Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

VelaHavle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la VelaHavle » 26 avg 2022, 21:48

:rol:

:kafa:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 avg 2022, 22:49

Italia je napisao/la:
26 avg 2022, 20:50
dinoo je napisao/la:
26 avg 2022, 20:42
Ok, i kako je zavrsio sarri (pri tome osvojio 2 trofeja)
Kako je zavrsio pirlo (pri tome osvojio dva trofeja).
Allegri? Ok, njega ceno trpiti zbig stare slave...ok, trpili smo godinu, 0 trofeja, hajmo trpiti jos jednu....ne bude li prvak...noga u glavu bez odstete....ali da je agnelli bio mudonja pa takavu stavku metno u ugovor,ali znamo da nije. Mani se tih trivijalnih stvari, vec gledaj konkretne stvari.

Slazemo se da allegri valjda radi na stabilizaciji, ali daj boze sveri da te beg uzme....prije da cemo protraciti dvije sezone...
E to je to spinovanje brate. Kazes Pirlo uzeo dva trofeja, sto znaci da je on jednak a i bolji i od Contea koji je uzimao jedan ili dva trofeja. Pirlo = Conte, realno.

Pad nikad nije posljedica nekog trenutnog dogadjaja, niti je uspjeh. To sto su Sarri i Pirlo vodili (odnosno neko drugi upravljao), je rezultat ovoga danas. To su sve posljedice nekih ranijih desavanja (Paratici projekat).

Isto tako ko god uspjeh Juventusa pripisuje iskljucivo Conteu, a ne Beppeu i sezoni ranije kada je otjerao skart (Melo, Diego, Amauri, Iaquinta, Molinaro, Krasic it'd), te doveo Bonuccija, Barzaljija, Pepea, Matrija itd, taj u teskoj zabludi zivi. Nije ni Klopp napravio rezultate u Liverpoolu u prvim godinama...
Kako mozes reci da neko spinuje a onda u narednoj recenici spinovati onako skolski...poenta je bila da si pitao kakvi su ova dvojica bila, a ja ti rekao: bili su takvi da su dobili otkaz!.
Onda sam nastavio da ocekujem istu disciplinsku mjeru i trenutnom treneru ako ne osvojo ligu.
Simple as that.
Zasto da tjeramo do kanala da ovaj ostane samo da bi ti bio u pravu? Covjek ne isporucuje rezultate.
O njegovom trolanju i mene postalo sramota sta prica.
Nadam se, iskreno, da mu je to samo nastup za novinare a da na treningu yebe majki majcinu i sebi i tenerima i igracima dok se ne pocnu rezultati isporicavati.
Boli me ona stvar za ljepotu, ako vidim borbu, zar, zelju, pozrtvovanost i na kraji dana pobjedu!
Valjda nismo zaboravili da je to poenta Juventusa? Fino ala fine?

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 26 avg 2022, 23:19

Mister bunker sutra aBd gubi,Dybala daje,Roma daje.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 26 avg 2022, 23:27

GIBRA je napisao/la:
26 avg 2022, 23:19
Nisi ti navijac, ne mozes prizeljkivati poraz svoje ekipe al nikako…

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 26 avg 2022, 23:44

pinki je napisao/la:
26 avg 2022, 23:27
GIBRA je napisao/la:
26 avg 2022, 23:19
Nisi ti navijac, ne mozes prizeljkivati poraz svoje ekipe al nikako…
Ne mogu navijat ni za pobjede od 1:0 protiv Venezie,Spezie,Sampdorije,Torina... stečene bunkerom.
Gadi mi se kad u glavi vratim igru koju igra mister bunkeraš,neiskorištava puni potencijal ekipe,čini je 30% lošijom,kao što nije iskoristio puni potencijal one ekipe koja je došla do dva finala LŠ,ležali u krilu Buffonu.
Tolika strah od mladih igrača i boljih formacija na terenu i tolika privrženost kukavičkim idejama,ziheraškim formacijama i jednim te istim igračima(puleni njegovi).
Tako da me nije sramota navijat protiv njega za dobrobit kluba.

Dobio bi podršku od svih kad bi promjenio stil igre,ali to je ravno fantaziji da neki bh klub zaigra u Ligi Prvaka
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 avg 2022, 08:55

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 27 avg 2022, 10:43

Italia je napisao/la:
26 avg 2022, 20:30
Godinama vrtite jedno to isto, a postavljana su vam pitanja: jel se to kod ljepotana Sarrija ili novajlije Pirla igralo nesto ljepse ? Nije. Tacka. Jednako ruzno kao i ovo.

Kod koga se igralo lijepo, kod Contea. Lijepo, ali nije bilo efektivno jer se ispadalo u grupi LP.
Kod koga se igrali najljepse? Kod Maxa kada smo uz lijepu igru dosli do 2 finala LP.

Ili prostim rijecnikom, kojeg svi zanemaruju. Lijepo se igralo kod dva trenera kada mu je igrace dovodio Beppe. Ruzno se igra kod tri trenera kada im igrace dovode Paratici i Arivabene.

Na nasem vrhuncu, kada smo igrali fantasticno, lijepo, rezultati pratili, okosnicu tima su cinili igraci poput:
Mandzukic - visak Bayerna i Atletica
Benatia - visak Bayerna
Higuain - visak Reala
Khedira - visak Reala
D Alves - visak Barce
Matuidi - visak PSGa
Cuadrado - visak Chelsea
Costa - visak Bayerna
Evra - visak Utda
Morata - visak Reala

Realno ovi ljudi su bili okosnica uz par talijana, a vazili smo za jednu od najjacih ekipa. Jbt dodje ti raspali Di Maria pred penziju, ti ga gledas kao da je prime Messi. Treba biti malo i realan.

1. Preglupo je pricati o otkazu treneru sa takvom platom, a posudjujes Paredesa i Milika. Nema firma za kifle od CR7 projekta.

2. Najlakse je smijeniti trenera, ali nije trener jedini problem. Vidjelo smo prethodnike kako su vodili i doveli do ovog.

3. Koga umjesto?

4. Allegri (valjda) radi na stabilizaciji.
Lupaš gluposti kao i obično.

Tema je trenutni Juventus i kako igramo, a to je katastrofa. Allegri nije jedini ali je najveći krivac za tskvu igru na terenu.

Imaš masu trenera koje je vrijeme pregazilo, Allegri je jedan od njih.

Ako ne bude napretka i rezultata nogu mu treba dati i zdravo.
#ALLEGRIOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2022, 11:19

dinoo je napisao/la:
26 avg 2022, 22:49
Italia je napisao/la:
26 avg 2022, 20:50
dinoo je napisao/la:
26 avg 2022, 20:42
Ok, i kako je zavrsio sarri (pri tome osvojio 2 trofeja)
Kako je zavrsio pirlo (pri tome osvojio dva trofeja).
Allegri? Ok, njega ceno trpiti zbig stare slave...ok, trpili smo godinu, 0 trofeja, hajmo trpiti jos jednu....ne bude li prvak...noga u glavu bez odstete....ali da je agnelli bio mudonja pa takavu stavku metno u ugovor,ali znamo da nije. Mani se tih trivijalnih stvari, vec gledaj konkretne stvari.

Slazemo se da allegri valjda radi na stabilizaciji, ali daj boze sveri da te beg uzme....prije da cemo protraciti dvije sezone...
E to je to spinovanje brate. Kazes Pirlo uzeo dva trofeja, sto znaci da je on jednak a i bolji i od Contea koji je uzimao jedan ili dva trofeja. Pirlo = Conte, realno.

Pad nikad nije posljedica nekog trenutnog dogadjaja, niti je uspjeh. To sto su Sarri i Pirlo vodili (odnosno neko drugi upravljao), je rezultat ovoga danas. To su sve posljedice nekih ranijih desavanja (Paratici projekat).

