U moje vrijeme nije bioJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:51
Kako nema?
Više puta je bio korteo koji je sa željezničke kretao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U moje vrijeme nije bioJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:51
Kako nema?
Više puta je bio korteo koji je sa željezničke kretao
Čak smo i protiv Borca imali prošle godine, baš šteta ako ne bude korteo, jer bi nas došlo barem 3-4kVictor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:54U moje vrijeme nije bioJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:51
Kako nema?
Više puta je bio korteo koji je sa željezničke kretaone znam nisma u grupi godinama
Uz duzno postovanje, pises hrpu lazi. Ne znam koji ti je motiv ali to su lazi. Sve pare prikupljene u akcijama su otisle na infrastrukturu, na igrace se trosilo iz redovnih prihoda. To se sve moze lahko provjeriti. Iz finansijskih izvjestaja se moze vidjeti koliko se tad trosilo na igrace a koliko se trosilo ranije. Nema tu neke velike razlike. I prije je bilo zestokih fula sa igracima (Stanceski, Drakul, Bajro Spahic,Omar Baljic, Serdarevic...) pa se to nije prisivalo upravi. Zeljo je i za vrijeme Misimovica i ranije imao otprilike isti godisnji budzet (cca 5-6 miliona). Iza jednih su ostajali ogromni dugovi iako se igralo u Europi i uzimale fine pare i oporavljali smo se godinama. Iza drugih je ostao plus i izgradjen stadion uz konkuretnu ekipu kojoj je malo falilo za dvije titule. Stvarno ne trebas biti posebno pametan da vidis ko je sta radio.Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:26Dugovi su tu bili i prije osima, on je uzeo trofeje otisao i ostavio dugove...u vremenu prije osimovog povratka znaci od 2003. do 2009. mi smo bili u goroj situaciji nego sad...
Miske je dosao na punu kasu, plus raja je punila kasu zivotom, od karti preko akcija...te pare su bacene na poluigrace. Jedva uzet jedan kup, a evo ne znam tacno a smijem se kladit da smo vise para skrsili u tih par godina nego u 20 godina zajedno prije toga..
Znaci potorsio pare pokupio se i otiso...ne sekiraj se nije on tu osto ostecen ni feninga. Sve je to on namirio zato je i odugovlacio odlazak iz kluba
Dugovi su tu oduvijek, tih godina 2006 pa do 2010 ljudi su otvoreno pricali o sudbini kakvu sad celik prozivljava.
A evo tebi jos jedno pitanje...kakve je to dodatne dugove Osim napravio u periodu 09/13 kad je Miske dosao na punu kasu i uredne finansije...i sta je uradio sa tim parama? Kao sto sam rekao potrosio ih i digo sidro...da ne bude zabune ne kazem da je ukro..al pare su bacene u vjetar
Kako god daleko im kuca obojici
Necu da pisem jesil poceo pratit 2002. il nisi, al ti si onda ocigledno prespavo period od Newcastla do Standarda
daj ba ne provaljuj se kakav korteo na Grbavici za derbiJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:58Čak smo i protiv Borca imali prošle godine, baš šteta ako ne bude korteo, jer bi nas došlo barem 3-4kVictor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:54U moje vrijeme nije bioJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:51
Kako nema?
