Postao/la CiroDiMarcio » 27 avg 2022, 00:23
Bravo za posjetu, odavno ne pamtim ovako punu ljepoticu.
Eh sad, sta reci, napokon nam se sreca osmjehnula i izvuce nas deda, a da ga nije zabio otjerali bi i njega i sablju koji ga je uveo.
Mislim da vise nema sta da se raspravlja, Haracic koliko god lose odigrao neku utakmicu, Beganovic ga ne moze zamijeniti pa nek je sto puta nase dijete. Mi do sad kad god je Beganovic bio u igri, nismo imali nista od igre. Mulalic to realno vise ne bi trebao raditi jer ako sad nije skontao da nam je Beganovic na terenu kao igrsc manje onda ne znam kad ce skontati.
Amoah kada se uigra i udje u formu ce biti predobar igrac, vidi se bas jak kavlitet.
Sta je sa Cocalicem? Je li nesto ozbiljno? I to nas je poremetilo realno.
Eh sad imali su igraca manje a ipak su nas nekako dobro drzali citavu tekmu kao ds mi imamo igraca manje, steta za golove koje smo primili. Ja taman kad mislim da se Mulalic opametio on iznenadi, ali kao sto rekoh, ovakav Beganovic ne moze igrati realno jer smo preslabi s njim
I ovo nikako nije za slaviti ali da sam zadovoljan rezultatom, jesam i moramo svi biti poslije 2 0, teska tekma je bila i dobro se zavrsila za nas.
Sada slijedi najveca borba i tu se moramo pokazati, sada trebaju najvecu podrsku!
I ono sto su manijaci na 2 0 skandirali VOLIM TE ZELJO pokazuje koliko je ovaj klub velik i da nije bitan samo rezultat!
Hvala svima i idemo dalje pruzati podrsku i nositi ove igrace po nove bodove.
Zadnja izmjena:
CiroDiMarcio, dana/u 27 avg 2022, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.