English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ma dobro, nikad se Conteove ekipe nisu ubijale od nekog uber lijepog fudbala.
No, najveći izazov Conteove karijere jeste Spursov DNK. Da, veći izazov i od onog raštimanog Juventusa nekad...
No, najveći izazov Conteove karijere jeste Spursov DNK. Da, veći izazov i od onog raštimanog Juventusa nekad...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Imaju daleko najuigraniji napad u ligi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne možeš imati takvu dubinu da ti baš niko ne treba. To ni City nema. Ovo što imaju je sasvim dovoljno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:34Treba još krilo i back-up Dieru. Rekao je Conte da će Kaneu davati odmor, što znači da će naprijed trebati još netko za širinu. A ovog srednjeg stopera samo Dier igra.
Conte protiv Top 5 prošle sezone:
2 pobjede, 2 remija, 3 poraza (od toga dva protiv Chelseaja).
Ne bih rekao da će protiv najvećih biti baš toliko problema, odnosno bitno drugačije u odnosu na rivale. Ali jeste ključ bar remije izvlačiti. I dalje se moraju uzimati male tekme, tu ne smije biti kikseva.
- Marsal
- Kontakt:
Svejedno nisu contender osim ako ne misle bit contender kao onda kad su u two horse raceu bili treći.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Potvrđeno je da dolazi novo krilo. Sam je Conte rekao da dolaze novi igrači ako odu Gil i Tanganga.
Mislim da su 2 pobjede, 3 remija i 2 poraza.Finn je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:50Conte protiv Top 5 prošle sezone:
2 pobjede, 2 remija, 3 poraza (od toga dva protiv Chelseaja).
Ne bih rekao da će protiv najvećih biti baš toliko problema, odnosno bitno drugačije u odnosu na rivale. Ali jeste ključ bar remije izvlačiti. I dalje se moraju uzimati male tekme, tu ne smije biti kikseva.
Mislim da vam obojici fali jedna utakmica.
-
- Kontakt:
Ne kazem da su contenter, ali da ovakvim pristupom i efikasnocu mogu lako u top 4, a kad tu imas jos 2 gatantovana tima onda nam ostaje situacija da Arsenal, Celzi, i United igraju za samo jedno preostalo mjesto.
Iz godine u godinu, guzva na vrhu postaje sve veca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa Conte prošle godine sa neuigranom ekipom dobijao Citya i ostao neporažen od Liverpoola. Ako iko može odigrati dobro derbije, to su Conteove ekipe. Tottenhamu su bile problem utakmice kao što je Forrest ili Wolvesi. Takve tekme moraju više rutinirati i ranije završavati kako bi ostali što duže u igri za vrh. Rano je još išta prognozirati, ali meni je ovakav Tottenham opasno nezgodan ove sezone.
- wadethegreat
- Kontakt:
Hakim u Ajax a Antony u United. Celzi hoce Zahu nakon sto rijese aubu. Hvala kurc u odustali su od Gordona izgleda.
Ne znam za Antonija iskreno.
Ima klasicni Brazilski flair ali brojke mu nisu nesto posebno s obzirom na kvalitet lige.
Ne znam za Antonija iskreno.
Ima klasicni Brazilski flair ali brojke mu nisu nesto posebno s obzirom na kvalitet lige.
- Donnie Darko
- Kontakt:
United će dat 100 miliona za igrača koji je zabio 8 golova u ligi u kojoj je Luuk De Jong zabio 30 prije dvije godine.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrač od 40M max
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta uradi Ajax od ovih levata hahahaha. Majko mila kakva dva igraca prodadose za skoro 200m eura

@igrajlopte 🐦
Isto ko sto su ovu trojku uvalili ranije za daleko vise nego sto vrijede. Odlican posao ljudi rade.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ajax nabija cijene na osnovu stare slave i vremena kad je taj klub važio za rasadnik talenata. Danas 10 golova za Ajax i vrijediš 100M, sve dok ima budala da to plate.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zao mi je samo Van de beeka, klasa lik kojeg je retardirani ole zakuco na klupu radi mctominaya i freda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tko je Antony 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nisu oni uopste ista pozicija, ta dva balvana su DMF, dok je on cisti ofanzivni vezni, ali i nije bolji od Brune.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:20Zao mi je samo Van de beeka, klasa lik kojeg je retardirani ole zakuco na klupu radi mctominaya i freda
Jednostavno najgluplji moguci izbor kluba je napravio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Van de beek cisti ofanzivni vezni?forgempp je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:29Nisu oni uopste ista pozicija, ta dva balvana su DMF, dok je on cisti ofanzivni vezni, ali i nije bolji od Brune.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:20Zao mi je samo Van de beeka, klasa lik kojeg je retardirani ole zakuco na klupu radi mctominaya i freda
Jednostavno najgluplji moguci izbor kluba je napravio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.