FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Beledija
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Beledija » 26 avg 2022, 00:35

Valjda će u srijedu da se odigra kompletno kolo. Konačno.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 avg 2022, 10:45

Nadam se našoj skoroj nadoknadi utakmice protiv Igmana.Zrinjski ostaje na kraju jeseni.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 26 avg 2022, 21:09

Ovakav Željo nas razbi?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 avg 2022, 22:30

Dobro ispadoše danas rezultati rivala.Borac izgubi od Leotara a Željezničar i Sarajevo remi ili po dva boda zijana.
- Mi ostajemo na diobi 3. mjesta.Dobro je, obzirom da ne igramo ovo kolo.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 avg 2022, 22:33

Beledija je napisao/la:
26 avg 2022, 21:09
Ovakav Željo nas razbi?
Daj ba Beledija, pa barem ti dugo pratiš fudbal. :urnebes:

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 26 avg 2022, 23:34

Neki treneri su fakat curkusanti..

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 27 avg 2022, 09:29

Jučer jako dobri rezultati, bitno je da konkurenti rasipaju bodove..steta sto ne igramo ovaj vikend nadam se da se igraci nece opustiti previse pa da padnemo sa igrom.. sinoć Huso i Mendes u nargila baru, nadam se da nisu zaglavili :D

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 27 avg 2022, 10:07

tuzlac je napisao/la:
26 avg 2022, 22:33
Beledija je napisao/la:
Ovakav Željo nas razbi?
Pratim, i to jako dugo. Znam na šta misliš.Ja jednostavno ne mogu da sebi priznam ono što je očito, jer u tom slučaju izgubio bih svako zanimanje za ovaj cirkus.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 27 avg 2022, 11:02

Aristotel555 je napisao/la:
27 avg 2022, 09:29
Jučer jako dobri rezultati, bitno je da konkurenti rasipaju bodove..steta sto ne igramo ovaj vikend nadam se da se igraci nece opustiti previse pa da padnemo sa igrom.. sinoć Huso i Mendes u nargila baru, nadam se da nisu zaglavili :D
Tako je radio i Crnka. Trebao si ih uslikat pa neka ih klub nagradi.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 27 avg 2022, 11:11

Aristotel555 je napisao/la:
27 avg 2022, 09:29
Pa dobro, ljudi na kafici..
Ako koriste te nargile i sl,onda nemaju pameti..

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 27 avg 2022, 11:25

Beledija je napisao/la:
27 avg 2022, 10:07
tuzlac je napisao/la:
26 avg 2022, 22:33
Beledija je napisao/la:
Ovakav Željo nas razbi?
Pratim, i to jako dugo. Znam na šta misliš.Ja jednostavno ne mogu da sebi priznam ono što je očito, jer u tom slučaju izgubio bih svako zanimanje za ovaj cirkus.
Mi smo sa Zeljom igrali tri dana nakon Sarajeva (1-5) Niz je stvari koje su mogle uticati na nasu prevashodno losu igru. Prvo je umor nakon Sarajeva, gdje smo odigrali brilijantnu utakmicu, fizicki se potrosili. Drugo je veliki broj gresaka, dodavanja, postavljanja, Sa onoliko gresaka nema sanse da dobijes iole dobru ekipu. Trece, od kako smo u PL BiH, ovo je trenutno najmladza ekipa sa kojim smo usli u takmicenja, samim tim dolazi Do oscilacija u igri. Imamo ekipu daleko "jeftiniju" od prethodnih, ali imamo trenera kojem treba dati podrsku i pruziti povjerenje bez obzira na rezultate i plasman.Sa par ozbiljnijih/boljih igraca on nas moze dovesti Do trofeja. Nadovezao bih se na post o tome da su nasi igraci bili u nargila baru. Svi mi imao slobodno danke, koje koristimo na razlicite nacine, sve dok nam igraci pruzaju dobre igre, daju zadnji atom snage, ne treba ih plaho "stezati" Karjasevic je momak uredan, radan i njegov doprinos i zalaganje na terenu se vide. Mendes isto tako, manju minutazu ima ali je korektan. Nisam ljubitelj Alkohola i nargila, to mi se gadi, ali boze moj, svako zna sta je najbolje za njega. Da je Mesinovic, Nukic zatecen trebalo bi im natrljati nos, jer njihove igre ne dozvoljavaju takvu vrstu odmora.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 27 avg 2022, 13:04

@elvirbaljić sve to što si izložio stoji. Ja sam prvi kad sam čuo da se Jović prihvatio posla kod nas rekao bravo. Trener je odličan. Međutim ima nešto što bode u oči.Ajdin Nukić. Koliko je taj čovjek napravio grešaka koje su rezultirale golom. Koliko je puta napravio penal kad prethodne greške nisu bile fatalne. Koliko se trenera promijenilo a gospodin greška-penal standardan. Ma da sam završio medresu sumnjao bih bez obzira što nemam dokaze.
Svi znamo da je neosnovana sumnja veliki grijeh. Dobar trener luzere odstranjuje kao hirurg što odstranjuje bolesno tkivo. Belmin je posebna priča... čovjek ima vještinu a nezna je pokazati ako mu Dragan ne pomogne neće niko. Huso ako je dobar momak neka se okani nargila barova pa makar pio samo kafu...nek u slobodno vrijeme vježba prijem lopte jer mu je to primarno na njegovoj poziciji.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 27 avg 2022, 13:12

