Sjeca li se iko Lukavice, kad ih je 7 nanizo ko levate?? i kad je Amar izjavio da ga je zabio, otisao bi u Njemacku, il sta vec rece..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 27 avg 2022, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Bender
Galic drina coca sehic
Hodzic
Amoah. Gasal. Stilic. Santos
Haracic
Ubitacna !
Galic drina coca sehic
Hodzic
Amoah. Gasal. Stilic. Santos
Haracic
Ubitacna !
-
- Kontakt:
Ovo i ne izgleda toliko lose. Samo ne znam kako bi se gasal snasao u sredini jer je odlicno desno krilo do sad bio, ali sa Amoahom ce imati bas jaku konkurencoju i mislik da ga zato edis lagamo stavlja na spica povremeno da se uigraju. Ipak imas Haracica koji je pravi spic i sad ne znam sta je pametnije ali ja bih prije glefao spica na spicu tj Haracica. Zao bi mi bilo da Gasal izhubi mjesto jer je do sad pokazao bas velik naprefak. Cocalic 15 dana odsutan najmanje, koje tekme imamo u tom periodu?
Ja bi protiv ovih slabijih ekipa pokušao s Bećom u sredini, čisto zbog u21, a gore Amoah, Štilić, Santos i Haračić..mislim da Hodžić može dosta pokriti u sredini, i da se može više dobiti s Amoahom nego izgubiti s Bećom...doduše protiv nas nema slabijih ekipa, svi smo mi u 5 deka bio to Igman, Posušje ili Borac..
Ko god izbaci Hajdarevica iz prvih 11 taj nema blage o zivotu a ne o fudbalu..
Sve to stoji ali treba makar odigrati sljedeću 5 minuta da mu se priredi oproštajni ko Zebi
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
I treba da trpi jer je mahalaš obični. Liže li liže, ne bi li ugovor na lavoru dobio.
Željezničar za život cijeli!
- Meraak1921
- Kontakt:
Da se ja pitam, nikad ne bi zaigro vise, al posto se ne pitam, igrace mali pitar debilniSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2022, 13:59I treba da trpi jer je mahalaš obični. Liže li liže, ne bi li ugovor na lavoru dobio.
" Nije mi problem da se oprostim od fudbala, problem je biti bez Zelje" Samir Bekric
A isti se pljuvo kad je trebao da dodje.
Braco nemamo mi puno ovakvih ljudi i karaktera, daj da sacuvamo takve ljude.
Ne gotivim ni ja Mulalicevu taktiku, al ne treba se vrijedjati, tjerati ko zadnji ker.
Nisu one suze lazne vjerujte mi, ti ljudi vole ovaj klub.
Pustite te se pitarluka, hajmo samo ovako nastaviti biti familija i vuci zajedno svi u jednom pravcu.
Ako ostanemo zajedno na okupu i bez podijela samo nebo nam je granica.
Ako uspiju srusiti i posljednji bedem odbrane (navijace), bojim se da necemo docekati nova porodicna okupljanja.
A DUSMANA IMAMO I PREVISE !
KOJI KAO RASPALE HIJENE KRUZE OKO LAVA KOJI JE RANJEN I NA KOLJENIMA ALI NE ZNAJU HIJENE STA IH CEKA KAD SE JEDNOG DANA NAS LAV PONOVO DIGNE NA NOGE !!
Ne gotivim ni ja Mulalicevu taktiku, al ne treba se vrijedjati, tjerati ko zadnji ker.
Pustite te se pitarluka, hajmo samo ovako nastaviti biti familija i vuci zajedno svi u jednom pravcu.
Ako uspiju srusiti i posljednji bedem odbrane (navijace), bojim se da necemo docekati nova porodicna okupljanja.
KOJI KAO RASPALE HIJENE KRUZE OKO LAVA KOJI JE RANJEN I NA KOLJENIMA ALI NE ZNAJU HIJENE STA IH CEKA KAD SE JEDNOG DANA NAS LAV PONOVO DIGNE NA NOGE !!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
upravo tako.. PORODICA NA OKUPU I SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE ! doci ce i bolji dani aBd sto se rezultata tice samo polahko..tmgz je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:05" Nije mi problem da se oprostim od fudbala, problem je biti bez Zelje" Samir Bekric
Mi smo Željini, Željo je naš !
- Bersaga
- Kontakt:
Nije valjda da se i Štila oprostio

