Klare je napisao/la:Previše nekako samouvjereno ulazite u tu utakmicu sa St.Paulijem. Na papiru najslabija ekipa liga, ali su dobro uigrani, imaju sjajnog trenera, tako da su nekoliko puta stvarno znali iznenaditi. Mana im je što su u tom fizičkom djelu slabiji, ali eto samo da vas upozorim. Kako ovako tragično doživljavate i svaki neriješen rezultat. Zar vaša ekipa nije uveliko premašila sva očekivanja. Uvijek vam je neko kriv. Do kraja je još samo 12 kola, ima tu još bodova, titula još nije otpisana, mada vrlo teško, ali dok postoji i teoretska šansa, treba se nadati.
Mislim da poslije Stuttgarta,Schalkea i svih promasaja u tom mecu kao i dosta nesretno izgubljenih bodova sinoc jednostavno ovaj mec moramo dobiti...moraju se i nama poklopiti neke stvari,nebitno ko je protivnik...naravno ne treba podcijeniti protivnika ali siguran sam da igraci na celu sa Klopp-om nece...dobili smo ih prvi mec lagano i ne vidim zasto ne bi i sad...
Nerijesen rezultat nije tragican ali da je ostalo onih 0-0...ali kad imas 1-0 u 89.-oj i jos kad te sudija iznervira...e onda je velika tragedija tih 1-1...
Sto se tice titule,ja se necu opustiti sve dok eventualno matematika ne bude na nasoj strani...i naravno da je ova sezona iznad ocekivanja i siguran sam da niko nece pljuvati igrace ili nesto slicno ako na kraju ne budemo prvi...ja se samo nadam da i ako izgubimo titulu,da cemo je izgubiti zbog odlicnog Bayerna ili Bayera a ne zbog svojih igara i rezultata...