FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
19%
2. Borbu za Evropu
115
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 252

CiroDiMarcio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CiroDiMarcio » 27 avg 2022, 20:04

Kakva je ovo miki maus ekipa.

Trebali smo dobiti 5 razlika, samo eto da oni nisu zabili ona 2 a mi jos 3 da smo ubacili i bilo bi 5-0. A jos da imamo krpica u napadu i u odbrani zukanovica, na gol da nam se vrati sehic i dzeko u spic pa mi bi se borili za grupu europa lige. A njih da proda mirvic nekom albancu za 10 vreca trave i da im promijeni ime u torpederi i da se nakon toga ugase.

Kakve ba vi gluposti pisete ne mogu da vjerujem cuj trebali smo ih dobiti 2 razlike, jel iko gledao tekmu i jel iko moze skontati da ti se povrihedi cocalic i da imas beganovica na terenu plus gubis 1 0 iz penala na poxetku drugog poluvremena sto njima odlicno ide u korist a nama daje dodatni pritisak i pored svega izboris x na srecu i nadje se neka budala da kaze da smo trebali dobiti 2 razlike kao da smo igrali protiv vrbanjuse a ne derbi.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 27 avg 2022, 20:07

Da je veceras derbi dobili bi ih
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 27 avg 2022, 20:32

A zašto je derbi bio u petak?

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 27 avg 2022, 21:01

drzgemboadislic je napisao/la:
27 avg 2022, 20:32
A zašto je derbi bio u petak?
Arena Sport.
1921

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 avg 2022, 21:03

CiroDiMarcio je napisao/la:
27 avg 2022, 20:04
Kakva je ovo miki maus ekipa.

Trebali smo dobiti 5 razlika, samo eto da oni nisu zabili ona 2 a mi jos 3 da smo ubacili i bilo bi 5-0. A jos da imamo krpica u napadu i u odbrani zukanovica, na gol da nam se vrati sehic i dzeko u spic pa mi bi se borili za grupu europa lige. A njih da proda mirvic nekom albancu za 10 vreca trave i da im promijeni ime u torpederi i da se nakon toga ugase.

Kakve ba vi gluposti pisete ne mogu da vjerujem cuj trebali smo ih dobiti 2 razlike, jel iko gledao tekmu i jel iko moze skiontati da ti se povrihedi cocalic i da imas beganovica na terenu plus gubis 1 0 iz penala na poxetku drugog poluvremena sto njima odlicno ide u korist a nama daje dodatni pritisak i pored svega izboris x na srecu i nadje se neka budala da kaze da smo trebali dobiti 2 razlike kao da smo igrali protiv vrbanjuse a ne derbi.
Upirati prstom u jednog igrača ili dva nema logike nikakve. Dzenis uopće nije toliko loš igrac koliko to žele predstaviti stručnjaci koji na tjelesnom odgoju nisu igrali fudbal a ne bavili se nekim sportom.

Ovdje je najveći problem što se konstantno igramo isto. Što su nam prekidi užasni. Što kad mi imao slob9dni,što kad protivnik ima. Drina užasno stoji u takvim situacijama. Mi smo do sad od 5 centarusuteva u šesnaest u par utakmica primili 3 gola.

Dalje, stavljati Gasala na špica a ici na duge lopte to ne bi uradio ni ovaj dječak s foruma. Totalno ekipa nema pobjednici mentalitet a to je do trenera.

Činjenica da zabijas gol i umjesto da probaš da pobjedis, POKUSAS protiv ekipa koja ima igraca manje I ku.rac je,tebi igrači skaču ko da su dali gol za evropu I grupnu fazu. To su neke stvari koje se ne smiju dešavati, a bolji smo od uhljupa. Trener mora da pokuša nešto ili ako ne zna i ne može da ide...Najpostenije

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 avg 2022, 21:04

Ljudi mene strah Posušja i onog za nas ukletog stadiona...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 27 avg 2022, 21:09

100% sam siguran da Gasal nema bolje predispozicije da igra napadaca u odnosu na Amoaha.. Neke Edisove vratolomije su za zatvora.. Sta ce jadan posten i karakteran..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2022, 21:10

kolezeljovac je napisao/la:
27 avg 2022, 21:04
Sta cete biti strah? Moze se samo nastaviti negativan niz. Iznenadjenje ce biti ako sta osvojimo, a ne suprotno. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 avg 2022, 21:14

LjoZee je napisao/la:
27 avg 2022, 21:10
Sta cete biti strah? Moze se samo nastaviti negativan niz. Iznenadjenje ce biti ako sta osvojimo, a ne suprotno. :D
:rol:

P.S. čudo nisi u Skenderiji. Gledaš li ovo iznenađenje?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 27 avg 2022, 21:20

LjoZee je napisao/la:
27 avg 2022, 21:10
:tokralju: :tokralju:
@igrajlopte 🐦

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 27 avg 2022, 21:33

Cuj beganovic uopste nije los igrac hahhaha kao da smo odigrali 20minuta s njim a ne 6 kola gdje jr konstantno igrao a nista nikad nije pokazao plus se citava ekipa raspadne kad god on igra.

Beganovic fkt nije los igrac ali za crne gore npr. A da je i dobar za nas do sad bi pokazao, lik igra katastrofa, uopste nije problem sto nije zabio nego zato sto covjek ne zna.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 avg 2022, 21:46

27 avg 2022, 21:14
:rol:

P.S. čudo nisi u Skenderiji. Gledaš li ovo iznenađenje?
Ne mogu zivce gubiti jos i na reprezentaciju. Zeljo mi je dovoljan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 avg 2022, 22:27

Ovo je problem do kojeg smo spali.MENE STRAH POSUSJA.Namjerno velikim slovima i da se uokviri dokle smo dosli.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 27 avg 2022, 22:32

CiroDiMarcio je napisao/la:
27 avg 2022, 21:33
Cuj beganovic uopste nije los igrac hahhaha kao da smo odigrali 20minuta s njim a ne 6 kola gdje jr konstantno igrao a nista nikad nije pokazao plus se citava ekipa raspadne kad god on igra.

Beganovic fkt nije los igrac ali za crne gore npr. A da je i dobar za nas do sad bi pokazao, lik igra katastrofa, uopste nije problem sto nije zabio nego zato sto covjek ne zna.
A kao ostali su pokazali nešto aman zaman više. Budi realan i gledaj stvari s realne strane. Ne znam šta ti hoćeš od Beganovica ne kontam. Da zabije 15 golova. Prodje 7 igraca sam,i sve to za platu 2.000 maraka. Pa nisi doveo Higuani. I tebi kao nešto smiješno tu.m

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 27 avg 2022, 23:13

Taman pomislim Holahupka doso tobe, kad jock. Kakav ba Dzenis, od kako se vratio nije dobre tekme u Zelji odigro, ukljucujuci i prijateljske. Momak je za slobode mozda dobar al za nas jednostavno nije kadar. Drina ima 20 godina i tek je ove sezone sastavio par tekmi u kontinuitetu i vec pokazuje potencijal. Sigurnije igra sa 20 kuka nego kosoric sa 35. Ja ne gumo da vjerujem kakve nebuloze pises. Da se drogiras pa haj al ti si jednostavo slijep ili ne zelis da vidis.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 avg 2022, 23:35

Bender, Galić, Drina, Cocalić, Kosorić, Malić, Vego, Hajdarević, Hodžić, Štilić, Amoah, Santos, Gasal, Haračić.
Igrači koji trebaju da imaju najviše minuta do kraja jesenjeg dijela. Mulalić ako s ovom ekipom ne može biti u top4 na zimu, onda otkaz mu uručiti. Do tada ga istrpiti, a realno 11 igrača kad izabereš od gore nabrojanih je ekipa koja spada u 4 najbolje u ligi. Po meni ovako bi nešto pokušao na Mokrom Docu:
Bender
Galić, Kosorić, Drina, Malić
Hajdarević, Mekić (jer je ja mslm Hodžić kartioniran)
Štilić
Amoah, Haračić, Santos

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 27 avg 2022, 23:42

Presica od sinoc je uzas!
Inace ga ne slusam i ne citam, od onog momenta kad se popeo ko majmun na tunel ispred zapada, a raja ga nafura da je "Simeone"!

Sva sreca sinoc odigrasmo nerijeseno, pa nam se trener ne lisi zivota, a jos mrtav ozbiljan i kune se ispred tv-a da bi to uradio!

Ipak je Željo veliki brend, a on nas blamira iz kola u kolo!
Pod hitno se budale rijesiti, jer se vidi da je labilan, pored toga sto je i nestrucan.

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 27 avg 2022, 23:42

27 avg 2022, 23:35
Bender, Galić, Drina, Cocalić, Kosorić, Malić, Vego, Hajdarević, Hodžić, Štilić, Amoah, Santos, Gasal, Haračić.
Igrači koji trebaju da imaju najviše minuta do kraja jesenjeg dijela. Mulalić ako s ovom ekipom ne može biti u top4 na zimu, onda otkaz mu uručiti. Do tada ga istrpiti, a realno 11 igrača kad izabereš od gore nabrojanih je ekipa koja spada u 4 najbolje u ligi. Po meni ovako bi nešto pokušao na Mokrom Docu:
Bender
Štilić
Amoah, Haračić, Santos
Ko je drugi u21?

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 avg 2022, 23:43

Zeljo21 je napisao/la:
27 avg 2022, 23:42
Bender
Štilić
Amoah, Haračić, Santos
Ko je drugi u21?
Malić i Drina su U21. Zar nisu?

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 avg 2022, 23:44

Bender
Štilić
Amoah, Haračić, Santos
Ma imamo mi pravo finu ekipu, tamam za Evropu. Mozda bi se plus kroz kup mogli dobro potuc, jer na 2 utakmice mozemo nesto napravit.
Definitivno je prebitnih 5 kola ispred nas. Preko 12 bodova nam treba, 13 je super.
Moze nam bit problem u tim utakmicama kreativnost, neko na mjesto Hajdarevica (on je sasvim ok za derbije). Mekic ne znam koliko se racuna na njega, ali je najbliži tom profilu. Sad tek vidimo koliko je Mesa bio bitan. Gasala je steta micati sa pozicije a treba se dat prilika i Subasicu iza napadaca , valjda bude neka laksa utakmica napokon.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Proximic i 47 gostiju.