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Dobice na lavoru karinu.. Sledeca postaja mu je Igman iz Konjica.. Koji je to mozak, za nepovjerovati..SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2022, 13:59I treba da trpi jer je mahalaš obični. Liže li liže, ne bi li ugovor na lavoru dobio.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Nije Bekricu sinoc prvi derbi da odlucuje,i da je isti rezultat na kraju. Na lavoru cini mi se prije 10 godina,Amar bio na klupi. Napravio izmjenu prije poluvremena.
Poveli maleni 2:0,i oko 40 minute Colic izlazi,a Bekric ulazi. Dvije asistencije tada pravi za Selimovica,na kraju 2:2.
Nas otherali na zapad,i bakljada bila na zapadu.
Helem Bekricu hvala za toliko vaznih golova,a prije svega mislim na derbije.
Poveli maleni 2:0,i oko 40 minute Colic izlazi,a Bekric ulazi. Dvije asistencije tada pravi za Selimovica,na kraju 2:2.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa prosle sezone ili prije 2 sezone, ne mogu se tacno sjetiti nam je bio najboolji igrac polusezone u tim godinama.Railwayman30 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:20Nije Bekricu sinoc prvi derbi da odlucuje,i da je isti rezultat na kraju. Na lavoru cini mi se prije 10 godina,Amar bio na klupi. Napravio izmjenu prije poluvremena.
A iskreno puno mi kenjamo. Mi bismo htjeli ogromne uspjehe preko noci. Nemojte misliti da nas poredim sa arsenalom ili sablju sa artetom, ali ljudi nisu bili na mapi 3 godine, katastrofa bili. Da se to ovdje desilo letio bi covjek nakon 6 kola. I gledaj sad, ljudi ubise nogama. Ja ne kazem da je sablja takticki potkovan ili da ima buducnost, ali to je to sto sad imamo i nikako mi navijaci ne bismo trebali biti ti koji ce nekoga tjerati. Mi moramo biti uz te igrace i steucni stab, i oni vole Zelju i vjerujem da i oni zele uspjeh, samo ili ne mogu ili ne znaju, ali moramo im biti podrska upravo zbog toga sto imamo ouno neprijatelja. Mi smo olako zaboravili da smo u drama teskoj situaciji kao klub, upitan je opstanak sa ovom imovinom i u ovakvom trenutnom gabaritu. Dobro smo poceli, svi smo za Zeljeznicar, nek tako i ostane, a sablja kad vise ne bude rezultatima nista postigao onda mozr i da dodje neko drugi ali neko bolji. Ako cemo mijenjati sablju za nekog ko ima isti trenerski kvalitet ali je manji papak, onda to nije nikakva promjena.
Plus ja koliko znam niko nije rekao sta je cilj za ovu sezonu, a svi smo se slozili da je realna sredina tabele i da necemo ispasti, a ako europu izborimo i dodjemo do para svi prezadovoljni. Sad odjednom (kad smo vidjeli par losih rezultata nasih konkurenata) ocekujemo da svaku glat dobijamo u ligi u kojoj su svi izjednaceni kakve god igrace imali.
U sljedecih 5 kola gdje trebaju uci bez pritiska im moramo biti podrska i tu ce se vidjeti za sta smo mi uopste. U prvih 7 kola imas 9 bodova a igrali smo LEOTAR ZRINJSKI SIROKI VELEZ TUZLA C BORAC I UHLJUPI. Realno ok bodovi za te protivnike, mada ce svi reci da smo trebali dobiti leotara i veleza. Ali niko se nije nadao ni pobjedi protiv zribjskog u gostima. Imas nesrecu sa sirokim u 90+. Vrstilo se protiv pitara. Borac teren prelos i mi bezidejni bili.
Ne moze se svaka pobijediti ali moramo biti u sljedecim kolima podrska. Samo nek rade i isplatit ce se.
-
- Kontakt:
Ako bude kad kakvih para, strateskih partnera, investitora, dionicara i sl. treba obavezno na sjeveru uraditi kavez u koji moze stati nekih 700 ljudi.. Nesto po uzoru na ovo na Rujevici
I sinoc su pitari gadjali po sjeveru, a i nema vise smisla da se prave onolike tampon zone.. 10% kapaciteta ode na tampon zone i opet nije zagarantovana sigurnost navijacima.. Fino kavez koji ce biti natkriven, odmaci ga od terena i da ne moze igla iz njega izaci..
Otprilike ovaj dio..

I onda tampon zone mogu biti 5-6 metara, a ne da tri sektora zijanis.. Ona rupa sinoc na sjeveru i istoku bas kvarila sliku, pogotovo ona na sjeveru..

I sinoc su pitari gadjali po sjeveru, a i nema vise smisla da se prave onolike tampon zone.. 10% kapaciteta ode na tampon zone i opet nije zagarantovana sigurnost navijacima.. Fino kavez koji ce biti natkriven, odmaci ga od terena i da ne moze igla iz njega izaci..
Otprilike ovaj dio..

I onda tampon zone mogu biti 5-6 metara, a ne da tri sektora zijanis.. Ona rupa sinoc na sjeveru i istoku bas kvarila sliku, pogotovo ona na sjeveru..
Pročepit će negdje.
- NerminFatic
- Kontakt:
Mozda postoje i bolja rjesenja s pregradom prema ostatku Sjevera a da Savez to uvazi jer fakat ovo nema smisla koliko nam uzmu ulaznica a ni estetski nije lijepo. Prema Istoku ne mozes pojacavati "zid/pregradu'' ili nesto cvrsce dici, jer moraju iz tog pravca da vide teren. Licno bih dao donaciju da se to izgradi. Frka je sto niko iz kluba o tom ozbiljno i ne razmislja osim mi na forumu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:50Ako bude kad kakvih para, strateskih partnera, investitora, dionicara i sl. treba obavezno na sjeveru uraditi kavez u koji moze stati nekih 700 ljudi.. Nesto po uzoru na ovo na Rujevici
![]()
Otprilike ovaj dio..
Definitivno. Na TV prenosu doslovno oči bole gledajuci prazan sjever na sredini tribine. Klub mora uraditi nesto po tom pitanju. Ovaj kavez nije neka aman zaman skupa investicija, a visestruko bi se isplatila.