Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

J1897
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 26 avg 2022, 10:26

Kad pogledas to je jeftino i nismo duzni odkupiti na kraju…
Samo eto nadao sam se neki drugi tip igraca u napadu…jedna 10-ka
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 26 avg 2022, 13:40

Padovan je napisao/la:
25 avg 2022, 20:13
A zasto Alegri nece biti trener, ne znam zasto se ne pomirite cinjenicom da je covjek trener Juventusa do kraja sezone, sta god da bude.

Alegri nece izgubiti obje utakmice protiv PSG, nebitno sto izgledamo kao trube.
Kako cu se pomiriti kad mi jedan od najvecih cejfova u zivotu uzima, kad mi se pokenja u svaki vikend, svaku yebenu utakmicu, kako? Ja sam prosle godine govorio da treba vremena, da ce se to ispraviti, da treba sabura. Al iz utakmice u utakmicu, iz mjeseca u mjesec, mi sve gori. Nema mirenja ni s cim, covjek je pogubio konce i postoje samo dvije mogucnosti. Ili ne zna sta radi, ili ne radi nista. I jedna i druga su za momentalnog otkaza i za pokusaj smanjenja stete koja je vec ucinjena.

Hajd sto kida nama zivce, al sto je ogadio fudbal i svakom neutralnom navijacu koji upali tv dok Juve igra. Koja je ovo steta prije svega za imidz kluba. Ni jedan jaci tim u historiji liga petice nije igrao ovako odvratno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 avg 2022, 13:43

ATM hoće Reguilona, Forest bi uzeo Lodija. Agresti jučer kaže da su se naši raspitivali za Lodija, ali da će ga Atletico teško pustiti, pogotovo na posudbu.

Ako je istina da hoće Reguilona onda se mi moramo ubaciti za Lodija. Lijevi bek je prioritet kakav dugo nismo imali.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 avg 2022, 13:53

BuffonGigi je napisao/la:
26 avg 2022, 13:40
Kako cu se pomiriti kad mi jedan od najvecih cejfova u zivotu uzima, kad mi se pokenja u svaki vikend, svaku yebenu utakmicu, kako? Ja sam prosle godine govorio da treba vremena, da ce se to ispraviti, da treba sabura. Al iz utakmice u utakmicu, iz mjeseca u mjesec, mi sve gori. Nema mirenja ni s cim, covjek je pogubio konce i postoje samo dvije mogucnosti. Ili ne zna sta radi, ili ne radi nista. I jedna i druga su za momentalnog otkaza i za pokusaj smanjenja stete koja je vec ucinjena.
+1

Jedino da se svjetsko cudo desi pa da se proigra tipa ona sezona kad zareda 25 bez poraza i do finala ls dodje....
A to cudo je, po mom misljenju, realno tipa 0,01%

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2022, 13:55

Padovan je napisao/la:
25 avg 2022, 20:13
A zasto Alegri nece biti trener, ne znam zasto se ne pomirite cinjenicom da je covjek trener Juventusa do kraja sezone, sta god da bude.

Alegri nece izgubiti obje utakmice protiv PSG, nebitno sto izgledamo kao trube.

Hajd sto kida nama zivce, al sto je ogadio fudbal i svakom neutralnom navijacu koji upali tv dok Juve igra. Koja je ovo steta prije svega za imidz kluba. Ni jedan jaci tim u historiji liga petice nije igrao ovako odvratno.
Nema ništa od toga, upravo znog toga smanjiš očekivanja dok je Alegri tu i gledat ćeš utakmice mnogo lakše, isti sam ti takav bio. Nije do Alegrija nego do Agnelia koji se pogubio, ako još popuši kaznu za FFP, on je prvi koji treba da leti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 26 avg 2022, 14:16

Odgovorno tvrdim da od svih top7 ekipa liga petice (+Portugalska liga) igramo ubjedljivo najlošiji,najgori i najgadniji fudbal.
Što gore @Buffon kaže ruši se imidž kluba,Venezia na sred Alianzz stadiona u sred Torina drži čas fudbala Juventusu,svaka budala piša po klubu.
Ja iskreno ne mogu navijat za klub dok je pacov tu,uopšte ne sumnjam u to daće dobiti otkaz ako zareda već sad dva loša rezultata
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 avg 2022, 15:21

Ako ne mozes navijati,onda lagano grickaj m.uda. :mrgreen:
Max Allegri

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2022, 15:37

Pa ako ne možeš šta ćeš ovdje, haj na godišnji od Juventusa, dok ti ne bude po volji, pa se vrati bar ćeš imati šta pametno napisati.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 26 avg 2022, 15:38

:tokralju:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 avg 2022, 15:59

Calma, cekamo mart da proigramo :kafa:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 26 avg 2022, 17:16

Da,ovo je fakt,od neutralnih navijaca drugih klubova do ljudi koji vole povremeno pogledati neku utakmicu. Svi mijenjaju kanal kada vide da Juventus igra.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 26 avg 2022, 17:47

Grupe smo solidno prosli...Maccabija smo 2x pobjedili prije, od dvije, sto je odlicno...Benfica nam ne lezi, njih smo tek jednom pobjedili u 7 utakmica...zanimljivo da protiv PSGa nismo izgubili utakmicu, od 9 sto smo igrali.. :mrgreen: dobro, bila su to neka druga vremena..
Ja zadovoljan, vjerujem u prolaz...PSG ili ce nas ubiti preko krila, ili nece pobjediti niti jednu... :mrgreen:

Milik za jeftine pare kao zamjena :thumbup: u paru sa Vlahovicem??.. :hmmmmm:
Paredesa ocekujem.. :thumbup:

Juventus vs Roma Potential Line-ups

Juventus (4-3-3): Mattia Perin, Mattia De Sciglio, Leonardo Bonucci, Gleison Bremer, Alex Sandro, Weston McKennie, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Moise Kean, Dusan Vlahovic, Filip Kostic.

Roma (3-4-2-1): Rui Patricio, Gianluca Mancini, Chris Smalling, Roger Ibanez, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Bryan Cristante, Leonardo Spinazzola, Paulo Dybala, Stephan El Shaarawy, Tammy Abraham.

2021/2022 21. Round AS Roma - Juventus 3:4 (1:1)
2021/2022 8. Round Juventus - AS Roma 1:0 (1:0)
2020/2021 21. Round Juventus - AS Roma 2:0 (1:0)
2020/2021 2. Round AS Roma - Juventus 2:2 (2:1)
2019/2020 38. Round Juventus - AS Roma 1:3 (1:2)
2019/2020 19. Round AS Roma - Juventus 1:2 (0:2)

at home 96 63 21 12 183 : 71

Rutinski 1:0...samo da nam Dybala ne dohaka.. :mrgreen:

@Marvine brate...kanal se ne mijenja...bilo je i boljih ali i gorih vremena...kanal se ne mijenja.. :nene:
Kad je bruka lose, tada samo ide vise pljuvanja, zivciranja i yebanja od do...ali kanal se ne mijenja... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 26 avg 2022, 18:44

Juventinisimo je napisao/la:
26 avg 2022, 17:47
@Marvine brate...kanal se ne mijenja...bilo je i boljih ali i gorih vremena...kanal se ne mijenja.. :nene:
Kad je bruka lose, tada samo ide vise pljuvanja, zivciranja i yebanja od do...ali kanal se ne mijenja... :mrgreen:
Razlika izmedju tih gorih i ovog loseg vremena je sto se tada jednostavno nije moglo bolje i mogli smo prigrliti taj jad i cemer kao takvog i navijati za bolja vremena.
Danas imas dokazanu ublehu na klupi koji je jedan od najplacenijih trenera na svijetu,trosis nista manje od bilo koga na svijetu,i igras najlosije i najruznije na svijetu.
Uz to ti trener vrijedja inteligenciju svakom izjavom a igraci stavom svu emociju prema klubu kog volis.
A na celu su idioti.
Navijati za to je mazohizam brate😁

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 26 avg 2022, 19:08

Allegri:
"I want to play good football and win, but I don’t want to hear about entertainment. I don’t want a pretty and losing team."

Pa vrijeme da se pocne igrati nesto sto lici fudbal..

Atletico Madrid are changing their position on Renan Lodi. They’re now open to let him leave in case a good loan proposal will arrive.

Fabrizio Romano

Taman nam fali lijevi bek

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 avg 2022, 20:30

Godinama vrtite jedno to isto, a postavljana su vam pitanja: jel se to kod ljepotana Sarrija ili novajlije Pirla igralo nesto ljepse ? Nije. Tacka. Jednako ruzno kao i ovo.

Kod koga se igralo lijepo, kod Contea. Lijepo, ali nije bilo efektivno jer se ispadalo u grupi LP.
Kod koga se igrali najljepse? Kod Maxa kada smo uz lijepu igru dosli do 2 finala LP.

Ili prostim rijecnikom, kojeg svi zanemaruju. Lijepo se igralo kod dva trenera kada mu je igrace dovodio Beppe. Ruzno se igra kod tri trenera kada im igrace dovode Paratici i Arivabene.

Na nasem vrhuncu, kada smo igrali fantasticno, lijepo, rezultati pratili, okosnicu tima su cinili igraci poput:
Mandzukic - visak Bayerna i Atletica
Benatia - visak Bayerna
Higuain - visak Reala
Khedira - visak Reala
D Alves - visak Barce
Matuidi - visak PSGa
Cuadrado - visak Chelsea
Costa - visak Bayerna
Evra - visak Utda
Morata - visak Reala

Realno ovi ljudi su bili okosnica uz par talijana, a vazili smo za jednu od najjacih ekipa. Jbt dodje ti raspali Di Maria pred penziju, ti ga gledas kao da je prime Messi. Treba biti malo i realan.

1. Preglupo je pricati o otkazu treneru sa takvom platom, a posudjujes Paredesa i Milika. Nema firma za kifle od CR7 projekta.

2. Najlakse je smijeniti trenera, ali nije trener jedini problem. Vidjelo smo prethodnike kako su vodili i doveli do ovog.

3. Koga umjesto?

4. Allegri (valjda) radi na stabilizaciji.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 avg 2022, 20:39

Dobro pa cu sutra propustit utakmicu k‘o i proslu, valjda je godisnji bitniji.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 avg 2022, 20:42

Ok, i kako je zavrsio sarri (pri tome osvojio 2 trofeja)
Kako je zavrsio pirlo (pri tome osvojio dva trofeja).
Allegri? Ok, njega ceno trpiti zbig stare slave...ok, trpili smo godinu, 0 trofeja, hajmo trpiti jos jednu....ne bude li prvak...noga u glavu bez odstete....ali da je agnelli bio mudonja pa takavu stavku metno u ugovor,ali znamo da nije.

Slazemo se da allegri valjda radi na stabilizaciji, ali daj boze sveri da te beg uzme....prije da cemo protraciti dvije sezone...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 avg 2022, 20:50

dinoo je napisao/la:
26 avg 2022, 20:42
Ok, i kako je zavrsio sarri (pri tome osvojio 2 trofeja)
Kako je zavrsio pirlo (pri tome osvojio dva trofeja).
Allegri? Ok, njega ceno trpiti zbig stare slave...ok, trpili smo godinu, 0 trofeja, hajmo trpiti jos jednu....ne bude li prvak...noga u glavu bez odstete....ali da je agnelli bio mudonja pa takavu stavku metno u ugovor,ali znamo da nije. Mani se tih trivijalnih stvari, vec gledaj konkretne stvari.

Slazemo se da allegri valjda radi na stabilizaciji, ali daj boze sveri da te beg uzme....prije da cemo protraciti dvije sezone...
E to je to spinovanje brate. Kazes Pirlo uzeo dva trofeja, sto znaci da je on jednak a i bolji i od Contea koji je uzimao jedan ili dva trofeja. Pirlo = Conte, realno.

Pad nikad nije posljedica nekog trenutnog dogadjaja, niti je uspjeh. To sto su Sarri i Pirlo vodili (odnosno neko drugi upravljao), je rezultat ovoga danas. To su sve posljedice nekih ranijih desavanja (Paratici projekat).

Isto tako ko god uspjeh Juventusa pripisuje iskljucivo Conteu, a ne Beppeu i sezoni ranije kada je otjerao skart (Melo, Diego, Amauri, Iaquinta, Molinaro, Krasic it'd), te doveo Bonuccija, Barzaljija, Pepea, Matrija itd, taj u teskoj zabludi zivi. Nije ni Klopp napravio rezultate u Liverpoolu u prvim godinama...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 avg 2022, 21:22

Koliko je čovjek u zabludi dokazuje i to da se stalno vraca na tu izjavu o lijepom fudbalu i zabavi. Naravno da on ne razumije dublje značenje toga što se trazi. Ekipe koje igraju dobar fudbal automatski i najčešće igraju i lijepo jer jedno ide s drugim.
Za početak zelimo samo da vidimo fudbal jer kada gledam druge ekipe vidim da igraju drugi sport u odnosu na Juventus.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 26 avg 2022, 21:47

Cuj onog kretena, mene stid u njegovo.ime :oops:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 4 gosta.