Isto tako ko god uspjeh Juventusa pripisuje iskljucivo Conteu, a ne Beppeu i sezoni ranije kada je otjerao skart (Melo, Diego, Amauri, Iaquinta, Molinaro, Krasic it'd), te doveo Bonuccija, Barzaljija, Pepea, Matrija itd, taj u teskoj zabludi zivi. Nije ni Klopp napravio rezultate u Liverpoolu u prvim godinama...
Kako mozes reci da neko spinuje a onda u narednoj recenici spinovati onako skolski...poenta je bila da si pitao kakvi su ova dvojica bila, a ja ti rekao: bili su takvi da su dobili otkaz!.
Onda sam nastavio da ocekujem istu disciplinsku mjeru i trenutnom treneru ako ne osvojo ligu.
Simple as that.
Zasto da tjeramo do kanala da ovaj ostane samo da bi ti bio u pravu? Covjek ne isporucuje rezultate.
O njegovom trolanju i mene postalo sramota sta prica.
Nadam se, iskreno, da mu je to samo nastup za novinare a da na treningu yebe majki majcinu i sebi i tenerima i igracima dok se ne pocnu rezultati isporicavati.
Boli me ona stvar za ljepotu, ako vidim borbu, zar, zelju, pozrtvovanost i na kraji dana pobjedu!
Valjda nismo zaboravili da je to poenta Juventusa? Fino ala fine?
Pa da ocjenjujemo covjeka po njegovim rezultatima, onda je on zadovoljio proslu sezonu? Vecina Juventina iz nekog razloga zivi u zabludi da je ovo Juventus od prije 5 ili 10 godina koji je bio pun zvijezda i sampionski napravljen. Sto neko dobro rece, nama je ZVIJEZDA stoper koji je dosao iz Torina. Ljudi dragi ovo je ispod prosjecna ekipa.

Da igramo lose i ruzno, to je cinjenica, ali rezultati su tu. Prosle godine smo zamalo ufatili korak za prvima, i ona kradja protiv intera nas je izbacila iz borbe gdje smo od -16 dosli do -4.

Sa ovakvim igrackim kadrom i cinjenicom da su Pogba i Chiesa kao jedini superstar igraci povrijedjeni, ja stvarno ne ocekujem nista vise od top 4.

Milik, Paredes, Kostic, Di Maria (godine), nisu pojacanja koja de dovode za neke rezultate. Pa jbt Di Maria nije imao prostora u 10ak drugih klubova, a nama dosao kao veliko pojacanje. Pomiriti se sa cinjenicom da je prosjecna ekipa i to je to. Prije samo par sezona imas da placas 30 miliona platu Ronaldu, sad cigancis i tjeras sve igracke da napravis ustede. Klub finansijski propao.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 27 avg 2022, 11:35

Priča ti je kao kod naših političara..smanjuju se očekavanja da bi se opravdao neuspjeh.

Nek se ne puca, tek je prošlo 27 godina od rata, ima brašna, ulja, jest skupo ali ga ima.

A ovamo plata 9mill da bi se slavio uspjeh top4 sa Juventusom.

Top4 je bio uspjeh prve godine kada smo se vratili iz serie b.
Imamo najveće pčate i prihode u čitavoj ligi, ne možeš reći da očekuješ top4, titula ili otkaz.
#ALLEGRIOUT

NicoloFagioli

Post Postao/la NicoloFagioli » 27 avg 2022, 11:38

prva Pariz u gostima, pa Benfica kuci

bod dosta, pa cemo kalkulacijama nekim traziti prolazak dalje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2022, 12:17

JuventinoVero je napisao/la:
27 avg 2022, 11:35
Priča ti je kao kod naših političara..smanjuju se očekavanja da bi se opravdao neuspjeh.

Nek se ne puca, tek je prošlo 27 godina od rata, ima brašna, ulja, jest skupo ali ga ima.

