Ako mislimo igrati europu, Siroki se mora dobiti. Sobzirom da svako svakog dobija, imamo tabelu gdje je bodovna razlika izmedju prvog i osmog na tabeli pet bodova. Sa tri boda bi krenuli prema vrhu, bez obzira sto smo treci nismo bodovno odvojeni od ostatka ekipa. Imamo i te dvije odgodjene utakmice, pa bi uz te bodove (sa 4 boda bio bih zadovoljan) dodatno se jos pogurali prema naprijed.Pozitivanstav je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:29Kasne plate à sad ce ih kaznit jos 30% i opet nadju igrace i tzv pojacanja..igraci ponekad kao da imaju fosne u glavi..elvirbaljic je napisao/la: ↑27 avg 2022, 19:04Jucerasnji poraz borca nema veze sa kladionicom, borac igra Lose od pocetaka.Pojacanja totalni promašaj, a na prvu ruku se cinilo kao da sklapaju dobru ekipu. Uz sve to kasne uplate od vlade mrske prema borcj, tako da nije to prica kakva se cinila sa pocetaka.husrefbeg je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:47Mnoge stvari se u bh fudbalu odvijaju pod sumnjivim okolnostima. Te kladionice su čudo. Kako objasniti jučerašnji poraz Borca od Leotara. Trener noga, igračima smanjene plate a nalogodavcu vjerovatno dobitak od kladionice. Manje vise, nažalost to je prisutno u svim klubovima negdje uz nalog a češće uz dogovor igrača. To je BiH u svakom segment zato nam nema napretka. Ja se nadam da će Jovic ovom najavom dovođenja Afrikanaca napravit bum. Ti igrači naši koji se vrte od kluba do kluba svi redom kockaju. Ne bih nabrajao imena ali.....
Bilo bi dobro dobit Siroki,pa zasjest na vrh table..
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Na ruku nam idu rezultati iz ovog kola. Od klubova koje pratimo krajem oka svi su kiksali.
Nama ostaje da pobjedimo Široki da nastavimo sa dobrim igrama i držimo se pri vrhu tabele i čekamo svoju priliku. Široki je stabilna ekipa ali daleko od toga da ih se plašimo.
Što se tiče publike neće biti nešto puno. Doćiće oni standardni jer ovaj klub ne pridaje pažnju puno navijačima, kao da ih ne zanimaju ili kao da su teret.
Od kontakta sa navijačima imamo jednom godišnje objave za članske i jednom za dresove. Čitava godina niko nikakve veze sa navijačima. Čuo sam da je i fan shop zatvoren gore u Simin Hanu.
Nama ostaje da pobjedimo Široki da nastavimo sa dobrim igrama i držimo se pri vrhu tabele i čekamo svoju priliku. Široki je stabilna ekipa ali daleko od toga da ih se plašimo.
Što se tiče publike neće biti nešto puno. Doćiće oni standardni jer ovaj klub ne pridaje pažnju puno navijačima, kao da ih ne zanimaju ili kao da su teret.
Od kontakta sa navijačima imamo jednom godišnje objave za članske i jednom za dresove. Čitava godina niko nikakve veze sa navijačima. Čuo sam da je i fan shop zatvoren gore u Simin Hanu.
Onda je bojkot trenera koji je pod dojmom rezultata podnio ostavku. Javna je tajna da igraci u PL kada se žele riješiti trenera kiksaju dvije tri utakmice i to je prisutno u većini klubova. Ne žalim Latinovica naprotiv. Dolazak Vinka će biti plus za Borac. Al nećemo se na našoj temi zamarati drugim klubovima.elvirbaljic je napisao/la: ↑27 avg 2022, 19:04Jucerasnji poraz borca nema veze sa kladionicom, borac igra Lose od pocetaka.Pojacanja totalni promašaj, a na prvu ruku se cinilo kao da sklapaju dobru ekipu. Uz sve to kasne uplate od vlade mrske prema borcj, tako da nije to prica kakva se cinila sa pocetaka.husrefbeg je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:47Mnoge stvari se u bh fudbalu odvijaju pod sumnjivim okolnostima. Te kladionice su čudo. Kako objasniti jučerašnji poraz Borca od Leotara. Trener noga, igračima smanjene plate a nalogodavcu vjerovatno dobitak od kladionice. Manje vise, nažalost to je prisutno u svim klubovima negdje uz nalog a češće uz dogovor igrača. To je BiH u svakom segment zato nam nema napretka. Ja se nadam da će Jovic ovom najavom dovođenja Afrikanaca napravit bum. Ti igrači naši koji se vrte od kluba do kluba svi redom kockaju. Ne bih nabrajao imena ali.....
Milutin Šoškić 1937-2022
[url [/url]
[url [/url]
Siroki Brijeg, uvjek nezgodan protivnik, ove sezone vjerovatno i nesto jaci nego u par prethodnih.
A znali su nam uzet bodove i kad dodju s juniorima (korona), ili prosle sezone 2:2...
Svejedno, bez obzira sto su oni prvi na tabeli ja mislim da smo mi pokazali nesto bolju igru na startu sezone i trebali bi biti kao neki blagi favorit...
Ali kao i sve utakmice u ovoj ligi,- ako ne bude pravi pristup, ili ako Nukic pokloni 5 golova kao protiv Zelje - onda nema od pobjede nista...
Sretno ekipi.
A znali su nam uzet bodove i kad dodju s juniorima (korona), ili prosle sezone 2:2...
Svejedno, bez obzira sto su oni prvi na tabeli ja mislim da smo mi pokazali nesto bolju igru na startu sezone i trebali bi biti kao neki blagi favorit...
Ali kao i sve utakmice u ovoj ligi,- ako ne bude pravi pristup, ili ako Nukic pokloni 5 golova kao protiv Zelje - onda nema od pobjede nista...
Sretno ekipi.
FK TUZLA CITY - NK ŠIROKI ,31.08.2022 17:00 TV ARENA
Sudija; Gedžić Darko – Brčko
Sudija; Gedžić Darko – Brčko
Široki je solidan protivnik.Imaju iskusnog trenera Barbarića(predratnog fudbalera Veleža).Pomoćnik mu Bubalo, kaže da još rastu.Očito da će ove sezone biti težak takmac za svakoga.Mi imamo svoje adute.Naša je ekipa kvalitetnija iako to samo po sebi ne donosi pobjedu.Držim da će momci ovu utakmicu odigrati maksimalno kao protiv SARAJEVA I LEOTARA.Protivnik inspiriše nema govora.Davne 2018. smo prvu utakmicu u PL igrali baš protiv njih.(0-1)
- 18/19....0-1, 0-0 ,0-1
- 19/20....3-1,1-0,korona,
- 20/21....0-1,1-1,0-0
- 21/22....1-2,2-2,1-0
- 22/23....4-1,
NE TREBA SAMO SRLJATI JER MOŽEMO POPIT KONTRU.
Mi smo tehnički gledano dominantniji od njih i trebali bi ih lomiti našom igrom.Oni će se pouzdati u kontre jer nemaju pritisak.Uvjeren sam da će Pantelić i Mišić naći ključ za otvaranje njihove kapije.
- 18/19....0-1, 0-0 ,0-1
- 19/20....3-1,1-0,korona,
- 20/21....0-1,1-1,0-0
- 21/22....1-2,2-2,1-0
- 22/23....4-1,
NE TREBA SAMO SRLJATI JER MOŽEMO POPIT KONTRU.
Mi smo tehnički gledano dominantniji od njih i trebali bi ih lomiti našom igrom.Oni će se pouzdati u kontre jer nemaju pritisak.Uvjeren sam da će Pantelić i Mišić naći ključ za otvaranje njihove kapije.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 31 avg 2022, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
FK TUZLA CITY - NK ŠIROKI BRIJEG .Datum 31.08.2022 17:00.TV prenos ARENA
FK Igman - Gorki nije na TV.

