English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sad čekam u utorak Fulham na Arena 1 Hr, glavni meč u multiju i naravno, full match na Arena 3.
.
.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Hahahahahah, što kažu komentatori?
Gabriel imbecilcina
topnik1 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 13:00Koji Fulham i koja strasna ekipa,sad ces vidjeti u Subotu da oni nemaju nikakvu ekipu,rasut ce ih Arsenal na proste faktore,nisu bas Bornemouth ali brate dragi nisu ni neka ekipa.fukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 12:33Jest ovo su druga vremena, kladim se da ove sezone niko nece ici preko 90+ bodova iz razloga sto su se ostale ekipe pojacale poput Leedsa, Newcastlea, Arsenala, Brihtona itd Cristal Palace jaka ekipa svakom od vecih mogu uzet bodove, isto tako i Fulham koji ima strasnu ekipu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bolje da me neko maljem udari nego da slušam ove debile o Mitroviću.
'Sada neka neko kaže da Mitrović ne može igrati presing' hahahahah Gabriel mu bukvalno dao loptu
'Sada neka neko kaže da Mitrović ne može igrati presing' hahahahah Gabriel mu bukvalno dao loptu
41:34
- alan_kardec
- Kontakt:
Mitroviiiiiić!

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bukvalno ga častio golom, Evo ti jarane zicer od mene... a komentatori skiće od sreće

Kakav amaterizam Gabriela

Ko kaže da Mitrović ne može igrat presing?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Madagaskar
Ovo je Artetin svijet, a mi smo u njemu samo ponizini posmatrači.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mislim da Arsenal moze u top 4, skromno misljenje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Osvajamo ligu

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tragikomicno je koliko Partey cini ovaj sistem. Backup za njega se mora dovesti, sve ostalo je nebitno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
fukara87 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 19:46topnik1 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 13:00Koji Fulham i koja strasna ekipa,sad ces vidjeti u Subotu da oni nemaju nikakvu ekipu,rasut ce ih Arsenal na proste faktore,nisu bas Bornemouth ali brate dragi nisu ni neka ekipa.fukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 12:33
Jest ovo su druga vremena, kladim se da ove sezone niko nece ici preko 90+ bodova iz razloga sto su se ostale ekipe pojacale poput Leedsa, Newcastlea, Arsenala, Brihtona itd Cristal Palace jaka ekipa svakom od vecih mogu uzet bodove, isto tako i Fulham koji ima strasnu ekipu![]()
![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Srpski seljakluk donio u EPL 

Brat umjesto cistog crvenog postigne hattrick
Nisam znao da si pruzeo troll ulogu od Finn-a, brokula?
Ili se posipas peplom za onu kritiku Haalanda prije njegove simultanke od tri gola?
Crveni nije potencirao ni nesretni Andersen koji je zasluzio i gore od toga za provokaciju Darwina. Zasluzio je i da gleda preokret nakon svoje proslave gola. Zadovoljstvo mi je gledati te ekipe kako gube nakon sto u 30oj minuti zadrzavaju vrijeme.
Ili se posipas peplom za onu kritiku Haalanda prije njegove simultanke od tri gola?
Crveni nije potencirao ni nesretni Andersen koji je zasluzio i gore od toga za provokaciju Darwina. Zasluzio je i da gleda preokret nakon svoje proslave gola. Zadovoljstvo mi je gledati te ekipe kako gube nakon sto u 30oj minuti zadrzavaju vrijeme.
4-IN-A-ROW

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Bogami nije dugo ovog memea bilo
-
- Kontakt:
crveni za haalanda i ponisten cist gol palasa nije da nismo navikli prosla sezona all over again
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.