a to
Ima slične i Valverde.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
a to
Naravno da jeste, nema ko drugi biti.
Mislim da nije radio, nemoguce je za dva mjeseca da ovako bude, imao je on uvijek o u frizuru samo krace i one crte sa strane sto je radio, alzirska ona gusta kosa samo je ispravio. Ide i ove godine po zlatnu loptu
Nista kontra Barce opcenito. Volio bih da se ispostavi da grijesim. Vecinom su to skupi igraci bez pokrica. To je jednom vec vidjeno i nije funkcionisalo. Tu je i Xavi i pitanje je sta on moze. Po meni nije dorastao situaciji u Barci. Kad kola krenu nizbrdo prvi on strada, zatim publika ide na igrace i tako u krug. Navijaci mi djeluju kao hrpa glory huntera koji hoce do uspjeha po svaku cijenu. Citaju vijesti o nedostatku novca a dan kasnije se vesele sto je registrovan stoper od 50mil€. Pri tome se tjeraju igraci sa vazecim ugovorima koji su opet bili dio tog ludog veselja prosle ili pretprosle godine.Rajaz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:32Prosjek godina večerašnje postave je 25 godina.emir_ je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:19Gledam ovaj roster Barcelone. Toliko je sirok da ce puci. Igraci na klupi i tribinama. Ekipa mi ne odise dominacijom, igrom i sistemom. Predvidjam lose rezultate i otkaz Xavi-u do kraja godine. Novo dno i ono sto je trebalo uraditi prije novog serijala skupih pojacanja bez pokrica: pocetak od nule, sa mladim i novim igracima. Ovako samo rade ono sto su i prije dvije godine uradili, skupe zvjezdice za instant uspjeh. Nema od toga nista.
Koja je zvijezda osim Lewe došla![]()
Nece navijaci nikad sr.ati po Xaviju, vecina tih ljudi vise voli njega nego mater. Nece Xavi osjecati pritisak kao prethodni treneri ja mislim. Ovo za sad kako igraju mi se pravo svidja, samo jos malo da se uigraju zajedno i to je to.emir_ je napisao/la: ↑29 avg 2022, 07:17Nista kontra Barce opcenito. Volio bih da se ispostavi da grijesim. Vecinom su to skupi igraci bez pokrica. To je jednom vec vidjeno i nije funkcionisalo. Tu je i Xavi i pitanje je sta on moze. Po meni nije dorastao situaciji u Barci. Kad kola krenu nizbrdo prvi on strada, zatim publika ide na igrace i tako u krug. Navijaci mi djeluju kao hrpa glory huntera koji hoce do uspjeha po svaku cijenu. Citaju vijesti o nedostatku novca a dan kasnije se vesele sto je registrovan stoper od 50mil€. Pri tome se tjeraju igraci sa vazecim ugovorima koji su opet bili dio tog ludog veselja prosle ili pretprosle godine.Rajaz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:32Prosjek godina večerašnje postave je 25 godina.emir_ je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:19Gledam ovaj roster Barcelone. Toliko je sirok da ce puci. Igraci na klupi i tribinama. Ekipa mi ne odise dominacijom, igrom i sistemom. Predvidjam lose rezultate i otkaz Xavi-u do kraja godine. Novo dno i ono sto je trebalo uraditi prije novog serijala skupih pojacanja bez pokrica: pocetak od nule, sa mladim i novim igracima. Ovako samo rade ono sto su i prije dvije godine uradili, skupe zvjezdice za instant uspjeh. Nema od toga nista.
Koja je zvijezda osim Lewe došla![]()
Luda kuca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.