FK Igman - Gorki nije na TV.

1.NK Široki 6 3 3 0 6 : 2--- 12
2.FK Sarajevo 7 3 2 2 12 : 13--- 11
3.FK Tuzla City 5 3 1 1 14 : 6--- 10
4.FK Borac 7 3 1 3 8 : 9--- 10
5.FK Željezničar 7 2 3 2 12 : 12--- 9
2.FK Sarajevo 7 3 2 2 12 : 13--- 11
3.FK Tuzla City 5 3 1 1 14 : 6--- 10
4.FK Borac 7 3 1 3 8 : 9--- 10
5.FK Željezničar 7 2 3 2 12 : 12--- 9
Arena ima više kanala i ona će prenositi. Možda bi bilo bolje bez prenosa mada i onako nece biti puno navijača. I kiša je najavljena. Ova utakmica je vazna posebno tri boda. Nemoj da Pantelica uzdizemo za odigrano jedno poluvrijeme protiv slabog rivala. Neka ostvari kontinuitet.Pozitivanstav je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:51Tip na Areni rece da ce prenosit Bora -Zrinjski,da nije na Moja tv tekma..
-
- Kontakt:
Ma nije jos vrijeme za bilo kakav komentar o njemu,sta reci za 45 min..husrefbeg je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:13Arena ima više kanala i ona će prenositi. Možda bi bilo bolje bez prenosa mada i onako nece biti puno navijača. I kiša je najavljena. Ova utakmica je vazna posebno tri boda. Nemoj da Pantelica uzdizemo za odigrano jedno poluvrijeme protiv slabog rivala. Neka ostvari kontinuitet.Pozitivanstav je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:51Tip na Areni rece da ce prenosit Bora -Zrinjski,da nije na Moja tv tekma..
Sve u svemu Siroki uvijek nezgodan i nacudit se ne mogu da za dva mjeseca naprave ekipu koja pretenduje ka vrhu..
Mnogi klubovi iz HR redovno u Širokom šalju svoje igrače na kaljenje sezonu dvije i to je formula njihovog uspjeha. Druga stvar sirokobrijezani žive za ovaj klub. Naravno nije on privilegovan kao Zrinjski ali je svakako zasticen od sudijskih nepravdi.Pozitivanstav je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:40Ma nije jos vrijeme za bilo kakav komentar o njemu,sta reci za 45 min..husrefbeg je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:13Arena ima više kanala i ona će prenositi. Možda bi bilo bolje bez prenosa mada i onako nece biti puno navijača. I kiša je najavljena. Ova utakmica je vazna posebno tri boda. Nemoj da Pantelica uzdizemo za odigrano jedno poluvrijeme protiv slabog rivala. Neka ostvari kontinuitet.Pozitivanstav je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:51
Tip na Areni rece da ce prenosit Bora -Zrinjski,da nije na Moja tv tekma..
Sve u svemu Siroki uvijek nezgodan i nacudit se ne mogu da za dva mjeseca naprave ekipu koja pretenduje ka vrhu..
Ja sam od Pantelića vidio dovljno za 45 minuta.Protivnk Leotar, ne bih se složio da je slaba ekipa.Svejedno, ko Pantelića nije zapazio nije .Mene to nimalo ne brine.husrefbeg je napisao/la: ↑29 avg 2022, 21:11Mnogi klubovi iz HR redovno u Širokom šalju svoje igrače na kaljenje sezonu dvije i to je formula njihovog uspjeha. Druga stvar sirokobrijezani žive za ovaj klub. Naravno nije on privilegovan kao Zrinjski ali je svakako zasticen od sudijskih nepravdi.Pozitivanstav je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:40Ma nije jos vrijeme za bilo kakav komentar o njemu,sta reci za 45 min..husrefbeg je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:13
Arena ima više kanala i ona će prenositi. Možda bi bilo bolje bez prenosa mada i onako nece biti puno navijača. I kiša je najavljena. Ova utakmica je vazna posebno tri boda. Nemoj da Pantelica uzdizemo za odigrano jedno poluvrijeme protiv slabog rivala. Neka ostvari kontinuitet.
