Pa to i jest bila greska uniteda sto su igrali sa 2 dmf koja uz to ne znaju plaho s loptom. Moderna je igra sa jednim dmf, jednim cmf i jednim amf. Kao recimo rodri, gundo/silva i kdb u Sitiju. VDB bi se odlicno uklopio u tu ulogu Gundoganaforgempp je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:29Nisu oni uopste ista pozicija, ta dva balvana su DMF, dok je on cisti ofanzivni vezni, ali i nije bolji od Brune.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:20Zao mi je samo Van de beeka, klasa lik kojeg je retardirani ole zakuco na klupu radi mctominaya i freda
Jednostavno najgluplji moguci izbor kluba je napravio.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: English Premier League
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jos u Ajaxu je visio oko protivnickih 16, mislim da on nema pluca da bude onaj pravi CMF, mislim da je epizoda u Evertonu sve pokazala.Brokula je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:30Van de beek cisti ofanzivni vezni?forgempp je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:29Nisu oni uopste ista pozicija, ta dva balvana su DMF, dok je on cisti ofanzivni vezni, ali i nije bolji od Brune.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:20Zao mi je samo Van de beeka, klasa lik kojeg je retardirani ole zakuco na klupu radi mctominaya i freda
Jednostavno najgluplji moguci izbor kluba je napravio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
McT-u a pogotov Fredu, dm nije prirodna pozicija. Oba su silom prilika koristena defanzivnije. Naravno Nemanja je zadnju ozbiljnu sezonu, cak i po pitanju fintesa, odradio jos za Jozina mandata.
Donnya je izdigla ona 2018/19., prije svega nevjerovatne izvedbe u LP, gdje je vecinom igrao am-a.
Donnya je izdigla ona 2018/19., prije svega nevjerovatne izvedbe u LP, gdje je vecinom igrao am-a.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Na stranu sve taman i da je novi recimo Neymar iz Santosa, davati 100 miliona na igrača iz holandske lige je L U D O S T, ima stvarno potencijala i dobar je prospect ali ovo je muženje, maximalno 50-60
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Davno prežvakana tema, neki su već ovu poentu nametali.
Ne radi se o tome da li neki igrač vrijedi 50 ili 100 miliona, već ili će United dovesti Anthonya ili nikoga.
Ne radi se o tome da li neki igrač vrijedi 50 ili 100 miliona, već ili će United dovesti Anthonya ili nikoga.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Cak ni kod njih na temi ne da ne vlada euforija nego ljudi nista ne pisu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hajde Bgt, kada im Ukrajinci onda uvališe Freda, zašto ne bi i ovi mogli 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Auuuu al ih zayeba bivsa legenda van der sar ako je istina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta ce vladati, znamo i mi da ne vrijedi toliko, al nista cudno za nase eksperte, ne rade nista cijelo ljeto i onda zadnjih par dana bi da dovedu pola ekipe, logicno da ce morati preplatiti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znaju oni da nam je ovo taktika da ne ureknemo igrača, pa ćemo čim jedan zabije govoriti kako je najbolje krilo lige.

Isto ko sa Fredom. Ne mogu da vjerujem da dva puta jednaku glupost rade.dachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 23:00
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nije više možda za ove teme ali Poligonov avatar me navede
Jbt.
Jbt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑28 avg 2022, 23:35Isto ko sa Fredom. Ne mogu da vjerujem da dva puta jednaku glupost rade.dachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 23:00

Identican tekst bio za Darwina Nuneza, Liverpool-Benfica. Neko tu izmisljadachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 23:00
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ne znam izgleda mi ovaj tekst dosta realniji od njunjezaklasik je napisao/la: ↑28 avg 2022, 23:45Identican tekst bio za Darwina Nuneza, Liverpool-Benfica. Neko tu izmisljadachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 23:00
Thomas Party - 1993
Fabinho - 1993
N'golo Kante - 1991
Casemiro - 1992
Nema sanse Casemiro sa ovom gore mladjarijom u EPL. Kakvi mitovi se pisu na ovoj temi ...
Fabinho - 1993
N'golo Kante - 1991
Casemiro - 1992
Nema sanse Casemiro sa ovom gore mladjarijom u EPL. Kakvi mitovi se pisu na ovoj temi ...

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Al vrijeme leti da se ova godista sad smatraju starim.AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 23:47Thomas Party - 1993
Fabinho - 1993
N'golo Kante - 1991
Casemiro - 1992
Nema sanse Casemiro sa ovom gore mladjarijom u EPL. Kakvi mitovi se pisu na ovoj temi ...![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona