Samo da nas Prepelic i Edo Muric ne zatrpaju.

Donkara ce isporuciti svoje.
Cini mi se da je Dragic bas ofalio, i da bi nam odgovaralo da on forsira, mada ce sigurno biti utakmica kada ce podsjetiti na svoja najbolja izdanja (samo da to ne bude protiv nas). Luku treba slati na liniju za slobodna sto vise. Neka se pomuci za svoje poene.... Mislim da mu nece biti ugodno kad se na njemu izmjenjivali Lazic, Gegic i Atic....Naravno, od onih njegovih dugih trica nema odbrane.
Bez obzira na premocnu pobjedu danas Svabe nisu ekipa od koje treba strahovati. Valjda je pobjeda nad francuzima ulila dodatno samopouzdanje nasim momcima. Kljucno je da pristup protiv Madjara bude najbolji moguci. A onda postoji nada za jos koju pobjedu. Nama odgovara sto Litvanci forsiraju dva tornja , mislim da ce i to biti rovovska, fizicka borba u kojoj bi jedna lopta mogla odluciti.... Lose je da s francuzima igramo zadnje kolo jer su sad nabrijani da nam vrate. U nekim drugim okolnostima mogli smo ih opet dobiti ako oni udju s nesto slabijim intezitetom....Mada ko zna, mozda bude i repriza.
Fizicki nas niti jedna ekipa ne moze zastrasiti. Tu smo u top 5 ekipa na prvenstvu.... Kao sto cemo vjerovatno po procentima slobodnih bacanja biti medju najgorima na prvenstvu (mozda medju 3 ako ne i najgori).
Atic i Suljo moraju nesto dati makar u dvije utakmice...