Ja ne vidim na stranici Sportkluba da ima prenosa tekmeNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:15Izvinjenje, sto se nisam prije javio: Kodi - upustvo, prati video zapis, i instaliraj ga sebi, na racunaru, laptopu, mobitelu (pa podijelis na tv), sasvim svejedno. https://amkokodi.com/Green-Revolution/d ... date-VIDEO
Imate sve kanale, ne ssamo regionalne, vec npr beinsport itd, ne postoji tekma, koja se ne moze gledati, pa makar sa stranim komentatorom.
Da ne bude offtopic, stvarno zelim da pomognem s ovim uputama.
Ps. Jel to SK nece prenositi BiH? Novasport? Negdje mora biti prenos, nisu valjda toliko ludi da nam to urade...
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Biće na SK prenos.
Pa u četvrtak ujutro će biti tek pravi raspored utakmica oo kanalima. Rade sve utakmice sa prvenstva tako da nema problema. Ne možeš gledati EPG dva dana ranije.
Edit: Evo na Eonu stoji utakmica na SK1.
Nisam uopće gledao EPG nego pregled programa na njihovoj stranici,sad sam provjerio, prenositi će našu tekmi Sportklub HR,Sportklub SR ne
Evo meni na SK1 Srb na Eonu stoji da će prenositi utakmicu tako da se ne brinem. Brinem samo što se na SK1 ne može mijenjati audio pa da ću morati slušati yebenog Kemu umjesto nekog drugog komentatora.
-
- Kontakt:
Ma prenosit ce, samo sto smo mi, korisnici paketa moja TV, u iscekivanju sta ce biti sa ugovorom. Neki dan, neko je napisao na forumu, nije zbog mene, ja cu se snaci, vec mi stari ima 60 godina, i sta on zna kako se KODI postavlja ili koristi.
Ps. Hajmo malo otvoriti temu o Mađarima:
Adam Hanga, Hopkins, mozda Perl- trojka koja bi nam mogla praviti probleme. Sve ostalo je tanko. Gledam Hanga zadnje dvije utakmice preko 20 poena, ali kad su igrali sa Hrvatima ostade na 6 poena. Dosta igraca, igra u domacoj, Mađarskoj ligi...
Adam Hanga, Hopkins, mozda Perl- trojka koja bi nam mogla praviti probleme. Sve ostalo je tanko. Gledam Hanga zadnje dvije utakmice preko 20 poena, ali kad su igrali sa Hrvatima ostade na 6 poena. Dosta igraca, igra u domacoj, Mađarskoj ligi...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Zaboravio si VojvoduNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:57Ma prenosit ce, samo sto smo mi, korisnici paketa moja TV, u iscekivanju sta ce biti sa ugovorom. Neki dan, neko je napisao na forumu, nije zbog mene, ja cu se snaci, vec mi stari ima 60 godina, i sta on zna kako se KODI postavlja ili koristi.
Ima prijenos,cetvrtak u 14 i 20 pocinje,SK1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ima, biće, pusti Fiću hoće da nam razjebe atmosferu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I sta bi - dal je BH Telecom uspio produzit taj ugovor sa Sport Klubom na jos mjesec dana ili ne?
Sto se tice EP, hvala im svima za ovu utakmicu protiv Francuske jer ja sam nakon CG (a i zbog prethodnh nastupa nakon odlaska Bosnica) bio vec skoro izgubio volju da pratim EP.
Nadam se da su manja minutaza i slabiji nastupi Sulejmanovica posljedica te povrede zbog koje je propustio prijateljske u Estoniji I da ce kako vrijeme odmice igrati sve bolje.
Atic me zabrinjava - nije vala nikad ni bio neka igracina ali ovo sa CG i FRA je novo dno.
Razumijem da mora da igra, ne mozemo igrat sa 8/9 igraca, posebno ne 5 utakmica u 7 dana.
Ali ne mora ga vala drzat po 10 minuta na parketu ako vidi da ga ama bas nista ne ide, kao protiv FRA.
Ni ne ocekujem ja neki veliki napadacki ucinak od njega... Ali on trenutno ne moze ni prenijet loptu kako treba... Izgleda tako sporo i tromo da svaki put kad vodi loptu djeluje da ce je izgubit.
A i jest imao najvise TO protiv CG i FRA (s obzirom na minutazu koju je imao).
Mislim, ako je vec toliko van forme - radije daj Campari koji minut i samo nek prevodi loptu i nek se lomi u odbrani...
Ili naravno - daj vise minuta Vrabcu, Lazicu, Gegicu...
Opet ponavljam, znam da nam treba i Atic i svaki igrac - al ono protiv Francuske je besmisleno...
Sto se tice EP, hvala im svima za ovu utakmicu protiv Francuske jer ja sam nakon CG (a i zbog prethodnh nastupa nakon odlaska Bosnica) bio vec skoro izgubio volju da pratim EP.
Nadam se da su manja minutaza i slabiji nastupi Sulejmanovica posljedica te povrede zbog koje je propustio prijateljske u Estoniji I da ce kako vrijeme odmice igrati sve bolje.
Atic me zabrinjava - nije vala nikad ni bio neka igracina ali ovo sa CG i FRA je novo dno.
Razumijem da mora da igra, ne mozemo igrat sa 8/9 igraca, posebno ne 5 utakmica u 7 dana.
Ali ne mora ga vala drzat po 10 minuta na parketu ako vidi da ga ama bas nista ne ide, kao protiv FRA.
Ni ne ocekujem ja neki veliki napadacki ucinak od njega... Ali on trenutno ne moze ni prenijet loptu kako treba... Izgleda tako sporo i tromo da svaki put kad vodi loptu djeluje da ce je izgubit.
A i jest imao najvise TO protiv CG i FRA (s obzirom na minutazu koju je imao).
Mislim, ako je vec toliko van forme - radije daj Campari koji minut i samo nek prevodi loptu i nek se lomi u odbrani...
Ili naravno - daj vise minuta Vrabcu, Lazicu, Gegicu...
Opet ponavljam, znam da nam treba i Atic i svaki igrac - al ono protiv Francuske je besmisleno...
Poslije pobjede nad Francuskom,syebat nam atmosferu moze samo poraz od Madjarske

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Hvala ti koristio sam ovo i ranije. Kod mene je bio problem sto to radi tipa 5 dana i onda se nakaci previse ljudi ovi koji to vode krenu neke updateove radit, lude, traze donacije svaki dan pa to sve propadne.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:15Izvinjenje, sto se nisam prije javio: Kodi - upustvo, prati video zapis, i instaliraj ga sebi, na racunaru, laptopu, mobitelu (pa podijelis na tv), sasvim svejedno. https://amkokodi.com/Green-Revolution/d ... date-VIDEO
Imate sve kanale, ne ssamo regionalne, vec npr beinsport itd, ne postoji tekma, koja se ne moze gledati, pa makar sa stranim komentatorom.
Da ne bude offtopic, stvarno zelim da pomognem s ovim uputama.
Ps. Jel to SK nece prenositi BiH? Novasport? Negdje mora biti prenos, nisu valjda toliko ludi da nam to urade...
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Saucesce adisu, hajmo po pobjedu za njega
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Saučešće selektoru, baš težak momenat 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Daniel Theis will have his first team practice with team Germany tonight after his injury. A final decision, if he can play #EuroBasket or not, will be made tomorrow afternoon.