A ovamo plata 9mill da bi se slavio uspjeh top4 sa Juventusom.

Top4 je bio uspjeh prve godine kada smo se vratili iz serie b.
Imamo najveće pčate i prihode u čitavoj ligi, ne možeš reći da očekuješ top4, titula ili otkaz.
Jest, ali tebi je ofanzivni dio nekvalitetniji od **** Rome ? O cemu pricamo..

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 avg 2022, 12:31

Ovaj se lik drogira
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 27 avg 2022, 12:38

Allegri ima još malo vremena da pokaže da ga vrijeme nije pregazilo i da zaslužuje i dalje biti trener Juventusa. Ako ne isporuči ove sezone nešto, noga mu je koliko god imao kredita zbog uspjeha u prethodnom mandatu.

Vezano za termine utakmica LP, lagano šokiramo Paris u prvoj, rasturimo Benficu sa 1:0 u drugoj, sa dvije slijedeće lagane pobjede dođemo do 12 bodova. I onda ostale dvije tekme razmišljamo da li nam više odgovara prvo ili drugo mjesto u grupi :mrgreen:

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 27 avg 2022, 12:55

Ko smi dati prognozu za vecersnju utakmicu

NicoloFagioli

Post Postao/la NicoloFagioli » 27 avg 2022, 12:57

2:0 dobijamo
po picci

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Juvesampion
Kontakt:

Post Postao/la Juvesampion » 27 avg 2022, 13:21

3:1 laganica

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 avg 2022, 13:26

Dobijamo 2-1, Roma nema blage veze.

Ps. @italia, tvoj stav/ocekivanje/misljenje je upravo ono o cemu sam govorio prije godinu ili pola godine, ne sjecam se.
Troller na klupi pa haman i u upravi nas ubjedise da je ovo ok.
Sto rece sad cojk iznad, imamo najskuplje ulje u evropi, ali sve ide po planu, nemojte se o tome brinuti, samo vi glasajte za nas...
Igraci Juventusa budu nadigranu od igraca Venezie u Torinu i mi to opravdamo tako sto nam je ekipa prosjecna?
Prosjecna u odnosu na sta?
Na talijansku ligu? Daj molim te.

Al nema svrhe, praticemo gledacemo pa cemo donijeti sudove.
Cuda se desavaju.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 avg 2022, 14:34

Marvin je napisao/la:
26 avg 2022, 18:44
Juventinisimo je napisao/la:
26 avg 2022, 17:47
@Marvine brate...kanal se ne mijenja...bilo je i boljih ali i gorih vremena...kanal se ne mijenja.. :nene:
Kad je bruka lose, tada samo ide vise pljuvanja, zivciranja i yebanja od do...ali kanal se ne mijenja... :mrgreen:
Razlika izmedju tih gorih i ovog loseg vremena je sto se tada jednostavno nije moglo bolje i mogli smo prigrliti taj jad i cemer kao takvog i navijati za bolja vremena.
Danas imas dokazanu ublehu na klupi koji je jedan od najplacenijih trenera na svijetu,trosis nista manje od bilo koga na svijetu,i igras najlosije i najruznije na svijetu.
Uz to ti trener vrijedja inteligenciju svakom izjavom a igraci stavom svu emociju prema klubu kog volis.
A na celu su idioti.
Navijati za to je mazohizam brate😁
Sve to stoji barate...ali dzaba...ja u svaku utakmicu ulazim sa optimizmom, vjerujem da ce biti bolje...sta cu, takav sam :mrgreen:
Imali smo mi dobrih vremena i sa Allegrijem...i dalje mislim da moze napraviti bolje..nesto treba da klikne, trazi se to nesto..

Da ne duzim...sada cu da te sokiram sa izjavom... :mrgreen: Meni Sturaro bolji nego svi vezni sto imamo, taj je barem pisao krv kad je igrao, i ja te stvari itekako cijenim...

