Laško prije "facelifta" bila top piva , ista situacija kao sa Karlovačkom prije 10 godina , bila najjača piva ubjedljivo i onda facelift boce i promjene okus debili , katastrofa ...f0rest1946 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:32Sarajevsko lose, ali Tuborg i Lasko nije toliko lose moze se piti![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Mada sam u nekoj šupi u Italiji jednom uzeo u limenci, legla ko budali šamar

I found freedom. Losing all hope was freedom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ima dosta i lopova kod nas sto se tice tocenog, Buretu istekne rok i ono ga prodaje i dalje i bude gorka piva..bombaysaphire je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:38Laško prije "facelifta" bila top piva , ista situacija kao sa Karlovačkom prije 10 godina , bila najjača piva ubjedljivo i onda facelift boce i promjene okus debili , katastrofa ...f0rest1946 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:32Sarajevsko lose, ali Tuborg i Lasko nije toliko lose moze se piti![]()
Dosta puta mi se to desilo sa Tuborgom nekad mi drama dobra nekad katastrofa i popricam s jednim gazdom kaze to ti je to nece da bace bure nego i dalje ga prodaju..
Ali slazem se prijasnje Karlovacke i Laske su bile mnogo bolje

-
- Kontakt:
Ma to odmah provališ , kisela piva bude baš i mutna ...f0rest1946 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:49Ima dosta i lopova kod nas sto se tice tocenog, Buretu istekne rok i ono ga prodaje i dalje i bude gorka piva..bombaysaphire je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:38Laško prije "facelifta" bila top piva , ista situacija kao sa Karlovačkom prije 10 godina , bila najjača piva ubjedljivo i onda facelift boce i promjene okus debili , katastrofa ...f0rest1946 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:32
Sarajevsko lose, ali Tuborg i Lasko nije toliko lose moze se piti![]()
Dosta puta mi se to desilo sa Tuborgom nekad mi drama dobra nekad katastrofa i popricam s jednim gazdom kaze to ti je to nece da bace bure nego i dalje ga prodaju..
Ali slazem se prijasnje Karlovacke i Laske su bile mnogo bolje![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- ASD
- Kontakt:
Preko 100 eura je u pitanju, Tačnije, preko 150.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:25Sad me podsjeti na našu dijasporu kada kuka za WizzAir , pa bog te mazo platiš avionsku kartu 20 eura i očekuješ čuda u avionuNicoloFagioli je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:28nemas sta kontat, sve se doplacuje, kao avion
moze se putovati i bez prtljage, zato se ista mora rezervisati, te zato sto kompanije prevlace i robu bez putnika
mjesto se rezervise zato sto se teoretski moze prodati vise karata nego sto je kapacitet aviona/busa, vecina avio kompanija to radi skoro za svaki let![]()
![]()
![]()

Ima torba jedna besplatno, raspitao sam se, a pitao sam da znam koliko trebam rezervisati jer mi trebaju dvije.

- bavariapivo
- Kontakt:
To je zbog faking Heinekena, koga god preuzmu sjebu pivu...bombaysaphire je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:38Laško prije "facelifta" bila top piva , ista situacija kao sa Karlovačkom prije 10 godina , bila najjača piva ubjedljivo i onda facelift boce i promjene okus debili , katastrofa ...f0rest1946 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:32Sarajevsko lose, ali Tuborg i Lasko nije toliko lose moze se piti![]()
Koja je linija? Na nekim linijama se doplaćuje, na nekim ne, a piše ti kad kupuješ kartu, tj. kad "rezervišeš" mjesto u sljedećem koraku da li je prtljag besplatan ili se doplaćuje i kolika je doplata
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Veze ti nemaš o životubombaysaphire je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:54
Ma najgori alkohol ubjedljivo je rakija šljiva, još ako si kao ja pio šljivu prepečenicu![]()
![]()
Ako tebi nije legla ili ne paše odma najgore sto si pio
Ubjedljivo najbolje žestoko piće na Balkanu koje se i najviše konzumira.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ovi početnici ili mladi penzioneri
bolje da ne pominju ova komercijalna piva iz njemačke jer se samo brukaju.
Kakav crni becks, krombacher, warsteiner i sl.
Kad samo u Frankenlandu da ne idemo dalje imaš mnoštvo vrhunskih pivnica koje su vrh vrhova.
Ali ajde djeca nisu čula za njih i pametuju, vidim i odrasle osobe veze nemaju sta valja a razglabaju o tome

