Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Na fantasy stavim fucking Audera i on primi 4 gola 
-
- Kontakt:
I onako mi je palo tesko nakon 0-0 Ali kad vidim da su im ovi uvalili 4 komada onda nemam rijeci…. Ovo ne moze ni Italia oprostiti….
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To sam pisao i prije tekme s njima, Sampdoria je ekipa za drugu ligu. Nenadoknadiva 2 boda ispuštena.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
@italia, hajde objasni da li je i salernitana obicni prosjek roster, jer je to bio izgovor sto ne mozemo dobiti sampu?
Pa kontam da perin zaradjuje vise od ekipe citave salernitane, i onda mi trazimo opravdanja?
Lik nas bagerom zakopava.
Pa kontam da perin zaradjuje vise od ekipe citave salernitane, i onda mi trazimo opravdanja?
Lik nas bagerom zakopava.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on trener za ove neiskusne igrace. Njemu su dobri onakvi kao Di Maria sto sami znaju sta da rade na terenu i naprave nesto na svoju ruku. A njegovo je da galami da se cuva rezultat kada takvi iskusni nesto naprave.
Mi smo popravili roster od vremena Sarija i Pirla, a ne igramo bolje. Znaci jasno je u cemu je problem..
Mi smo popravili roster od vremena Sarija i Pirla, a ne igramo bolje. Znaci jasno je u cemu je problem..
-
- Kontakt:
Onda nam je najbolje da dovedemo 30+ igrače i postavimo limenog da galami na igrače, samo da ga nauče 10 riječi na talijanskom.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 22:12Nije on trener za ove neiskusne igrace. Njemu su dobri onakvi kao Di Maria sto sami znaju sta da rade na terenu i naprave nesto na svoju ruku. A njegovo je da galami da se cuva rezultat kada takvi iskusni nesto naprave.
#ALLEGRIOUT
2 bobe kasnimo za prvim, Forza Juve!
akoBogDa dva poraza protiv Spezije i Viole
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Gledaj brata Pavel Nedveda malo mu jedna zenska pa daj tri
Ne možeš prizivati poraze Juvea nikako
A Češka furija tri laganini, ubi brat hopa-cupa hajde mori sat-dva možeš ti to znam ja

A Češka furija tri laganini, ubi brat hopa-cupa hajde mori sat-dva možeš ti to znam ja

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Colpo di mercato del Nottingham Forest, club di Premier League, che annuncia ufficialmente, via "Twitter", Renan Lodi, terzino sinistro classe 1998 della nazionale brasiliana.

Krajnje je vrijeme da se Nedvedu pokaze put van Torina. Ne trebam ni podsjecati kakvi su se izrazi koristili i za manje, npr. za igrače koji su imali neke incidente van terena tipa udesi Caceresa, Vidala ili jedan provod Arthura kad je tek dosao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ima li Paredesa
Forza Spezia Forza Viola
Ćelava kamikaza OUT!
Ćelava kamikaza OUT!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- IlCapitano
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma lik svjesno lupa, sta fali sad juvetu @ gibra?
Dobrih igraca se dovelo, jedan kiks i odmah drvlje i kamenje od trenera, pa do igraca wtf?
Tek je pocela liga ja vjerujem u ovu ekipu i ocekujem borbu za titulu , uz jos par kandidata !
FINO ALLE FINE
Dobrih igraca se dovelo, jedan kiks i odmah drvlje i kamenje od trenera, pa do igraca wtf?
Tek je pocela liga ja vjerujem u ovu ekipu i ocekujem borbu za titulu , uz jos par kandidata !

FINO ALLE FINE

04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.