@Italija, ima trener, Juric...ako je iko zasluzio sansu u vecem timu, Juric je taj..
Ja ocekujem vise od top 4, da se odmah razumijemo....svi timovi s ranjivi, a svi top timovi su kadrovski jaci nego prosle sezone...bice tu velikih bitki, samo hladne glave i CALMA.. :mrgreen:
Imamo kvalitet, povrede nas godinama kasape... :puke:
Nama trebaju igraci da se vise zrtvuju na terenu, plate ogromne vec primaju.. :evil:

Pogba, Marija su dobra pojacanja, igraci koji prave razliku na terenu...uz Chiesu i Vlahovica to ce biti drugi tim...a za sada imamo samo jednog.. :crazy:
Jos Paredes...volio bi jos i beka/dva :mrgreen: ..i bio bi to top prelazni za ovo ljeto, tesko je ocekivati neka veca ulaganja, mada znam da cicije imaju..ne vjerujem u pricu da smo bez kifle..

@GIBRA, brate...da se ne svadjamo...oprosti, al'i yebo te i Dybala i Roma... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 avg 2022, 14:43

Kako da se ne nerviram.

Kad vidim nešto crno-bijelo : cuku, mačku, konja, kravu, olovku, majicu, stol, stolicu, auto..odmah mi srce brže zaigra kao uz ritmove južnog vjetra :mrgreen:

Kad vidim slovo J negdje odmah mi mozak "brže" struji

I kad vidim neku od naših slina da se vuče na terenu prebio bih ga i ne mogu da shvatim da može i malo da "stane" da se ne trudi da ne gine..

"Obične" tekme sjedeći, derbije sjedeći na gornjem dijelu fotelje, ligu prvaka jače tekme stoječi i skačući ispred tv, ne mogu drugačije jbt ga
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2022, 14:47

dinoo je napisao/la:
27 avg 2022, 13:26
Dobijamo 2-1, Roma nema blage veze.

Ps. @italia, tvoj stav/ocekivanje/misljenje je upravo ono o cemu sam govorio prije godinu ili pola godine, ne sjecam se.
Troller na klupi pa haman i u upravi nas ubjedise da je ovo ok.
Sto rece sad cojk iznad, imamo najskuplje ulje u evropi, ali sve ide po planu, nemojte se o tome brinuti, samo vi glasajte za nas...
Igraci Juventusa budu nadigranu od igraca Venezie u Torinu i mi to opravdamo tako sto nam je ekipa prosjecna?
Prosjecna u odnosu na sta?
Na talijansku ligu? Daj molim te.

Al nema svrhe, praticemo gledacemo pa cemo donijeti sudove.
Cuda se desavaju.
Ma brate nije to stav, to je realno sagledavanje cinjenica. Koga je iznenadio ovaj pad i krah u sezonama Allegri-Sarri-Pirlo-Allegri, onda stvarno nema sta diskutovati. CR7 projekat prije 5 godina te doveo da na platu trosis 30 miliona jednog starog igraca, a danas nemas ni 5 miliona da ponudis nekom igracu. "Otpustio" si 3/4 standardna prvotimca samo da bi stvarao ustede. Umjesto njih dovodis Milika, Kostica i Di Mariju po znatno nizim platama, a predstavljas ih kao pojacanja.

E bas bih volio vidjet nekog od vas da radi u firmi za jednu platu i bude dobro placen. Firma mu dadne otkaz jer je kao los, a onda samo 2 godine nakon toga dodje i moli te da se vratis. Sta, jel bi vi pristali na nizu platu nego ste onda imali ? Bi sigurno :rol:

@Italija, ima trener, Juric...ako je iko zasluzio sansu u vecem timu, Juric je taj..

Kao i Inzagi sto se prizivao iz Lazia. A sad je i on evo talijanski ziheras. Neka on prvo osvoji koji titulu ili rezultat kakav u LP, pa da pricamo o potencijalnoj zamjeni. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.