Košarkaška Reprezentacija Srbije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

salex90
Kontakt:

Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije

Post Postao/la salex90 » 28 avg 2022, 20:40

sramno sudjenje

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 28 avg 2022, 20:42

Jao sudjenja...skandalozno
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 28 avg 2022, 20:46

$ ? у $ " ? у ¥ ". $ - " &.

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 28 avg 2022, 20:51

Ovo je vec za napustanje terena....kakav masakr od sudija.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 28 avg 2022, 20:58

dobro se zavrsi na kraju, vazna pobeda

Vasa najgori veceras

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 28 avg 2022, 20:59

& ? у &, ? ?, " " " $, све је то ? $ " $ " ".

" " % " & " $.

" ' / на ЕП.

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 28 avg 2022, 21:03

2 prevazne pobjede nad direktnimm rivalima Grcima i turcima.
Pobjedimo britance u obe i turke u Bg i to bi trebalo biti dovoljno.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 avg 2022, 21:03

Cilj postignut, na srecu bez povreda.

Dosta propusta na kojima moramo raditi i koje se ne smiju desavati na EP.

Vasa mora dići formu. Tanko je ovo, igra isiljen basket.

Lučić, a pogotovo Kalina opet izrudarili. Veseli partija Gudure.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 28 avg 2022, 21:19

Nikola Kalinic & Marko Guduric :tokralju:
Jaramaz i Marinkovic, zlocin koji traje. Marinkovic je bar nesto i igrao u odbrani, ali da su Nedovic i Avramovic zdravi i spremni, ova dva ne bi imali sta trazit u rosteru i rotaciji. Dva sutera ne mogu dobacit do obruca, a Jaramazov "sou" bio je i opsezniji, covjek bolje da je ostao u hotelskoj sobi. Pesic igrao samo sa 9 igraca, sa uskom rotacijom po svojoj navici. Moglo mu se obit to o glavu kad su igraci postali umorni, a spoljni sut stao. Milutinov ocajan u oba smjera, par amaterskih ispadanja. Mi osim Jokica vrhunsku peticu nemamo, on je drugi najbolji centar i zato igra. Jagodic-Kuridza uz Kalinica najbolji u odbrani.
Jokic i Micic, ocajno drugo poluvrijeme obojice, vjerovatno je doslo do opustanja kod obojice u poluvremenu, kao lako cemo sa ovima.
Sudjenje sramno, providno, bezobrazno :puke:

Letonija 5-1
Grcka 4-2
Belgija 3-3
Srbija 3-3
Turska 2-4 zbogom! :wave:
Velika Britanija 1-5

Vratili smo se iz mrtvih, dobili kljucni mec u Turskoj (i protiv sudija). Kljuc je sada dvomec sa najslabijim protivnikom Britancima, ne smije nam se ponovit Belgija. Sa dvije pobjede se znacajno priblizavamo koti 3. Iduci prozor nam moze sirom otvorit vrata svjetskog i da mirno cekamo poslednji u februaru. 10. novembra gostujemo Britancima, 13. novembra decekujemo Turke. Sa dvije pobjede zakoracujemo jednom nogom na Filipine/Japan. Mi, Grci i Letonci mogli bismo vec u novembru dosta toga rijesit. U takvom scenariju ostalo bi u februaru rijesit sve protiv slabasnih Britanaca pred svojom publikom i proslavit odlazak na svjetsko, iako smo do prije 5 dana bili eliminisani i mjesecima se pricalo da se moramo pomirit sa neodlaskom na svjetsko, prvi put od 1959. godine.
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 29 avg 2022, 00:14

Ah,da nisi munjirka anti partizanovac možda? Interesantno,ataman riga na suđenje,poziva FIBA da istraži,zamrzit ćete ga sada i dodatno. Uvijek kontroverze u istanbulu kad igra srbija. Turska-srbija 2010. pa Slovenija-Srbija 2017.

U egalu riješili Grke i Turke te opet se realno vratili u poziciju za plasman(FIBA,FIBA,puno dobrog pa izjebe s takvim nečime uz ove grozne sudije)

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 29 avg 2022, 00:20

Naravno da jeste.
Reinkarnirao se pokojni Epategui aka pampur.

Svaka cast momcima na pobjedi koja je selekciju ostavila u igri za Mundobasket.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 29 avg 2022, 01:54

Felixians4 je napisao/la:
29 avg 2022, 00:14
Ah,da nisi munjirka anti partizanovac možda? Interesantno,ataman riga na suđenje,poziva FIBA da istraži,zamrzit ćete ga sada i dodatno. Uvijek kontroverze u istanbulu kad igra srbija. Turska-srbija 2010. pa Slovenija-Srbija 2017.

U egalu riješili Grke i Turke te opet se realno vratili u poziciju za plasman(FIBA,FIBA,puno dobrog pa izjebe s takvim nečime uz ove grozne sudije)
Jesam, ja sam nicas, kelnas i slovackas. So a flöte
Shadows je napisao/la:
29 avg 2022, 00:20
Naravno da jeste.
Reinkarnirao se pokojni Epategui aka pampur.

Svaka cast momcima na pobjedi koja je selekciju ostavila u igri za Mundobasket.
Jos si ziv na ovom forumu? Imao sam nik ovde 2016. Sjecas se da si mi slao privatne poruke u inboks, nesto si upozoravao, kao da se pazim, ovo nije srpski forum, inace u suprotnom bice problema i sa tobom ako te se ne slusa, u tom fazonu, de sjeti se malo kome si slao upozoravajuce privatne poruke, pa ces znat i moj bivsi nik :D
Ti si ono od Zvornika, tako nesto?

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 29 avg 2022, 06:55

" & " на важној $ & су " "? у "" у " за СП.
Но $ % ? је & " " пут $ СП. $ ? """ су 10-13.& те у & $ $. Ту " за & ? & " " " се ? у " за те прозоре ? " "$", & & ($, ", ", ") " & " " - " ?. - " " $ пусте & " (? ту је % ??) " - " $ ? " за те "прозоре" ?, ? ? %. $ " " су ? ¥ "$" за те ? прозоре " ? " ?, $ " $-", ? " за те прозоре / " " $ " & ?, " " не " ?. " %, но о ' '.

$ $ оно ", & првенство. " је - позната, & " ?. Остаје $ $ & - " " центар ' 12, ? % ? $ ".
$ ' " & " & ? $, " $ $ $ $ & " Стефана " " " " & важан у ", ова " $ $, групу " ? ", " " & $ у 1/8Ф, уз то & ЕП % - се $, - су " $ " " " ' пуно тога ".
? " " & " пуно - на ЕП.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 29 avg 2022, 11:52

Petrusev treba da ide, kakav Ristic, najgori igrac koji je nosio reprezentativni dres zadugo unazad.
Ristic, Dobric, Jaramaz, Marinkovic, u normalnim uslovima daleko od reprezentacije. Micic i Milutinov moraju podic nivo igre, ako ne zelimo da budemo samo puki ucesnici na EB. Vasu malo vadi povreda, al ne opravdava potpuno za losu partiju juce. Carini loptu predugo, onda nije navikao igrat sa visokim igracem pored sebe poput Jokica, juce baca pasove u noge Jokicu, mora jos na dosta detalja da se radi, daleko smo mi od uigrane reprezentacije, tokom grupne faze cemo se i dalje morat uigravat.
Jokic, Kalinic, Guduric, Lucic za sada na nivou.
Evropsko je i bitno, a opet mi dodje i kao revijalno takmicenje posle ovih promjena u FIBA-kalendarima. Nama su kvalifikacije za svjetsko trostruko vaznije, jer nose ulog dva najveca takmicenja, a na olimpijadu zadnju nismo otisli. Plasman nam "visi" i nek nam je bog u pomoci u novembru kada je sastav u pitanju. NBA-kvarteta nema, od evroligasa nema nista, nece ni CSKA pustat igrace, posto imaju zakazane utakmice 10. i 14. novembra, ne pusta to Vatutin. Trebat ce molit Partizan i Crvenu zvijezdu da puste igrace, a opet ce to bit sklepan sastav kadar od svakog da izgubi. Za pobjede u Britaniji i nad Turcima kuci sa sklepanim sastavom u novembru dao bih i medalju na evropskom. Vazne su medalje, ali kontinuitet ucesca na najvecim takmicenjima je iznad svake medalje. Ako ne igras redovno na svjetskim prvenstvima i olimpijadama ne postojis u kosarci.

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 29 avg 2022, 12:01

Па " је ' & него " у " пет ".

