FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NAPADAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ RAJVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nisam optimistican za derbi
misli i prognoze su mi crne
Zato sto si realan i racionalan covjek, Ramize!BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:27nisam optimistican za derbi
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sto kaze jedna sugestijajoker90 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:31Zato sto si realan i racionalan covjek, Ramize!BegovicRamiz je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:27nisam optimistican za derbi

iskreno tako se osjecam
prije bi i hajco al sto sam hajco hajco sam
valjda osjecaj prevari
-
- Kontakt:
Isto,bolje da sutimBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:27nisam optimistican za derbi

Sto je najgore vise me strah sami nas tj.nase odbrane nego njih
Inace sam optimista i po par dana najavljujem pobjedu ali ovaj put neka igraci kazu svoje
Tradicija je tu da se rusi a mi itekako imamo sta za rusiti sutra

TI YEBI zelju MALENOG MALENOG!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Sada je valjda svima jasno šta znači biti prvak. Mirviću, Feđa, Hadžiću kako god znate i umijete dovodite, hajcajte, dižite atmosferu titula se mora osvojiti. Nemamo taj luksuz da nam cilj bude samo Evropa. Onoga trenutka kad neko uđe u grupe imat će sve preduslove da bude bosanski Sheriff, a to ne smije biti ni zrinjski ni borac već NAJVEĆI BOSANSKOHERCEGOVAČKI KLUB !!!Iceplayer je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:41Eto šanse iduće sezone, aBdSarajevoForza je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:06Šteta što mi nećemo biti ti koji će ispisati historiju bh fudbala. Ali sada nema izgovora, ljudi su već odgodili 5 utakmica, a sad će morati igrati još 6 u grupi.
TITULA JE POD MORANJE![]()
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Za one koji neće na grbavicu, studio na AS1 BH počinje od 7 (odmah nakon Borca). Tekmu komentira ponovo Saudin Gabela.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dobijali smo i 5x jaceg Zelju od ovogNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:44Isto,bolje da sutimBegovicRamiz je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:27nisam optimistican za derbi
misli i prognoze su mi crne![]()
Sto je najgore vise me strah sami nas tj.nase odbrane nego njih
Inace sam optimista i po par dana najavljujem pobjedu ali ovaj put neka igraci kazu svoje
Tradicija je tu da se rusi a mi itekako imamo sta za rusiti sutra![]()
TI YEBI zelju MALENOG MALENOG!
al smo u ovih par kola sami sebi najveci neprijatelji
iskreno strah me Dudica najvise al vidjecemo
ostavi sutra analizu utakmice posto necu moci ni uzivo ni na tvu gledati ti si mi ovako realan forumas
Klub koji prvi udje u grupe, bit će tema broj 1 u državi.SarajevoForza je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:44Sada je valjda svima jasno šta znači biti prvak. Mirviću, Feđa, Hadžiću kako god znate i umijete dovodite, hajcajte, dižite atmosferu titula se mora osvojiti. Nemamo taj luksuz da nam cilj bude samo Evropa. Onoga trenutka kad neko uđe u grupe imat će sve preduslove da bude bosanski Sheriff, a to ne smije biti ni zrinjski ni borac već NAJVEĆI BOSANSKOHERCEGOVAČKI KLUB !!!Iceplayer je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:41Eto šanse iduće sezone, aBdSarajevoForza je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:06Šteta što mi nećemo biti ti koji će ispisati historiju bh fudbala. Ali sada nema izgovora, ljudi su već odgodili 5 utakmica, a sad će morati igrati još 6 u grupi.
TITULA JE POD MORANJE![]()
Sa takvom medijskom popularnosti idu sponzorski ugovori kao na traci, prodaja igrača i mogućnost dovodjdnja dobrih pojačanja jer igraš grupe

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Valjda su i ovi naši u upravi do sad skontali koliko je moguće ući u grupu Konf. lige i šta to donosi, vidit ćemo sve u zimskom prelaznom roku kako će riješit probleme koje imamo u igračkom kadruIceplayer je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:50Klub koji prvi udje u grupe, bit će tema broj 1 u državi.SarajevoForza je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:44Sada je valjda svima jasno šta znači biti prvak. Mirviću, Feđa, Hadžiću kako god znate i umijete dovodite, hajcajte, dižite atmosferu titula se mora osvojiti. Nemamo taj luksuz da nam cilj bude samo Evropa. Onoga trenutka kad neko uđe u grupe imat će sve preduslove da bude bosanski Sheriff, a to ne smije biti ni zrinjski ni borac već NAJVEĆI BOSANSKOHERCEGOVAČKI KLUB !!!
Sa takvom medijskom popularnosti idu sponzorski ugovori kao na traci, prodaja igrača i mogućnost dovodjdnja dobrih pojačanja jer igraš grupe![]()
Eh prilika je pred nama ponovo da budemo prvi bh. klub u Evropi.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
S' Bismillom 

Prvi koji zaigra u evropi i osjeti miris uefa love dominirst ce u ligi barem 10 godina. Onda vise nema nazad. To moramo biti mi iz milion razloga, a prvi od svih - zato jer smo zasluzili jos davno.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:53Valjda su i ovi naši u upravi do sad skontali koliko je moguće ući u grupu Konf. lige i šta to donosi, vidit ćemo sve u zimskom prelaznom roku kako će riješit probleme koje imamo u igračkom kadruIceplayer je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:50Klub koji prvi udje u grupe, bit će tema broj 1 u državi.SarajevoForza je napisao/la: ↑26 avg 2022, 00:44
Sada je valjda svima jasno šta znači biti prvak. Mirviću, Feđa, Hadžiću kako god znate i umijete dovodite, hajcajte, dižite atmosferu titula se mora osvojiti. Nemamo taj luksuz da nam cilj bude samo Evropa. Onoga trenutka kad neko uđe u grupe imat će sve preduslove da bude bosanski Sheriff, a to ne smije biti ni zrinjski ni borac već NAJVEĆI BOSANSKOHERCEGOVAČKI KLUB !!!
Sa takvom medijskom popularnosti idu sponzorski ugovori kao na traci, prodaja igrača i mogućnost dovodjdnja dobrih pojačanja jer igraš grupe![]()
NEMA NAZAD
Šutiiii samo šutiiiiiiii šutiiiii moj dječače plaviiiiii
12. igrač kluba iz Titove 38b
Sretno veceras. Ne pamtim kad sam nam manje davao sanse nego veceras a nikad bolji tim nismo imali.Nadam se dobroj pripremi Dudica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
"Ma nek neka padaju ćuskije
Neka me sevdah opije
Džaba srce bez tebe ne umije! "
Hajmo Sarajevo !
Neka me sevdah opije
Džaba srce bez tebe ne umije! "

Hajmo Sarajevo !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Svi u napad !!
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Cwirek, enzo1, Google Adsense [Bot], MElloo, napoleon72, NazorUso, Pitaristok, rimljanin90, vedinjo98 i 62 gosta.