Beledija je napisao/la:
27 avg 2022, 13:04
@elvirbaljić sve to što si izložio stoji. Ja sam prvi kad sam čuo da se Jović prihvatio posla kod nas rekao bravo. Trener je odličan. Međutim ima nešto što bode u oči.Ajdin Nukić. Koliko je taj čovjek napravio grešaka koje su rezultirale golom. Koliko je puta napravio penal kad prethodne greške nisu bile fatalne. Koliko se trenera promijenilo a gospodin greška-penal standardan. Ma da sam završio medresu sumnjao bih bez obzira što nemam dokaze.
Svi znamo da je neosnovana sumnja veliki grijeh. Dobar trener luzere odstranjuje kao hirurg što odstranjuje bolesno tkivo. Belmin je posebna priča... čovjek ima vještinu a nezna je pokazati ako mu Dragan ne pomogne neće niko. Huso ako je dobar momak neka se okani nargila barova pa makar pio samo kafu...nek u slobodno vrijeme vježba prijem lopte jer mu je to primarno na njegovoj poziciji.
Ja sam Sam spomenuo Nukica i Belmina, meni bodu oci, ali ima neko ko sve finansira i vidi, ako njemu ne smeta, ako on ne ukazuje na to, sta da dalje pricamo. Nije ni kakva taj a da se Nukic forsirao u cilju prodje, to se vidjelo i vidi, ali slabe sanse.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 27 avg 2022, 13:46

Pa čitava ova priča se zasniva na tome.Ako je Nukić Husićev hir u redu čovjek plaća pa neka mu bude. Ali ako čovjek pravi penale po narudžbi i onakve greške kakav je bio pas za Haračića i sijaset drugih e to je drugi par rukavica. Ako to namjerno radi a ostaje u ekipi da ga plaća sami Bog ja bih prestao pratiti. Ovako ako gazdi paše paše i meni.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 27 avg 2022, 14:47

Mnoge stvari se u bh fudbalu odvijaju pod sumnjivim okolnostima. Te kladionice su čudo. Kako objasniti jučerašnji poraz Borca od Leotara. Trener noga, igračima smanjene plate a nalogodavcu vjerovatno dobitak od kladionice. Manje vise, nažalost to je prisutno u svim klubovima negdje uz nalog a češće uz dogovor igrača. To je BiH u svakom segment zato nam nema napretka. Ja se nadam da će Jovic ovom najavom dovođenja Afrikanaca napravit bum. Ti igrači naši koji se vrte od kluba do kluba svi redom kockaju. Ne bih nabrajao imena ali.....

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 27 avg 2022, 19:04

husrefbeg je napisao/la:
27 avg 2022, 14:47
Mnoge stvari se u bh fudbalu odvijaju pod sumnjivim okolnostima. Te kladionice su čudo. Kako objasniti jučerašnji poraz Borca od Leotara. Trener noga, igračima smanjene plate a nalogodavcu vjerovatno dobitak od kladionice. Manje vise, nažalost to je prisutno u svim klubovima negdje uz nalog a češće uz dogovor igrača. To je BiH u svakom segment zato nam nema napretka. Ja se nadam da će Jovic ovom najavom dovođenja Afrikanaca napravit bum. Ti igrači naši koji se vrte od kluba do kluba svi redom kockaju. Ne bih nabrajao imena ali.....
Jucerasnji poraz borca nema veze sa kladionicom, borac igra Lose od pocetaka.Pojacanja totalni promašaj, a na prvu ruku se cinilo kao da sklapaju dobru ekipu. Uz sve to kasne uplate od vlade mrske prema borcj, tako da nije to prica kakva se cinila sa pocetaka.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 avg 2022, 21:40

Solidan Široki.Moramo ih nadigrati i pobijediti.Bolji smo od njih.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 27 avg 2022, 22:46

tuzlac je napisao/la:
27 avg 2022, 21:40
Dal ćemo ih pobijediti ne zavisi od njih već od nas. Ako pružamo partiju kako znamo neće biti problema. Ako bude kao sa Zeljom onda nema pobjede. Iskreno se nadam dobrom rezultatu. Ali malo nas je na tribinama a Srebrenik blizu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 27 avg 2022, 23:04

husrefbeg je napisao/la:
27 avg 2022, 22:46
tuzlac je napisao/la:
27 avg 2022, 21:40
Dal ćemo ih pobijediti ne zavisi od njih već od nas. Ako pružamo partiju kako znamo neće biti problema. Ako bude kao sa Zeljom onda nema pobjede. Iskreno se nadam dobrom rezultatu. Ali malo nas je na tribinama a Srebrenik blizu.
Bit će naroda na toj utakmici.Atraktivan je protivnik.Što se nas tiče, vrijeme je da ponovo potvrdimo svoj kvalitet u utakmici protiv solidnog protivnika.Naravno, samim tim i nagovijestimo još jednu našu odličnu sezonu.Nije utakmica protiv Željezničara nikako mjerodavna za ocjenu naše kvalitete.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 27 avg 2022, 23:29

elvirbaljic je napisao/la:
27 avg 2022, 19:04
husrefbeg je napisao/la:
27 avg 2022, 14:47
Jucerasnji poraz borca nema veze sa kladionicom, borac igra Lose od pocetaka.Pojacanja totalni promašaj, a na prvu ruku se cinilo kao da sklapaju dobru ekipu. Uz sve to kasne uplate od vlade mrske prema borcj, tako da nije to prica kakva se cinila sa pocetaka.
Kasne plate à sad ce ih kaznit jos 30% i opet nadju igrace i tzv pojacanja..igraci ponekad kao da imaju fosne u glavi..
Bilo bi dobro dobit Siroki,pa zasjest na vrh table..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, Vanja8 i 11 gostiju.