Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Nestvaran podatak, Saliba je imao 9 od 10 dugih dodavanja 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Samo se nadam da je Arteta vidio da nam treba CM, možda i više nego krilo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dobro, tri boda su najbitnija, lakše je praviti analize iz te pozicije.
Čim sam vidio da nema Parteya, znao sam da će biti problema, ali sam se nadao da će Zinchenko biti prebačen u vezu. Kad nije bilo ni Ukrajinca u prvih 11, već sam se pomirio sa prvim kiksom u sezoni.
Partey je ključni igrač tima jer loptu prenosi sa lakoćom prema naprijed, sa vrlo malo dodira (zlobnik bi rekao da bi mu bilo bolje da ima manje dodira i van terena) i po vertikali.
Zinchenko je ključni igrač za implementaciju sitijevštine u Arsenalu. Igrač koji driblingom i pas-igrom povećava broj veznjaka na terenu i u zadnjoj trećini. Tierney ide u širinu, a i van je takmičarske forme.
Nketiah je unio živost u igru. Ødegaard me i dalje nervira nekim glupim rješenjima, ali vukao je prema naprijed.
Dva pojačanja su pod mus ako hoćemo normalnu sezonu.
Zaha danas nije igrao za Palace. Možda...
Čim sam vidio da nema Parteya, znao sam da će biti problema, ali sam se nadao da će Zinchenko biti prebačen u vezu. Kad nije bilo ni Ukrajinca u prvih 11, već sam se pomirio sa prvim kiksom u sezoni.
Partey je ključni igrač tima jer loptu prenosi sa lakoćom prema naprijed, sa vrlo malo dodira (zlobnik bi rekao da bi mu bilo bolje da ima manje dodira i van terena) i po vertikali.
Zinchenko je ključni igrač za implementaciju sitijevštine u Arsenalu. Igrač koji driblingom i pas-igrom povećava broj veznjaka na terenu i u zadnjoj trećini. Tierney ide u širinu, a i van je takmičarske forme.
Nketiah je unio živost u igru. Ødegaard me i dalje nervira nekim glupim rješenjima, ali vukao je prema naprijed.
Dva pojačanja su pod mus ako hoćemo normalnu sezonu.
Zaha danas nije igrao za Palace. Možda...
Da nam je Santi tu, bio bi skoro pa siguran u top 4 ove sezone. Nekad imamo poteza viska, ima nekad nesigurnosti, ali danas su pokazali da mogu da se drze mentalno i kad ne ide i prime prvi gol. Naravno, bio je Fulham na drugoj strani, ali i oni nisu bili bezveze protivnik, dosli su da igraju.
Gabriela nema sta kaznjavati, vidilo se koliko mu je gol znacio i ne treba ga vaditi iz tima, to bi bila greska za samopuzdanje. Je li glupost napravio? Svakako, ali bolje sad i ovako nego kasnije. Ovo nece zaboraviti.
U svakom slucaju i ovo je dobro, napredak. Vazni su bodovi i kad ne ide, kao danas.
Sredina terena skripi i slazem se da je pod moranje barem jos jedno pojacanje.
Gabriela nema sta kaznjavati, vidilo se koliko mu je gol znacio i ne treba ga vaditi iz tima, to bi bila greska za samopuzdanje. Je li glupost napravio? Svakako, ali bolje sad i ovako nego kasnije. Ovo nece zaboraviti.
U svakom slucaju i ovo je dobro, napredak. Vazni su bodovi i kad ne ide, kao danas.
Sredina terena skripi i slazem se da je pod moranje barem jos jedno pojacanje.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Dobro, koliko god je bilo mrsavih 2:1 uz ho-ruk gol na kraju utakmice, trebamo isto reci da smo ih izdominirali cijeli mec i da su ih samo raspolozeni Leno, i lose odluke prije svega Odegaarda i Sake spasile rutinskog poraza.
Imali smo xG oko 2.5 sto u normalnim okolnostima je obicno konvertovano u 4 gola.
Pozicija Parteya postaje ozbiljan problem, jer konstantno variramo od respektabilne sredine sa njim, to najgoreg veznog reda u ligi bez njega. Sposoban vezni koji je u stanju iznijeti loptu se mora dovesti
Imali smo xG oko 2.5 sto u normalnim okolnostima je obicno konvertovano u 4 gola.
Pozicija Parteya postaje ozbiljan problem, jer konstantno variramo od respektabilne sredine sa njim, to najgoreg veznog reda u ligi bez njega. Sposoban vezni koji je u stanju iznijeti loptu se mora dovesti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bit ce ovo top kad pocnu kupovi i evropa, tamam ce mladi igraci uci u ritam pa ce se moc vise ocekivati i od Kite
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Marsal
- Kontakt:
Gledaj samo kolike hulje su ovi punditi i ta ****, kunem se da ovaj klub osvoji ligu da bi mnogi sebi pojeli muda
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jel postoji realan razlog za ovoliko hejta Arsenala? Jel generacija nepobjedivih toliko kompleksa nabila? 

Ovaj pas da je KDB napravio, ne bi se moglo zivjet od medija 2 mjeseca
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mnogi glume da im je žao što nismo više CL ekipa. A zabirvalja se period kada su priželjkivali potope u CL, smijali što godinama završavamo 4-ti.
Dinamika će se vratiti ukoliko do zime ostanemo na prva 3 mjesta, Arsenal je najomraženiji klub u Engleskoj.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Totalno neopravdane kritike njegove igre i prošle i ove godine. Da su se svi ziceri koje je pripremio pospremili, imao bi bar 10-15 asistencija više. Momak bukvalno nikad ne staje na terenu i non stop radi presing, kreira, prava moderna 10-ka.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- feniksptica
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Alwxis Sanchez dva gola,Tavares gol,Gendouzi asistencija ,sta rade nasi sto bivsi sto sadasnji igraci.
Trebali smo Alexisa dovedti na free za rotacije i kupova vratio bi se on nama a nebi uzimao veliku platu heeheh
Trebali smo Alexisa dovedti na free za rotacije i kupova vratio bi se on nama a nebi uzimao veliku platu heeheh
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma i francuzi su farmeri. Ne treba toliki znacaj davati igrama tamo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I Lacazette je proigrao
⚜️~⚜️~⚜️
Bega uživa, Gareth Tavares nastavlja sa Bale-ovanjem po farmerskoj ligi.
Opet desna noga. Rahmetli Pepe imao očito sjajan debi.

Ljudi imal kakvih naznaka za bilo kakav transfer,nigdje bukvalno nista,mislim da je to to od nas za ovaj prelazni rok.Cini mi se kao nemoguce da u zadnja tri dana izvalimo neku bombu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.