Don't look my eyeeees, only booooobs.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod mene sve normalno kao i prije mjesec dva, na yt shortsima mi tako izbacuje te gluposti sa 5 lajkova cesto. Na TikTok sve normala.Finn je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:53Bila je najbolja društvena mreža do prije par dana, ili par sedmica kako je izašao neki novi algoritam. Sve mi se poyebalo, sve što mi je nekad izlazilo, a to su 3-4-5 tema koje mi se sviđaju, sad više ne izlazi, a krenuli su random klipovi anonimaca sa 5-10 lajkova. Tako da, mislim da su uspjeli upropastiti aplikaciju. Ne znam kako je kod tebe trenutno.VGS je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:39
Tu ti je apsolutno sve sto postoji na svijetu a da je snimljeno. Gledat ces sto te interesuje i sto aplikacija prepozna kao tebi interesantno. Sigurno ti nece izbacivati snimke polarnog medvjeda ako te ne interesuje. TikTok je strasna aplikacija, fenomenalan algoritam ima.![]()
Zbog mase debilizama koji se veže za TikTok, nisam mu ni dao šansu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To vise govori o tebi nego o TikToku.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U novembru 2020 sam digao stambeni, 21 mi je bila manja nego sto sam potpisao, medutim ove se eto povecalo i tako za 3 godine cu dati 360 vise maraka nego sto je potpisano. Bilo je ovo ili vjecito podstanar, a tjesim se cinjenicom da bi mi gazda i kiriju vise povecao nego ovo i da ce se sl godine unormaliti ta kamatna stopa
Toga je uvijek bilo. Sjecam se i prije 10 godina na fejsu kad su se kao djelili neki izazovi pa bruku djece se 30ti dan tog izazova ubilo tj izvrsilo samoubistvo itd. To je vise stvar "interneta" a ne tiktoka.

- Marsal
- Kontakt:
Ko ih ****, nek umiru kad su glupi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prirodna selekcija.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobro da nisam jedini psihopata ovdje.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa realno bas moras biti glup ko **** da se ubijes zbog tik tok izazova.Uostalom nek se roditelji malo posvete djeci a ne cim prohoda mobitel mu u ruke i nek se odgaja samo
Sad je furka dati djeci električni trotinet i nek piče ulicom. Ja samo čekam kod mene kad će neko pokupiti nečije dijete pa će biti kuku meni.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
To objasnjava sto je u jednom klipu srala po ocuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:31Kakva je pi.cka bila prije, sad teska kategorija postala
A babo joj kurvar zesci, majka milfara, meni se cini petero djece imaju i to sve zenskepa se razveli zbog njega i sad ona patetiku prosipa po dr. mrezama o svemu i svacemu

joj bombay al se lemaju kod tebe u komsiluku

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Složio bih se s momcima iznad sa stavovima o prirodnoj selekciji.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja ne znam šta je ovim ljudima sa ovim tik-tok zayebancijama... Evo me na terenu, ovi moji sa posla samo pričaju o nekim 'mečevima' na tik-toku, kao lafo kaplje keš, neko nekome pošalje nekog lava, to ti je 500 evra.... A u 'mečevima' creme de la creme, Hatić, Kristijan, Faćo, neka starleta iz BL Bokica neka, yebeni Anđelko Veljančić i onaj retard iz Srbije Biza....
Yebo dream team sa OI iz Barselone 1992.

Yebo dream team sa OI iz Barselone 1992.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nece nikome nedostajati takvi glupi

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih da te nasikiram i nadam se da ću biti u krivu, ali kako stvari stoje, iduće godine bi moglo biti još gore.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:10U novembru 2020 sam digao stambeni, 21 mi je bila manja nego sto sam potpisao, medutim ove se eto povecalo i tako za 3 godine cu dati 360 vise maraka nego sto je potpisano. Bilo je ovo ili vjecito podstanar, a tjesim se cinjenicom da bi mi gazda i kiriju vise povecao nego ovo i da ce se sl godine unormaliti ta kamatna stopa
Rat u Ukrajini, ne nazire se kraj. Sve i da sad stane, neće tako brzo doći do normalizacije.
Sankcije Rusiji diktiraju cijene naftnih derivata i plina. i onda imaš domino efekt.
Lihvari naftaši već dižu cijene dizela na 3,50 KM iako barel nije ni na 100$.
Tako da je kreditiranje najpametnije sa strogo fiksnom cijenom. Znam, uzeo si i nema nazad, sad da radiš reprogram na fiksnu, pitanje je i to koliko bi ti se isplatilo, vjerovatno bi bilo tu negdje sa povećanjem, ali ponavljam opet, nadam se da ću biti u krivu i da će stvari biti bolje od moje prognoze.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Imao sam isti problem kad sam promijenio telefon. Instaliraj tiktok lite umjesto obicne aplikacije i vratiti ce ti se prvobitni algoritam.Finn je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:53Bila je najbolja društvena mreža do prije par dana, ili par sedmica kako je izašao neki novi algoritam. Sve mi se poyebalo, sve što mi je nekad izlazilo, a to su 3-4-5 tema koje mi se sviđaju, sad više ne izlazi, a krenuli su random klipovi anonimaca sa 5-10 lajkova. Tako da, mislim da su uspjeli upropastiti aplikaciju. Ne znam kako je kod tebe trenutno.VGS je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:39
Tu ti je apsolutno sve sto postoji na svijetu a da je snimljeno. Gledat ces sto te interesuje i sto aplikacija prepozna kao tebi interesantno. Sigurno ti nece izbacivati snimke polarnog medvjeda ako te ne interesuje. TikTok je strasna aplikacija, fenomenalan algoritam ima.![]()
- ASD
- Kontakt:
Pa veoma moguće da bi ti povećao. To je sigurno.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:10U novembru 2020 sam digao stambeni, 21 mi je bila manja nego sto sam potpisao, medutim ove se eto povecalo i tako za 3 godine cu dati 360 vise maraka nego sto je potpisano. Bilo je ovo ili vjecito podstanar, a tjesim se cinjenicom da bi mi gazda i kiriju vise povecao nego ovo i da ce se sl godine unormaliti ta kamatna stopa
Obično se povećanjem kamatnih stopa bori protiv inflacije, a mi smo u veoma teškoj situaciji s inflacijom i to se nakupilo godinama zašto imamo inflaciju.
Sreća te pa ECB stoji iza marke. Inače bi to skočilo još više.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pokupilo je moje dijete na Ilidzi dole u Aleji.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino