znači ispred stadiona je vec sada haos i za karte i za fan shop kupio karte za jug i čeko nekih pola sata ko da čekam negdje u opštini u redu
otišao i u fan shop koji se preporodio i napokon da sada lici na nesto od izbora do artikala one stalaže pune dupke
kažu mogao bi se i prestići rekord kapaciteta stadiona od zadnjih par godina
VTŽ !!!!!
Zadnja izmjena: Nunez, dana/u 05 sep 2022, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ako neko može da mi kupi kartu za jug i ostavi u Macchiatu ili gdje već može, častim sa dvije pive po izboru.
Može i sok ako neko ne cuga. Unaprijed zahvalan.
Biće karti pusti ove lozace ovdje ba. Imaš sjevera juga
da vidis i ti ekonome kako karte izgledaju jer znamo da vcrs neces biti na stadionu po obicaju
Ako neko može da mi kupi kartu za jug i ostavi u Macchiatu ili gdje već može, častim sa dvije pive po izboru.
Može i sok ako neko ne cuga. Unaprijed zahvalan.
da vidis i ti ekonome kako karte izgledaju jer znamo da vcrs neces biti na stadionu po obicaju
Nisam ja derbi navijac sine dragi. Ja imam desetogodišnju kartu. Al ti si balo.ne znas ti to. Sad obrisi Bale i s tim ekonomom gledan tv. Da vidis kako izgleda godišnja balo mali.. poveo te tata na utakmicu duša draga. Mafijas teme.
Jaran kojeg sam vodio na 2-3 utakmice prije 7 8 godina mi salje sliku karte jug, ide opet nakon toliko. Neka zvizdi braco, momci nas nece iznevjerit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
jos 3,900 karata ostalo od ukupnog kapaciteta stadiona 13,150
nas 12,000 pitara 1,500
bice i raje koja ce bez karte djece koja ce sa roditeljima
GROTLO GRBAVICE !!!!!!!!
Nemam šta reći osim da se nadam da će Hajdar ponovit ovu Kanteovsku statistiku kad smo ih dobili 2:0 prošle sezone
Za ukupno 99 minuta Hajdarević je imao 12 startova, što je najviše u prošlom kolu, a upisao je i deset presječenih pasova. Sjajno pozicioniranje dovelo ga je u situaciju da je 22 puta pokupio "ničiju loptu", što je također najviše prošlog vikenda. Sudjelovao je u ukupno 20 duela, od čega je njih 65% dobio, a imao je 58 dodavanja od kojih 76% uspješno. Jednom je šutirao u okvir gola.
Nisam ja derbi navijac sine dragi. Ja imam desetogodišnju kartu. Al ti si balo.ne znas ti to. Sad obrisi Bale i s tim ekonomom gledan tv. Da vidis kako izgleda godišnja balo mali.. poveo te tata na utakmicu duša draga. Mafijas teme.
A tako ti znaš da li ima mreža na istoku. Izvinjavamo ti se svi kolektivno.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.