Jesmo ga fino uvalili, napraviće Marsej od njega igrača.dachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:45kakva igracina je nuno tavares svako kolo gol vise golova od jesusa i sake kombinovano
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: English Premier League
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Eto njega u united za 70 miliona da zamijeni malasiuMarsal je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:46Jesmo ga fino uvalili, napraviće Marsej od njega igrača.dachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:45kakva igracina je nuno tavares svako kolo gol vise golova od jesusa i sake kombinovano
-
- Kontakt:
@Bega
Ja samo mislim da im je osmica trenutno najpotrebnija. Nisam nigdje rekao da je loš jer ni ne znam kakav je. Niti sam komentirao cijenu transfera u smislu samog Antonyja, samo sam svjestan da ni oni nemaju neograničen budžet. Da im na ostalim pozicijama ne škripi više nego na desnom krilu na kojem već imaju dva igrača, pohvalio bih potez. Stvar je u tome da sigurno nitko od vas ne prati tu ligu, ali zato svi znaju da će Antony biti flop. Zato sam i pitao ironično je li ga itko prije pratio.
@Marsal
Pa 4 utakmice, to i kažem. Sada je priznao pogrešku, isto kao što ćete vi za par godina shvatiti da je neki igrač o kojem sada pišete hvalospjeve jednostavno loš. Ne uspoređujem Bissoumu i Parteya kao nogometaše nego njihove životne situacije i vaše viđenje istih. To da nema većih kritičara ti se čini jer Topnika ima uvjerljivo najviše na forumu i svaki od vas često piše na temi, pa će apsolutni broj pljuvačkih postova biti najveći. U postotku sigurno neće. Sve što sam napisao su vaše riječi od prije, ništa ne izmišljam. I naglasak je bio na tome da se nije pohvalio niti jedan transfer Tottenhama ili Uniteda, eto ja se konkretno ne mogu sjetiti ako je.
Ja samo mislim da im je osmica trenutno najpotrebnija. Nisam nigdje rekao da je loš jer ni ne znam kakav je. Niti sam komentirao cijenu transfera u smislu samog Antonyja, samo sam svjestan da ni oni nemaju neograničen budžet. Da im na ostalim pozicijama ne škripi više nego na desnom krilu na kojem već imaju dva igrača, pohvalio bih potez. Stvar je u tome da sigurno nitko od vas ne prati tu ligu, ali zato svi znaju da će Antony biti flop. Zato sam i pitao ironično je li ga itko prije pratio.
@Marsal
Pa 4 utakmice, to i kažem. Sada je priznao pogrešku, isto kao što ćete vi za par godina shvatiti da je neki igrač o kojem sada pišete hvalospjeve jednostavno loš. Ne uspoređujem Bissoumu i Parteya kao nogometaše nego njihove životne situacije i vaše viđenje istih. To da nema većih kritičara ti se čini jer Topnika ima uvjerljivo najviše na forumu i svaki od vas često piše na temi, pa će apsolutni broj pljuvačkih postova biti najveći. U postotku sigurno neće. Sve što sam napisao su vaše riječi od prije, ništa ne izmišljam. I naglasak je bio na tome da se nije pohvalio niti jedan transfer Tottenhama ili Uniteda, eto ja se konkretno ne mogu sjetiti ako je.
- Marsal
- Kontakt:
Dat ćemo ga i za 50dachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:48Eto njega u united za 70 miliona da zamijeni malasiuMarsal je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:46Jesmo ga fino uvalili, napraviće Marsej od njega igrača.dachodachoni je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:45kakva igracina je nuno tavares svako kolo gol vise golova od jesusa i sake kombinovano

- Marsal
- Kontakt:
De ljudino nađi te postove gdje smo pljuvali Bissoumu, a hvalili Parteya.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:49
@Marsal
-
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Gdje se ovdje spominje Partey?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:54
Evo za Bissoumu. Za Parteya stvarno ne trebam, nadam se.
I gdje su postovi? Postovi kao množina.
Takodjer korisnik Brokula na temi Arsenal Chat.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:54
Evo za Bissoumu. Za Parteya stvarno ne trebam, nadam se.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
West Ham nakamarao lager novih igrača, nikoga bitnog nisu izgubili a ne mogu se sastaviti sa loptom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Al zato se može Erling flopom nazvat poslije CS-a, il Darwin poslije prijateljske negdje u Los Angelesu

Što se tiče Martineza odmah vidiš ko zna ko ne zna, ovaj mali će bit odličan igrač i već u ove dvije utakmice sa Varanom je Unitedova odbrana ličila konačno na nešto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa sigurno da je Arsenal sa Isusom napravio zaista dobar transfer i na kraju sezone taj transfer ce biti u top 3, doveli su ciljano igrače na pozicije koje im trebaju i odgovarajuće tipove igraca i sa igračima koje su doveli su unaprijedili svoju igru i svoj sistem (veliki plus je sto ti igraci uopšte nisu preplašeni). Ali ipak neprikosnoveni transfer 60 Mil za Halanda je najbolji transfer sigurno u zadnjih 10tak godina (cak i da se menadžeru i tati dalo 40tak Mil transfer je placka stoljeca)AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 14:46Najbolja pojacanja ljeta u EPL su: Jesus, Zinchenko i Saliba
Malo su placeni u odnosu na kvalitet prva dvojica.
Vieria kada zabije gol u Carabao cupu i on ce na listu najboljih.
Ostali su preplaceni i flopovi unaprijed.
Jel to 60m paket iliSport90 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 16:19Pa sigurno da je Arsenal sa Isusom napravio zaista dobar transfer i na kraju sezone taj transfer ce biti u top 3, doveli su ciljano igrače na pozicije koje im trebaju i odgovarajuće tipove igraca i sa igračima koje su doveli su unaprijedili svoju igru i svoj sistem (veliki plus je sto ti igraci uopšte nisu preplašeni). Ali ipak neprikosnoveni transfer 60 Mil za Halanda je najbolji transfer sigurno u zadnjih 10tak godina (cak i da se menadžeru i tati dalo 40tak Mil transfer je placka stoljeca)AlanSmith14 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 14:46Najbolja pojacanja ljeta u EPL su: Jesus, Zinchenko i Saliba
Malo su placeni u odnosu na kvalitet prva dvojica.
Vieria kada zabije gol u Carabao cupu i on ce na listu najboljih.
Ostali su preplaceni i flopovi unaprijed.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Neves igracina. Treba vidjeti moze li se uzeti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: JackW, LenyYoro15 i 8 gostiju.