La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Gdje su oni što su pisali Lewandowski može zabijati samo po Bundesligi sad ih Lewa redovno piša.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Zar nisi ti pisao da je islužen i da ste sjajan posao napravili njegovom prodajom? Baš se čini da imaš shizofreniju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
skupi igraci bez pokrica rece..emir_ je napisao/la: ↑29 avg 2022, 07:17Nista kontra Barce opcenito. Volio bih da se ispostavi da grijesim. Vecinom su to skupi igraci bez pokrica. To je jednom vec vidjeno i nije funkcionisalo. Tu je i Xavi i pitanje je sta on moze. Po meni nije dorastao situaciji u Barci. Kad kola krenu nizbrdo prvi on strada, zatim publika ide na igrace i tako u krug. Navijaci mi djeluju kao hrpa glory huntera koji hoce do uspjeha po svaku cijenu. Citaju vijesti o nedostatku novca a dan kasnije se vesele sto je registrovan stoper od 50mil€. Pri tome se tjeraju igraci sa vazecim ugovorima koji su opet bili dio tog ludog veselja prosle ili pretprosle godine.Rajaz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:32Prosjek godina večerašnje postave je 25 godina.emir_ je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:19Gledam ovaj roster Barcelone. Toliko je sirok da ce puci. Igraci na klupi i tribinama. Ekipa mi ne odise dominacijom, igrom i sistemom. Predvidjam lose rezultate i otkaz Xavi-u do kraja godine. Novo dno i ono sto je trebalo uraditi prije novog serijala skupih pojacanja bez pokrica: pocetak od nule, sa mladim i novim igracima. Ovako samo rade ono sto su i prije dvije godine uradili, skupe zvjezdice za instant uspjeh. Nema od toga nista.
Koja je zvijezda osim Lewe došla![]()
Luda kuca
Lewa - prica za sebe
Kounde - jedan od najboljih mladih stopera svijeta, najbolji stoper Seville koja je bila najbolja odbrana la lige zadnje 2 sezone, a bio je odlican i prije 3, europa se otimala za njega i ako se pogleda napredna statistika, jedan od najboljih stopera s loptom i vrhunski defanzivac
Raphinha - jedno od najboljih krila engleske lige prije 2 sezone, prosle sezone je bio malo nekonstantan, ali kao i takav je odlican kreator/prodoran igrac, da ne spomenem da od svih vrhunskih krila u europi redovno najvise sprintova i defanzivnih akcija ima
Christensen - igrac za rotaciju, imao period kad je bio kljucni stoper Tuchelovog Chelsea i kljucan u osvajanju lige prvaka, ali dosta nekonstantan, ali je doveden DZABA kao treci il cetvrti stoper ekipe
Kessie - kapiten prvaka Italije, vrhunski box-to-box veznjak koji je nenormalno jak u duelima i godinama jedan od ponajboljih veznjaka u Serie A, nama sluzi kao igrac s klupe tj.rotacije, doveden DZABA
Sve igraci koji imaju europski pedigre i igracke kvalitete koje bi pojacale svaku ekipu na svijetu uz ponajboljeg napadaca i stopera svijeta.
Svi su reprezentativci svojih drzava, vrhunske klase.
Barca je odradila brutalan prijelazni rok, da ne spomenem Baldea i Fatija koji su tu kao pojacanja u odnosu na proslu sezonu + predsezona i iskustvo s Xavijevim taktikama + sazrijevanje i napredak svih tih mladih igraca
Barca ce itekako zaprijetiti Realu u borbi za titulu, usudio bi se reci sto se tice same igre da cemo vjerovatno bolje izgledati od njih, ali svi znamo da to ne igra veliku ulogu ako se budu desavale utakmice kao protiv Raya gdje ne izvucemo 3 boda, a Real vecinu takvih utakmica izvuce s nekih 1-0.
Naravno jos je rano pricati o uigranosti ekipe i kako ce to sve izgledati kroz sezonu, pogotovo jer se pravi velika pauza zbog SP, a kao i sto se ne moze znati mentalitet ekipe dok ne dodju tezi periodi - a taj mentalitet je nesto sto je najjace oruzje ovog Real Madrida
Sto se tice ostale konkurencije u La Ligi, Atletico, Villarreal ce vjerovatno biti stepenica ispod, Sevilla izgleda ocajno, dok Betis, Bilbao, Sociedad nemaju tu potrebnu sirinu da izguraju sezonu u najjacem tempu.
Tako da mislim da ce liga biti podijeljena na Barcu i Real, pa Atletico i Villarreal, pa onda 4 ekipe u vidu Betisa, Athletic Bilbao-a, Sociedada i Seville.
Naravno ocekuje se da ce jos neka ekipa tu uskociti, mozda Valencia ako uz Cavanija uspiju jos dovesti Bryana Gila
- Shategabri
- Kontakt:
Cavani je rahmetlija.
Taj može ponekad s klupe dok se ne povrijedi.
On nije igrač za prvi sastav, mislim može, al do prve povrede i onda jbg.
Taj može ponekad s klupe dok se ne povrijedi.
On nije igrač za prvi sastav, mislim može, al do prve povrede i onda jbg.
Koševo Zapad
- Pensioner26
- Kontakt:
Jel ovo Laporta prodao dušu đavolu, pa s toga masnica oko oka??
