Nakon što je objavljena vijest da je Adisu preminula mama, to su promijenili i sada piše da će se obratiti Firke.
Ovo je moje nagađanje, ne znači da će biti tako. Vjerujem da će savez obavijestiti javnost o tome, odnosno šta Adis planira.Selektor Bećiragić će u toku dana krenuti put Sarajeva, a kako sada stvari stoje, trebalo bi stigne u Keln do 1. septembra, kada je na programu utakmica protiv Mađarske, koja bi mogla da bude i presudna, kada je reč o borbi za jedno od četiri mesta koja vode u drugu fazu.
Mislim vjerujem, nego zanima me ko je objavio pošto nisam to upratio nigdje![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Valja, hvala ti

-
- Kontakt:
Kakve slike najezio sam se...idemoooo hrabro!
Karte Sam danas trazio 2 sata po kuci
Nashao ,bio sam prokuhao.

1.3 na nama sutra...premalo iskreno 
Ako nekog zanima podcast Sesta licna je ponovo izbacio epizodu, Edin Avdic o Eurobasketu

Ako nekog zanima podcast Sesta licna je ponovo izbacio epizodu, Edin Avdic o Eurobasketu
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da je već sutra jbt

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zna li neko gdje je i da li ima okupljanja nasih navijaca?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Joj nije da se zalim odma, al stvarno tuga kakve su ostale grupe i u kakvo njesra od grupe smo mi upali
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Shategabri
- Kontakt:
Bar će nam svaka biti ko finale.
Mi smo najbolji kad smo otpisani
Dobro, malo smo ovo s Francuskom us.rali
pa nas malo drugačije gledaju, al opet da se ne lažemo, mi smo u grupi reprezentacija za 5. ili 6. mjesto.
Mi smo najbolji kad smo otpisani

Dobro, malo smo ovo s Francuskom us.rali

Koševo Zapad
Jos jedan dan
Nikad proc ovo cekanje

Nikad proc ovo cekanje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mene strah da nas ne ohlade Mađari pa da više i ne gledam Eurobasket. Ako budemo ozbiljni dobit ćemo ih, siguran sam u to, ali poznavajući nas sad svi misle da su USA i da će se Mađari sklonuti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel sa 2 pobjede idemo sa 100%?Unofficialpage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:08Mene strah da nas ne ohlade Mađari pa da više i ne gledam Eurobasket. Ako budemo ozbiljni dobit ćemo ih, siguran sam u to, ali poznavajući nas sad svi misle da su USA i da će se Mađari sklonuti.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Trenutno korisnika/ca: JHam, TripleThreat i 16 gostiju.