U srijedu akoBogda 1 - 0 za nas.
...............................,,....FEJZIĆ
..FEREIRA.........ČELIKOVIĆ................ŠUKILOVIĆ...........MEHIDIĆ
...................................KARJAŠEVIĆ
KULIBALI.............MIŠIĆ..................PANTELIĆ .......... KUZMANOVIĆ
....................................NARGALIĆ
..FEREIRA.........ČELIKOVIĆ................ŠUKILOVIĆ...........MEHIDIĆ
...................................KARJAŠEVIĆ
KULIBALI.............MIŠIĆ..................PANTELIĆ .......... KUZMANOVIĆ
....................................NARGALIĆ
Mjesec dana sa nama, Dušan Pantelić.

TC- Širiki i Borac- Zrinjski najavljeni su na Areni iako se termini poklapaju.
Ja se nadam sutra pobjedi u Srebreniku mada neće biti lako jer ovaj Široki ima 9 života. Ipak nadigrani su i od Igmana i od Sloge pa se nadam da je vrijeme da izgube svoju prvu gostujuću utakmicu.
Pantelić???
Odigrao 45 minuta protiv Leotara.Nije to bila neka vrhunska izvedba. Međutim pokazao je da za naše prilike može biti veliko pojačanje.Smiren, dobro kretanje, odlično primanje i solidna distribucija lopte pokazuje da bi mogao uspješno nadomjestiti Dofa pa čak i prevazići ga.
To je moj prvi utisak o njemu i iskreno se nadam da sam pogodio njegove kvalitete.
Prosto nam treba takav igrač.
Ja se nadam sutra pobjedi u Srebreniku mada neće biti lako jer ovaj Široki ima 9 života. Ipak nadigrani su i od Igmana i od Sloge pa se nadam da je vrijeme da izgube svoju prvu gostujuću utakmicu.
Pantelić???
Odigrao 45 minuta protiv Leotara.Nije to bila neka vrhunska izvedba. Međutim pokazao je da za naše prilike može biti veliko pojačanje.Smiren, dobro kretanje, odlično primanje i solidna distribucija lopte pokazuje da bi mogao uspješno nadomjestiti Dofa pa čak i prevazići ga.
To je moj prvi utisak o njemu i iskreno se nadam da sam pogodio njegove kvalitete.
Prosto nam treba takav igrač.
- Upravo tako igra Pantelić.Naravno, da je protivnik bio jači i Pantelić bi bio bolji.Čovjek nije ni 100% spreman jer nam se pridružio poslije revanša sa Alkmarom.Ipak, naš tim je dobio majstora koji ima fudbal u malom prstu.Već protiv Širokog će se to sve vidjeti ponovo.Naravno, akoBogda i u narednim kolima.
Jakirević u najavi utakmice sa Borcem na pitanje novinara ko su mu konkurenti za titulu jasno odgovori:
Široki je jedini pokazao postojanost u dosadašnjem dijelu prvenstva i u njima vidim konkurenta.
Čovjek to reče i ne trepnu što jasno znači da su ostali ili topovsko meso ili dovoljno nejaki da bi ih uopšte komentarisao.
E sad ili čovjek zna ili se malo umislio. U svakom slučaju sutra treba maksimalno fokusirano ući u utakmicu
Široki je jedini pokazao postojanost u dosadašnjem dijelu prvenstva i u njima vidim konkurenta.
Čovjek to reče i ne trepnu što jasno znači da su ostali ili topovsko meso ili dovoljno nejaki da bi ih uopšte komentarisao.
E sad ili čovjek zna ili se malo umislio. U svakom slučaju sutra treba maksimalno fokusirano ući u utakmicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.