Kakav crni becks, krombacher, warsteiner i sl.
Kad samo u Frankenlandu da ne idemo dalje imaš mnoštvo vrhunskih pivnica koje su vrh vrhova.
Ali ajde djeca nisu čula za njih i pametuju, vidim i odrasle osobe veze nemaju sta valja a razglabaju o tome
- AshburtonG
- Kontakt:
Povedi nas Jose Armando.
Diego, ja sam mali zeleni

Ovo mi je srednje ime, tako mi Esmeralde

- AshburtonG
- Kontakt:
Diego ovako agresivno nije ulazio ni na kokosu.
Na trenutak pomislih da si reinkarnacija 90minuta.
Kad ste vec kod piva, maloprije iz frizidera izvadih neki PAN kod staraca u staklenoj boci. Odavno veci odron od piva nisam probao. Cim otvorih, bukvalno smrad obuze cijelu terasu. Nadula me piva kao da sam pojeo pola kile rize.

Na trenutak pomislih da si reinkarnacija 90minuta.
Kad ste vec kod piva, maloprije iz frizidera izvadih neki PAN kod staraca u staklenoj boci. Odavno veci odron od piva nisam probao. Cim otvorih, bukvalno smrad obuze cijelu terasu. Nadula me piva kao da sam pojeo pola kile rize.
Ne poznajem te zadnje minute prije porodužetska, ali stvarno
Agresivnost priznajem, ali to se nakupi
Nadam se, zasluženo.
Agresivnost priznajem, ali to se nakupi
Nadam se, zasluženo.
Ne valja ni jedno ovdje, to je sigurno. Teško pivopijamaAshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:58

S druge strane, ko voli da obridi njemu je bitna da je hladna i da je ima dovoljno.
-
- Kontakt:
armando je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:26Veze ti nemaš o životubombaysaphire je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:54
Ma najgori alkohol ubjedljivo je rakija šljiva, još ako si kao ja pio šljivu prepečenicu![]()
![]()
Ako tebi nije legla ili ne paše odma najgore sto si pio
Ubjedljivo najbolje žestoko piće na Balkanu koje se i najviše konzumira.
Veze ti nemaš o životu , ako je tebi legla ili paše ne znači da je najbolje žestoko piće na Balkanu ...
Pa pišem šta meni ne valja , pio sam je više puta i ne valja , da je Fructal pravi opet ne valja ...
Loza 13 jul , dalamtinska travarica , Fructalova viljamovka to su vrh rakije

Generalno rakija ako je dobra - dobra je. Nebitno od cega je.
Sreca pa zivim na selu i pravim svoju rakiju, pa imam i sljivovicu, jabukovacu, dunjevacu, lozu, travaricu.. i ne bih niti jednu nesto izdvajao
Generalno mi loza najmanje lezi jer je naljuca, ali nije da je ne mogu piti.
Sreca pa zivim na selu i pravim svoju rakiju, pa imam i sljivovicu, jabukovacu, dunjevacu, lozu, travaricu.. i ne bih niti jednu nesto izdvajao

dscile je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:01Generalno rakija ako je dobra - dobra je. Nebitno od cega je.
Sreca pa zivim na selu i pravim svoju rakiju, pa imam i sljivovicu, jabukovacu, dunjevacu, lozu, travaricu.. i ne bih niti jednu nesto izdvajao![]()

nema veceg meraka neg kad je przis neka dva dana pa ne znas sta te vise stize umor il mamurluk, nema zanimljivijeg osjecaja nego ispeći za dva dana 12 metara kruske

il na proljece rakiju od jabuka koje nabavis sa sjevera zemlje nasjeci desetak metara jabuka da ih masina moze samljeti osjecas se kao u kpz-u

Meni je jabuka najbolja, svoju pecem i pijem, kruska dobra takodjer, i domaca i kupovna. Sljivu pijem samo kod provjerenih jer sljiva je agresivno pice...
Rakiju generalno ne volim ljutu, ne nosi mi iznad 42⁰
Rakiju generalno ne volim ljutu, ne nosi mi iznad 42⁰
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 121 gost.