Olimpik Sarajevo

Olimpik u srcu
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Olimpik u srcu » 19 maj 2009, 18:07

Lovac je napisao/la:Mislim da fulate temu dosta tim nekim pricama o navijackim grupama i ko ce biti vodja itd itd, za pocetak mislim da od toga nema nista, jer je Olimpik i dalje klub koji ne moze konkurirat klubovima kao sto su Zeljo, Sarajevo, Celik, Zrinjski, Slavija itd. ovo kazem zato sto ih pratim svaku utakmicu koju igraju i mogu reci da me ne odusevljavaju puno, ali nadam se da ce se nesto promijenit i da ce dovodjenjem ovih pojacanja postat respektabilna ekipa u PL.

I zato vas molim da se pustite nekih glupih prica, prvo sacekajmo sljedecu sezonu pa cemo onda imat o cemu pricat, jer nisam ovu temu otvorio da bi se neko nasladjivao tim sto Olimpik jos nema stadion nego da razgovaramo o nekim drugim stvarima. pozz
Baš je Željo bio dobar sa 16 godina,igrao u 53 lizi :x :x :x :x :x :x :x :x

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 maj 2009, 19:28

Komplexe mozes lijeciti i negdje drugo ne moras bas na forumu :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2009, 19:59

Evo sad se na forumu fksinfo pricalo nesto o nekim igracima bivsim igracima koji su slobodni(Milosevic,Avdic,Hosic) ...i eto dosla prica kako su iz Olimpika ljudi stupilu u kontakt sa njima...al evo javi se Nijaz Gracic inace clan foruma pa nam sve to demantova na nasu radost ,mada mu ja nevjerujem bas al eto :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 19 maj 2009, 20:37

miky_hz je napisao/la:Evo sad se na forumu fksinfo pricalo nesto o nekim igracima bivsim igracima koji su slobodni(Milosevic,Avdic,Hosic) ...i eto dosla prica kako su iz Olimpika ljudi stupilu u kontakt sa njima...al evo javi se Nijaz Gracic inace clan foruma pa nam sve to demantova na nasu radost ,mada mu ja nevjerujem bas al eto :)
Koliko znam da na te pozicije dolaze stranci u Olimpik.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2009, 22:36

herbion je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Evo sad se na forumu fksinfo pricalo nesto o nekim igracima bivsim igracima koji su slobodni(Milosevic,Avdic,Hosic) ...i eto dosla prica kako su iz Olimpika ljudi stupilu u kontakt sa njima...al evo javi se Nijaz Gracic inace clan foruma pa nam sve to demantova na nasu radost ,mada mu ja nevjerujem bas al eto :)
Koliko znam da na te pozicije dolaze stranci u Olimpik.
Pa dobro vjerovatno,al opet ovi igraci koji su nabrojani su jedni od boljih ove lige(da se drugi ne naljute) jos ako su slobodni vjerujem da bi to trebao iskoristiti...npr sad da mu Husref kaze trebaju mi ti i ti hocu ovu trojicu,da bi ovaj to za cas posla uradio,ipak covjek je za kratko vrijeme uradio sto uprave ostala dva Sarajevska premjerligasa nece jos dugo,on im je trenutno trn u oku,kolko znam pola igraca je islo samo na vrata Olimpika i nudilo se da potpise,jbt pa niko u ligi nije mogao Spalevica da dovede covjek to rijesi za 5 minuta,svaka mu cast,ja i dan danas jos nemogu da prezalim sto nije uradio ono sto je planirao sa Sarajevom al eto ,sad nek se fataju za vrat kad Olimpik uzme bodove i Zelji i Sarajevu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 23 maj 2009, 21:28

Olimpik danas i prakticno u PL.

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 24 maj 2009, 14:08

herbion je napisao/la:Olimpik danas i prakticno u PL.
Olimpik obezbjedio PL,Orašje i Posušje going down

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 maj 2009, 14:52

ima li jos kola 1 lige federacije?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 maj 2009, 15:39

Olimpik u srcu je napisao/la:
herbion je napisao/la:Olimpik danas i prakticno u PL.
Olimpik obezbjedio PL,Orašje i Posušje going down
sve cestitke povodom ulaska
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 24 maj 2009, 15:49

Kakvi su ono plakati po gradu ...nesto Olimpik :Mi dolazimo ..tako nekako ...Cestitke na ulazu u PL...
A C A B !

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 maj 2009, 17:42

Pa To je Graciceva firma Euro plakat.Malo se reklamisu a i zasluzili su.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 24 maj 2009, 17:49

123456 je napisao/la:Pa To je Graciceva firma Euro plakat.Malo se reklamisu a i zasluzili su.

Pa nisam ja rekao da nisu zasluzili ...svaka cast... :D
A C A B !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 maj 2009, 21:25

Ma prejak fazon sa onim "Mi Dolazimo", samo se nadam da nece biti iduce sezone "Mi Odlazimo"...a drago mi je skroz sto su orasje i posusje ispali..dabogda se nikad ne vratili..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 24 maj 2009, 23:45

Sto?Bas su se uklapali u okolis-pravi klubovi za nasu ligu :D
Ajvatar

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 24 maj 2009, 23:59

ma kakav olimpik, na utakmice dolazice samo penzioneri, i posjecenost ce biti oko 100 ljudi po utakmici, nesto kao nk zagreb u hrvatskoj :D
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 25 maj 2009, 17:50

kinone je napisao/la:ma kakav olimpik, na utakmice dolazice samo penzioneri, i posjecenost ce biti oko 100 ljudi po utakmici, nesto kao nk zagreb u hrvatskoj :D
Haj ti suti bas ti znas,bas je neko imao navijaca za ovu starost,sada kad udu u PL bice navijaca

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 25 maj 2009, 18:15

Sada mozete komentirati o novim navijacima Olimpika,mislim oprijedlozima za ime,stranu ...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 maj 2009, 20:25

kinone je napisao/la:ma kakav olimpik, na utakmice dolazice samo penzioneri, i posjecenost ce biti oko 100 ljudi po utakmici, nesto kao nk zagreb u hrvatskoj :D
Haj ti suti bas ti znas,bas je neko imao navijaca za ovu starost,sada kad udu u PL bice navijaca
mogu i penzioneri biti huligani bacati petarde i paliti baklje(salim se) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 25 maj 2009, 20:36

FK Sarajevo je napisao/la:
mogu i penzioneri biti huligani bacati petarde i paliti baklje(salim se) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Valja ih nabaviti,a penzija mala...hehehe......salu na stranu.Sve najbolje Olimpiku u PLBIH.POzz
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 27 maj 2009, 19:09

Valja ih nabaviti,a penzija mala...hehehe......salu na stranu.Sve najbolje Olimpiku u PLBIH.POzz[/quote]
Ja ja valja al sace biti navijaca vidjecete, mozda nece prvih par a onda pune tribine

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.