Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Tate najbolja stvar godine 2022.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Marsal
- Kontakt:
Za 10 godine ćeš shvatiti da je lik debil.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mozes misliti kako bi bilo da se pojavila zenska verzija njega, ne bi mogao opstati na internetu od njih

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Čovjek koji je izjavio da je svaka žena koja je silovana sigurno snosi barem malo odgovornosti za to je tebi najbolja stvar 2022 godine?
Proguglaj malo hotel Vilina Vlas kad te sjećanje već ne služi, a obraza nemaš.
Ima veze. Mađarica je pretpostavljam stara sorta požegača.Fantasista je napisao/la: ↑26 avg 2022, 20:58Imam dosta voćnjaka i svake godine pečem rakiju. Odgovorno tvrdim da nema bolje rakije u kantonuKome god sam prodao ljudi su oduševljeni. Meni kruška uvijek omiljena bila dok sam konzumirao alkohol. Rakija od šljive mađarice je nešto najbolje što postoji, pečem je bez kile šećera. Jabuku nisam nikad mogao ni čašicu jer mi ne paše nikako ali znam ljude koji će najradije piti samo jabuku pored šljive jer im jednostavno paše.
A ja sam imao jednu baš lošu naviku, pijem rakiju i zaljevam pivom, daje ti pogon na sve četiri![]()
Ako šljivu ne treseš i samo je potkupljaš nema potrebe stavljati šećer, ili ne više od 1%. Npr. šta je 3-4 Kg šećera na 500kg koma od šljive a dobije potrebnu fermentaciju
A to. ..sto rakiju zalijevaš pivom je razlog što znaš meziti i što mnogi jedva čekaju sa tim da ožedne i da udaraju po hmelju.
Produžena vrsta ćejfa, koja zaista nije dobra kada izgubiš kontrolu i postane ti navika.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Evo da i ja kažem , ne da je debil nego debilčina na kubik klasični furač , slika i prilika današnjeg doba internet debilizma ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
O toj osobi nisam napisao ništa bukvalno 2 godine i kako mogu patit 5 god kad je nisam ni znao prije 5 god.

Izgleda sa Grevis nije jedini debilni incel na forumu 

Debili nasjeli na Tateov pyramid scheme, svaka mu cast sto levati levate. Da nije na forumu deset godina rekao bi da Gre ima 15 godina.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Stvarno sta vam se svidja u Tateovoj prici 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
woman bad, work hard neandertalac
klasicna incelska prica, zene i drustvo krivi sto ih niko nece pogledat. @ArtVandelay tip ljudi. Jos naplati 50 dolara mjesecno levatima kurseve sto mogu na yt nac.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nepravda je što je toliki hajp oko njega kad ima toliko drugih self-impromevent kanala i profila koji ne diskriminiraju žene. Al dobro, kontroverze privlače popularnost
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Znao je sta privlaci njegovu publiku jbg, i nije mu to cilj bio nego da uvali levatima onaj Hustlers University. Diskord server gdje kao gledas neke tutorialeBosniaBoston je napisao/la: ↑27 avg 2022, 11:21Nepravda je što je toliki hajp oko njega kad ima toliko drugih self-impromevent kanala i profila koji ne diskriminiraju žene. Al dobro, kontroverze privlače popularnost

Kad si ocajan, ruzan, fizicki deformisan i nesposoban komunicirati sa osobama suprotnog spola debili ko Tate ti dodju ko Pejgamber licno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Svako ko uspije iznervirat toksicne feministkinje od mene ima pivu. Tako je i sa Tateom. 
A to sto ima raje pa se naloze i daje mu pare je samo eksploatacija danasnjeg drustva. Bas kao sto debi.li placaju soljice Star Warsa po par stotina dolara. Ista skupina inteligencije, samo okupljena oko razlicitih stvari.

A to sto ima raje pa se naloze i daje mu pare je samo eksploatacija danasnjeg drustva. Bas kao sto debi.li placaju soljice Star Warsa po par stotina dolara. Ista skupina inteligencije, samo okupljena oko razlicitih stvari.

Ne budite libtardi. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Marsal
- Kontakt:
To i nije posebno teško, 97% stanovnika TK starijih od 12 godina to mogu uraditi i to nije razlog da im plaćaš pivu.AshburtonG je napisao/la: ↑27 avg 2022, 12:35Svako ko uspije iznervirat toksicne feministkinje od mene ima pivu. Tako je i sa Tateom.![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
97% stanovnika TK starijih od 12 godina nema taj publicitet, pa je to razlog sto im ne placam pivu, a njemu bih rado. Ne slazem se sa svim njegovim stavovima, ali jos manje sa 99% stavova modernog feminizma, koji je toksicniji od onoga zbog cega je i nastao taj pokret.Marsal je napisao/la: ↑27 avg 2022, 13:17To i nije posebno teško, 97% stanovnika TK starijih od 12 godina to mogu uraditi i to nije razlog da im plaćaš pivu.AshburtonG je napisao/la: ↑27 avg 2022, 12:35Svako ko uspije iznervirat toksicne feministkinje od mene ima pivu. Tako je i sa Tateom.![]()
- Marsal
- Kontakt:
Pa to i kažem, jedina razlika između njega i bilo koje seljačine na ovim prostorima jeste ta što ima publicitet.AshburtonG je napisao/la: ↑27 avg 2022, 13:24
97% stanovnika TK starijih od 12 godina nema taj publicitet, pa je to razlog sto im ne placam pivu, a njemu bih rado. Ne slazem se sa svim njegovim stavovima, ali jos manje sa 99% stavova modernog feminizma, koji je toksicniji od onoga zbog cega je i nastao taj pokret.
Njegovi stavovi nisu stavovi kontra feminizmu nego su čista mizoginija. Ne mogu vjerovati da od svih ljudi na forumu, ti bi platio pivu liku koji tvrde da se prema ženama najbolje odnose Saudijci i Isilovcu jer u tim društvima žene znaju gdje im je mjesto, dalje rekao je da su žene muškarčevo vlasništvo, onda bi im zabranio da voze (to je još jedan od njegovih umjerenijih stavova) i što sam gore već pominjao, lik govori da svaka žena žrtva silovanja snosi makar mali dio odgovornosti što joj se to dogodilo.
Da li bi i dalje plaćao pivu sa tim stavom da neko tvojoj sestri stavi rufi u piće i onda je iskoristi?
I dalje, da imaš sina od hajmo reći 14 godina, da li bi mu dozvolio da ga sluša i upija njegove riječi?
Povrh svega lik je trgovac bijelim robljem.
Sa modernim feminizmom se ne slažem ni ja, a vjeruj mi ni većina žena ali to nije razlog da se slavi ovaj bolesnik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.