Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Haj ba ne smij se ništa i dođi da šta platiš , Rio je gladanFoSte95 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 14:30Hahahahhahahahahahahahba aaajj sviju mi ne vjerujemrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 13:44Ma majstor za pivo, kakav Mostarbombaysaphire je napisao/la: ↑28 avg 2022, 13:40
Jesam vala , jutros oko 04:00h![]()
Ako hoćeš negdje oko Sarajeva , eto me kasno nam je sad za Mostara gospodara mi ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Visok datumbombaysaphire je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:05Haj ba ne smij se ništa i dođi da šta platiš , Rio je gladan![]()

-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kad pročitam rečenicu koja počinje sa:
je.bao bih čitavoj planeti sve po spisku, dokle smo stigli, jeb.ena idiokratija je na sceni. Mrššššššš debilčine mrtve.Posljednjih dana TikTokom kruži trend...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Svaka nova generacija sere po prošloj. Ništa novo, prirodni ciklus. I ti si u nekoj mjeri iš'o na qurac gen X raji.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima li neko da devera sa promjenjivom kamatnom stopom, mamu im **** 42 marke mi povecali ratu 

Kako ljudi se.ru po svemu ko da ih neko puskom tjera da koriste drustvene mreze

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Na koliko si godina uzeo i kad? Jer sad nekad uzeti promjenjivu je visokog rizikaSarajlijica1946 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:27Ima li neko da devera sa promjenjivom kamatnom stopom, mamu im **** 42 marke mi povecali ratu![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal
- Kontakt:
Pa što si uzimo sa promjenljivom stopom kredit jaooo, to je veliko ne-ne...Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:27Ima li neko da devera sa promjenjivom kamatnom stopom, mamu im **** 42 marke mi povecali ratu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Idiotizam od tiktoka je novi level idiotizma, to je fakt...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Kad si uzeo i koja muka te natjerala?Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:27Ima li neko da devera sa promjenjivom kamatnom stopom, mamu im **** 42 marke mi povecali ratu![]()
Kako je to fakt i zasto je novi level idiotizma? Jel pricas onako jer si cuo negdje da je debilan i da se kace glupi klipovi ili si i sam probao i pustio algoritam da ti izbacuje normalan sadrzaj baziran na onome sto te interesuje?
Sta je toliki problem sa tiktokom? Kakva je razlika u odnosu na instagram, youtube shorts itd? Sve sto postoji contenta na svijetu ti je tu, pa gledas ono sto te interesuje. Ako si nekakav filozof gledat ces takav sadrzaj, ako te zanima nauka dobijat ces takve klipove. Ako si debil izbacivat ce ti baku praseta. Ako ga preskocis tri puta neces ga vise nikad vidjeti na platformi.
Sve sto vam izbacuje osim na samom startu je do vas. Osim ako ne komentarisete jer ste eto culi kako je to glupost.
- Marsal
- Kontakt:
Bukvalno, nemam acc ali pratim fyp. Masa zanimljivih i interesantnih stvari i odličan sadržaj.VGS je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:33Kako je to fakt i zasto je novi level idiotizma? Jel pricas onako jer si cuo negdje da je debilan i da se kace glupi klipovi ili si i sam probao i pustio algoritam da ti izbacuje normalan sadrzaj baziran na onome sto te interesuje?
Sta je toliki problem sa tiktokom?
Tu ti je apsolutno sve sto postoji na svijetu a da je snimljeno. Gledat ces sto te interesuje i sto aplikacija prepozna kao tebi interesantno. Sigurno ti nece izbacivati snimke polarnog medvjeda ako te ne interesuje. TikTok je strasna aplikacija, fenomenalan algoritam ima.Marsal je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:36Bukvalno, nemam acc ali pratim fyp. Masa zanimljivih i interesantnih stvari i odličan sadržaj.VGS je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:33Kako je to fakt i zasto je novi level idiotizma? Jel pricas onako jer si cuo negdje da je debilan i da se kace glupi klipovi ili si i sam probao i pustio algoritam da ti izbacuje normalan sadrzaj baziran na onome sto te interesuje?
Sta je toliki problem sa tiktokom?

- Marsal
- Kontakt:
Čovjek nema Tik Tok 100% i misli da te tjera da gledaš Baku Praseta i debilizme koji dospiju na naslovnu stranicu portala, pogotovo onih senzacionalističkih.
Bila je najbolja društvena mreža do prije par dana, ili par sedmica kako je izašao neki novi algoritam. Sve mi se poyebalo, sve što mi je nekad izlazilo, a to su 3-4-5 tema koje mi se sviđaju, sad više ne izlazi, a krenuli su random klipovi anonimaca sa 5-10 lajkova. Tako da, mislim da su uspjeli upropastiti aplikaciju. Ne znam kako je kod tebe trenutno.VGS je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:39
Tu ti je apsolutno sve sto postoji na svijetu a da je snimljeno. Gledat ces sto te interesuje i sto aplikacija prepozna kao tebi interesantno. Sigurno ti nece izbacivati snimke polarnog medvjeda ako te ne interesuje. TikTok je strasna aplikacija, fenomenalan algoritam ima.![]()
Ja mislim prevashodno na ove trendove i loš uticaj na djecu. Pa koliko je dosad djece smrtno stradalo zbog tih nekih je.benih izazova sa TikToka.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa kad ti filtrira algoritam ono što te zaista interesuje nećeš imati problema.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo Binbin sad i u Mostaru? Nice
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "