Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

KSG
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la KSG » 27 avg 2022, 14:09

Ma samo traze izgovore da podrzavaju retarda. Moderni feminizam izgleda rent free u glavama iako je to mizeran broj populacije. :rol:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 27 avg 2022, 14:10

Ne znam gdje vi upoznate te moderne agresivne feministkinje pa vam idu toliko na zivce, jos nisam upoznao ni jednu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 27 avg 2022, 14:18

Marsal je napisao/la:
27 avg 2022, 13:52
AshburtonG je napisao/la:
27 avg 2022, 13:24

97% stanovnika TK starijih od 12 godina nema taj publicitet, pa je to razlog sto im ne placam pivu, a njemu bih rado. Ne slazem se sa svim njegovim stavovima, ali jos manje sa 99% stavova modernog feminizma, koji je toksicniji od onoga zbog cega je i nastao taj pokret.
Pa to i kažem, jedina razlika između njega i bilo koje seljačine na ovim prostorima jeste ta što ima publicitet.

Njegovi stavovi nisu stavovi kontra feminizmu nego su čista mizoginija. Ne mogu vjerovati da od svih ljudi na forumu, ti bi platio pivu liku koji tvrde da se prema ženama najbolje odnose Saudijci i Isilovcu jer u tim društvima žene znaju gdje im je mjesto, dalje rekao je da su žene muškarčevo vlasništvo, onda bi im zabranio da voze (to je još jedan od njegovih umjerenijih stavova) i što sam gore već pominjao, lik govori da svaka žena žrtva silovanja snosi makar mali dio odgovornosti što joj se to dogodilo.

Da li bi i dalje plaćao pivu sa tim stavom da neko tvojoj sestri stavi rufi u piće i onda je iskoristi?

I dalje, da imaš sina od hajmo reći 14 godina, da li bi mu dozvolio da ga sluša i upija njegove riječi?

Povrh svega lik je trgovac bijelim robljem.

Sa modernim feminizmom se ne slažem ni ja, a vjeruj mi ni većina žena ali to nije razlog da se slavi ovaj bolesnik.
Kao sto rekoh, nit me zanima lik, nit pratim njegove stavove. Samo mi je svaka osoba draza od modernog feminizma, pogotovo osoba koja ih digne na noge, pa izadju iz rupica. Svaka 2 dana ga objavim na story, javi mi se neka feministkinja, koja potajno zeli da je pljujes i davis tokom seksa, odradim, nakon sto joj na kulturan nacin objasnim nelogicnost njenih stavova i svima bude dobro. :mrgreen:
Zlobnici bi rekli, eksploatisem naivnost i besmisao njihove kvazi ideologije.

Vama jos nije dosao moderni feminizam, zbog toga ga i ne mozete primijetit. BiH kasni ideoloski nekih 20 godina za EU zemljama visokog reda. U DE ne mozes vise reci zeni da je seksipilna, jer ce te prijavit zbog zlostavljanja, a istodobno je svaki male trait bukvalno shvacen kao toksican. Doslo je vrijeme kad je sramota bit muskarac u izvornom obliku tog spola sa svim njegovima manama i vrlinama.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 27 avg 2022, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 avg 2022, 14:18

StevieG8 je napisao/la:
27 avg 2022, 14:10
Ne znam gdje vi upoznate te moderne agresivne feministkinje pa vam idu toliko na zivce, jos nisam upoznao ni jednu.
Gdje zivis

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 27 avg 2022, 14:19

Ili ispod kamena ili nije imao kontakt sa zenama u ovom stoljecu. :crazy:

I da, sto se tice ovog stava oko snosenja odgovornosti. Nisam upucen u njegove izjave, ali iz tvog upisa vidim da se vjerovatno odnosi na ove masovne optuzbe za silovanje po starom dobrom sablonu. Javit cu se liku na IG, taj lik je multimilioner, u najbolju ruku poznati fudbaler, otici cu s njim u hotel, vuci cu koks sa njegove kur.cine, pokarat cu se. Sutra se sjetim da ja nisam bila pri sebi i da je dio mene htio da ne bude sexa. Prijavit cu ga za silovanje.
Ako tu nema odgovornosti na strani zene, onda je najbolje da vise i ne ulazimo u diskusiju sto se tice ove teme. Pogotovo jer se nalazimo u razlicitim drzavama, gdje vladaju razlicite struje. Imao sam slicnu situaciju i zamalo da ostanem bez posla. Jako slicna situacija, samo sto ja nisam nit multimilioner, nit CEO neke firme, nego sam naletio na bolesnu curu. Da nisam imao razgovore na telefonu koji su se odvijali nakon te noci(iz kojih se jasno moze zakljucit da je bukvalno ona ta, koja je inicirala fizicki kontakt) dobio bih i otkaz i sut kartu iz EU.

Ovom prilikom upozoravam sve koji su u ozbiljnim zemljama, da nemaju apsolutno nista sa zenama iz svog radnog okruzenja, pogotovo ako su podredjene vasoj poziciji.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 27 avg 2022, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 27 avg 2022, 14:23

Previše pridajete značaja stvarima i osobama koje vas nerviraju :mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 27 avg 2022, 14:25

I da bi nervirao populaciju koja ti smeta dijelis lika koji je klasican ljudski otpad. Analogno tome bi bilo da dijelis Antu Pavelica il Hitlera jer ono nerviraju te Srbi il Jevreji. Logika u minusu.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 27 avg 2022, 14:28

Otprilike tako. U pravu si. :thumbup:

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 27 avg 2022, 14:32

Au kakva incelčina

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 27 avg 2022, 15:41

StevieG8 je napisao/la:
27 avg 2022, 14:10
Od citavog pokreta ih je vrlo malo ali dobijaju 99% paznje medija i drustva jer određenim skupinama odgovara da se taj pokret asocira s tim maloumnicima a ne sa legit pokretom koji traži tipa jednake plate i uslove rada

Inače prejaki su mi ti svi desničarski influenseri, sve i jedan živi liberalnije od pola Amerike a svojoj bazi prosipaju priču i skupo je naplaćuju. S te strane, svaka im čast, skontali fazon

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 avg 2022, 15:44

Ma ima i Tate ispada ali ima i istine, lik je raznovrsan sto se tice znanja, moze pricati o vise tema (sport, tuca, zene, pare, religija, politika, biznis, ponasanje itd.), tako da ce biti tu jos dugo.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 27 avg 2022, 15:57

Hoce qrac banovan je. O zenama i religiji sigurno pojma nema, i to dokazano.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 avg 2022, 16:00

KSG je napisao/la:
27 avg 2022, 15:57
O zenama i religiji najvise paznje dobija, tako da jebga. Ima lik stav, nacin govora, karizmu da ocigledno privuce paznju.

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 27 avg 2022, 16:05

alemsa je napisao/la:
27 avg 2022, 16:00
KSG je napisao/la:
O zenama i religiji najvise paznje dobija, tako da jebga. Ima lik stav, nacin govora, karizmu da ocigledno privuce paznju.
Pa ima, al nema znanje.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 avg 2022, 16:17

KSG je napisao/la:
27 avg 2022, 16:05
alemsa je napisao/la:
27 avg 2022, 16:00
KSG je napisao/la:
Pa ima, al nema znanje.
Stvar perspektive

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 27 avg 2022, 17:39

slika

slika
Evo malo otišao u talijane. Ova Ichnusa me pozitivno iznenadila

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 27 avg 2022, 17:47

Lik prica povrsno o 500 tema = ima znanje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 27 avg 2022, 17:49

O Tateu dovoljno govori da je neki dan gostovao kod onog retarda Tuckera Carlsona.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 27 avg 2022, 17:53

Hasan Pajker je u razgovoru sa Tejtom izašao kao pametan. Kakav tek moraš biti biser da od ovog idiota napraviš razumnu osobu. :rol:
A ovakvi emocionalni predatori uvijek vrebaju i lako privlače depresivne mladiće kojima ne krene u životu pa ih se upeca sa tim redpill/blackpill sranjima za ez dosh. Uzmeš neki racionalan argument i onda ga odvedeš do najekstremnijih zaključaka. Jbg zoomeri, i mene su u ranoj mladosti znali monetarno zajbt u runescapeu. Istina da je ovo na većoj skali. Still.. Sucks to suck :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 avg 2022, 18:19

Ma dobro lik (Tate) je narcista, s toga i takvo ponasanje. A i ne moras biti doktor za bilo koju temu ako znas vjesto srociti misao, to svako vidja u svakodnevnom zivotu da ima ljudi koji znaju nesto povrsinski ali se zna izraziti da ispadne dominatan/pametan.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.