Zar nije ovaj drugi gol Lewandowskog zapravo autogol? Čudi me da to nije već ispravljeno obzirom da je očito da lopta uopšte ne ide prema golu nakon njegovog kontakta s loptom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kessie nije kapiten prvaka Italije, već je ponekad tu ulogu imao kad nema Calabrie recimo.Furymaker je napisao/la: ↑29 avg 2022, 11:50skupi igraci bez pokrica rece..emir_ je napisao/la: ↑29 avg 2022, 07:17Nista kontra Barce opcenito. Volio bih da se ispostavi da grijesim. Vecinom su to skupi igraci bez pokrica. To je jednom vec vidjeno i nije funkcionisalo. Tu je i Xavi i pitanje je sta on moze. Po meni nije dorastao situaciji u Barci. Kad kola krenu nizbrdo prvi on strada, zatim publika ide na igrace i tako u krug. Navijaci mi djeluju kao hrpa glory huntera koji hoce do uspjeha po svaku cijenu. Citaju vijesti o nedostatku novca a dan kasnije se vesele sto je registrovan stoper od 50mil€. Pri tome se tjeraju igraci sa vazecim ugovorima koji su opet bili dio tog ludog veselja prosle ili pretprosle godine.
Luda kuca
Lewa - prica za sebe
Kounde - jedan od najboljih mladih stopera svijeta, najbolji stoper Seville koja je bila najbolja odbrana la lige zadnje 2 sezone, a bio je odlican i prije 3, europa se otimala za njega i ako se pogleda napredna statistika, jedan od najboljih stopera s loptom i vrhunski defanzivac
Raphinha - jedno od najboljih krila engleske lige prije 2 sezone, prosle sezone je bio malo nekonstantan, ali kao i takav je odlican kreator/prodoran igrac, da ne spomenem da od svih vrhunskih krila u europi redovno najvise sprintova i defanzivnih akcija ima
Christensen - igrac za rotaciju, imao period kad je bio kljucni stoper Tuchelovog Chelsea i kljucan u osvajanju lige prvaka, ali dosta nekonstantan, ali je doveden DZABA kao treci il cetvrti stoper ekipe
Kessie - kapiten prvaka Italije, vrhunski box-to-box veznjak koji je nenormalno jak u duelima i godinama jedan od ponajboljih veznjaka u Serie A, nama sluzi kao igrac s klupe tj.rotacije, doveden DZABA
Sve igraci koji imaju europski pedigre i igracke kvalitete koje bi pojacale svaku ekipu na svijetu uz ponajboljeg napadaca i stopera svijeta.
Svi su reprezentativci svojih drzava, vrhunske klase.
Barca je odradila brutalan prijelazni rok, da ne spomenem Baldea i Fatija koji su tu kao pojacanja u odnosu na proslu sezonu + predsezona i iskustvo s Xavijevim taktikama + sazrijevanje i napredak svih tih mladih igraca
Barca ce itekako zaprijetiti Realu u borbi za titulu, usudio bi se reci sto se tice same igre da cemo vjerovatno bolje izgledati od njih, ali svi znamo da to ne igra veliku ulogu ako se budu desavale utakmice kao protiv Raya gdje ne izvucemo 3 boda, a Real vecinu takvih utakmica izvuce s nekih 1-0.
Naravno jos je rano pricati o uigranosti ekipe i kako ce to sve izgledati kroz sezonu, pogotovo jer se pravi velika pauza zbog SP, a kao i sto se ne moze znati mentalitet ekipe dok ne dodju tezi periodi - a taj mentalitet je nesto sto je najjace oruzje ovog Real Madrida
Sto se tice ostale konkurencije u La Ligi, Atletico, Villarreal ce vjerovatno biti stepenica ispod, Sevilla izgleda ocajno, dok Betis, Bilbao, Sociedad nemaju tu potrebnu sirinu da izguraju sezonu u najjacem tempu.
Tako da mislim da ce liga biti podijeljena na Barcu i Real, pa Atletico i Villarreal, pa onda 4 ekipe u vidu Betisa, Athletic Bilbao-a, Sociedada i Seville.
Naravno ocekuje se da ce jos neka ekipa tu uskociti, mozda Valencia ako uz Cavanija uspiju jos dovesti Bryana Gila
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma autogol 100%,covjek petom vracao loptu u sredinu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad bude bilo bitno, no doubt.
A dotad trpac Majncova neka bude trpac Valjadolida
A dotad trpac Majncova neka bude trpac Valjadolida
Ako more Haaland u epl trpati ne vidim zasto Lewat ne bi trpao u la ligi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ako mogu Ciganćeri CF bit prvaci Evrope u onakvom sastavu prošle godine, zašto ne bi Barsa mogla uzet titulu LaLige sa recimo 4 kola prije kraja? I usput im uzorala onu ćenifu od novog stadiona sa još jedno 4-5 komada?
Džeri Drejk
- Shategabri
- Kontakt:
Najviše volim kad se ovako pojedinci uzyebu i koriste ove obdanište fore.
Umjesto da budu zahvalni što imaju VIP poziciju da dijele ligu sa najboljim klubom na svijetu
Umjesto da budu zahvalni što imaju VIP poziciju da dijele ligu sa najboljim klubom na svijetu
Koševo Zapad
A tvoja fora je bas treba zrela
Nece.
Remember, remember the 5th of November.
Prvo Lewa sad i Auba kakva je ovo ciganija po Barceloni.Four masked men broke into Pierre-Emerick Aubameyang’s house at 1am today, violently robbed him, beat him and threatened him and his wife with a firearm.
The four men fled the scene in a white Audi
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
hebote ovi ljudi bukvalno ni ne pokušavaju centra preći.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.