@KSG u zalosti...
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
forest 20 igraca novih. Ovako nisi mogao na menadzeru 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Parkera baš guze u dva kluba uzastopno. Uvede ih, pa mu ništa ne dovedu i očekuju mega rezultate. Valjda mu se posreći u narednom.
-
- Kontakt:
Ma ja izgleda uvjerljivo poprilicnoMarsal je napisao/la: ↑30 avg 2022, 01:29Istina je Dacho.dachodachoni je napisao/la: ↑30 avg 2022, 01:03ne znam jel istina ali kazu da je Aoulas bio spreman pustiti paketu za 20 miliona i da su se bas ismijali kad im je whu poslao 60 moguce da nije istina
Manchester United tried to hijack Newcastle’s club-record transfer for Alexander Isak, only for the Swedish striker to turn them down.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- wadethegreat
- Kontakt:
Izvor Mirror...
Pouzdanija moja nana kad je u kafu gledala...
Čuj NBA a CL osvajaju svake prestupne godine. Koja ufuranost a Italija im sa kompletnim timom iz Serije A očita lekciju fudbala u pola Wembleya i osvoji Euro. NBA nije samo para nego i kvalitet, šta znači Unitedu što imaju 100 mil za jednog igrača kad ih spiskaju na nekog Anthony-ja. Zato fudbal ima takvu čar jer nije sve u paramaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 avg 2022, 22:15Btw jedini klubovi iz ostalih liga petice koji bi u NBA bili izvan relegacijske zone su PSG, Real, Barca, Milan i Porto.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Bogme gledam, nije najsjajnija situacija ni sa vlasnicima Bayernlige.
http://www.eurocupshistory.com/match/hi ... lish_clubs
Posljednjih godina čast Engleza jedini Liverpool odbranio.
Inače neka epska šamaranja.
Koševo Zapad
Jok, lik veli da bi Bayern bio u relegacijskoj zoni u "nba" ligiShategabri je napisao/la: ↑30 avg 2022, 14:30Bogme gledam, nije najsjajnija situacija ni sa vlasnicima Bayernlige.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
A i vi retardi nasjedate na iste fore stalno 

Izvor je MundoDeportivo, al' selam za tvoju nanu u svakom slucaju.wadethegreat je napisao/la: ↑30 avg 2022, 14:13Izvor Mirror...

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Uđem jednom u par mjeseci ovdje i uvijek NBA NBA, jel vi onda fakat svakodnevno čitate ta sranja il se potrefi da baš tad neko to napiše?
United doveo losijeg igraca za vise para, masterclass
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne budi ljubomoran na moc najjace lige u galaksiji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.