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 29 avg 2022, 12:07

Micić i Jokić su se probili u profi karijeru zajedno u Megi! Micić i Pleiss kao jako visoki junaci su finala EL recentnog. Jaramaz jako zahvalan bek,sve pomalo radi,a kad ga ide,na konju si. Marinković širi teren za ostale,nema Bogdana i logično da je u ekipi,skupio je iskustva,nije lako egzistirati u Valenciji/Baskoniji u rotaciji.

CSKA ne igra Europu,Milutinova i zbog odličnih odnosa sa Srbima u košarci i doprinosa,ne vidim da neće pustiti,a EB svakako nije revijalan,zlato nemate od 2002. kad je Pešić bio selektor iako razumijem logiku. Usrane kvale,a bez problema se to može ustrojiti da ne bude više nego jedan famozni "prozor" bez najboljih.

U dobrom raspoloženju se stiže na prvenstvo,dio ždrijeba dosta lakši, reći će mnogi tek od četvrtfinala počinje natjecanje za Jokića i ekipu

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 29 avg 2022, 12:11

? ? са & "...

", & на срце, ? $ " старт ЕП-а су " ? " ' ". Не ' за & ?, - све ?.
&, за " су ове $ " ? " ? не ". У " ? $ " се " 100%. А у тој " $ се $. На сву - ' & је " %, а ? је " " најгоре.

" " се $ - $ ". " & " - " % - ?. Не " $ њега & новог ", ? " оно срце (& " ?) $ се ? ". Не " се " " $, ? $ $ " он " " $ " у ?.

У " & се % $ се $ - ? ? " ? не. $ " $ ' " вјерује " $ га ? у " па & " ' за $ фазу.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 29 avg 2022, 12:45

deantinho je napisao/la:
29 avg 2022, 12:01
Па " је ' & него " у " пет ".
Uloge Jaramaza i MJK nisu iste, a ni ocekivanja. MJK je profilno 11-12. igrac, da odradi zadatak, taba u odbrani kad zatreba, ugura lakat pod reketom protivniku, jos ako sta pogodi spolja, a juce je to radio, odlican! MJK nije kvalitetom igrac za 12, epizodista je sa ulogom. Poput Gagija Milosavljevica nekada, bez njega je reprezentacija bila nezamisliva zbog tih odbrambenih kvaliteta i epizodnih rola, ali su ga povrede omele da pruzi veci doprinos reprezentaciji. Tako je i Jovic usao kod Saleta u reprezentaciju, pa se tek kasnijih godina razvio u lidera.
Od Jaramaza su ocekivanja dosta veca. Od beka se trazi uvijek veci doprinos, danas narocito, nije to ko prije 15 godina kada ruski plej Samojlenko samo prenese loptu na suprotnu polovinu i preda je saigracu, i sa takvim igracem u rotaciji ovi uzmu evropsko. Jare mora bit konstantniji, jedna dobra, pa ga 2-3 nema nigdje, ni zavrsnicu on ne moze da igra, fali tu klase. Fali Avram, koji je kod Zeljka poceo da igra i jedinicu, napredovao je, a ima ono svoje sutersko ludilo, ako mu krene da u kratkom vremenu prelomi i odluci utakmicu, ko Vlado Scepanovic nekad. To ni Jaramaz, ni Marinkovic nemaju, Avram je za klasu bolji igrac od njih.
Ne shvatam ovo potenciranje jel igrac Partizanov, Zvijezdin, Megin, koga to normalnog briga, igra Srbija! Ko nam igrace dijeli po klupskoj osnovi, taj nam reprezentaciji nista dobro ne misli.

Kakvo pustanje od CSKA? Kakva rusko-srpska bliskost? Sta pricaju ovde ljudi? Ti igraci imaju ugovore sa klubovima! Nisu dali ni svojim Rusima da igraju, a davace strancima koje debelo placaju? Iluzija.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 29 avg 2022, 13:08

Šta pričaš ti,pred 15 godina si imao bekove ala Stojaković,Navarro,Spanoulis,Papaloukas,Diamantidis,Jasikevicius,Popović,Holden,Belinelli,Basile,Lakovič,Parker,Calderon,Rakočević,Zisis,Jarić itd.

Jaramaz je odmijenio Micića protiv Grka i bio drugi najvažniji ofanzivac. Da je konstantniji,bio bi top klasa EL,ovako je drugi level.

Da,bliskost,ovo se referiram na koš.aspekt posebno. Jedno je što nisu dozvoljavali svojima(a jesu) kad se igrala EL ili sada.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.