Više puta je bio korteo koji je sa željezničke kretaone znam nisma u grupi godinama
Robust je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:10daj ba ne provaljuj se kakav korteo na Grbavici za derbiJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:58Čak smo i protiv Borca imali prošle godine, baš šteta ako ne bude korteo, jer bi nas došlo barem 3-4k![]()
, jarane jesi li ti ikad otisao na derbi ijedan na Grbavici
![]()
Ma dijete cirkusanti. Vidiš da konta da je smiješan. Šta ces ti njemu..Jugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:12Robust je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:10daj ba ne provaljuj se kakav korteo na Grbavici za derbiJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:58
Čak smo i protiv Borca imali prošle godine, baš šteta ako ne bude korteo, jer bi nas došlo barem 3-4k![]()
![]()
Haj odi na yt i ocjeni svoju inteligenciju od 0 do 1
U zadnjih 25 godina smo imali mozda 3 kortea kad smo igrali na Grbavici. Od toga jedan za stogodisnjicu, jedan protiv Borca na otvaranju sezone ali iz razloga jer je bila prva utakmica i najava jedne jako teske sezone te se nastojalo pokazati da smo tu bez obzira na sve i od tad se pravila ova prica koja i trenutno traje. Treci je ja mislim bio za jedan derbi prije 3-4 godine mozda, ne sjecam se tacno i to je sve.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:58Čak smo i protiv Borca imali prošle godine, baš šteta ako ne bude korteo, jer bi nas došlo barem 3-4kVictor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:54U moje vrijeme nije bioJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:51
Kako nema?
Ja se sjecam da je bio korteo kad je odgodjen derbi zbog snijega, crtanje linija, farbanje lopti pa ih uzmemo iduci dan. Ne sjecam se da je ikad vise bio pred derbi na GrbaviciRobust je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:10daj ba ne provaljuj se kakav korteo na Grbavici za derbiJugjesamojedan je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:58Čak smo i protiv Borca imali prošle godine, baš šteta ako ne bude korteo, jer bi nas došlo barem 3-4k![]()
![]()
Da ne idemo dalje u rasprave..Misimovic je imao sto nije niko poslije rata na ovamo, sve je to potrosio i na rezultatskom i dugorconom planu odrzviosti nije napravio apsolutno nista. Pare potrosene on se pokupio i otiso...obagol je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:09Uz duzno postovanje, pises hrpu lazi. Ne znam koji ti je motiv ali to su lazi. Sve pare prikupljene u akcijama su otisle na infrastrukturu, na igrace se trosilo iz redovnih prihoda. To se sve moze lahko provjeriti. Iz finansijskih izvjestaja se moze vidjeti koliko se tad trosilo na igrace a koliko se trosilo ranije. Nema tu neke velike razlike. I prije je bilo zestokih fula sa igracima (Stanceski, Drakul, Bajro Spahic,Omar Baljic, Serdarevic...) pa se to nije prisivalo upravi. Zeljo je i za vrijeme Misimovica i ranije imao otprilike isti godisnji budzet (cca 5-6 miliona). Iza jednih su ostajali ogromni dugovi iako se igralo u Europi i uzimale fine pare i oporavljali smo se godinama. Iza drugih je ostao plus i izgradjen stadion uz konkuretnu ekipu kojoj je malo falilo za dvije titule. Stvarno ne trebas biti posebno pametan da vidis ko je sta radio.Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:26Dugovi su tu bili i prije osima, on je uzeo trofeje otisao i ostavio dugove...u vremenu prije osimovog povratka znaci od 2003. do 2009. mi smo bili u goroj situaciji nego sad...
Miske je dosao na punu kasu, plus raja je punila kasu zivotom, od karti preko akcija...te pare su bacene na poluigrace. Jedva uzet jedan kup, a evo ne znam tacno a smijem se kladit da smo vise para skrsili u tih par godina nego u 20 godina zajedno prije toga..
Znaci potorsio pare pokupio se i otiso...ne sekiraj se nije on tu osto ostecen ni feninga. Sve je to on namirio zato je i odugovlacio odlazak iz kluba
Dugovi su tu oduvijek, tih godina 2006 pa do 2010 ljudi su otvoreno pricali o sudbini kakvu sad celik prozivljava.
A evo tebi jos jedno pitanje...kakve je to dodatne dugove Osim napravio u periodu 09/13 kad je Miske dosao na punu kasu i uredne finansije...i sta je uradio sa tim parama? Kao sto sam rekao potrosio ih i digo sidro...da ne bude zabune ne kazem da je ukro..al pare su bacene u vjetar
Necu da pisem jesil poceo pratit 2002. il nisi, al ti si onda ocigledno prespavo period od Newcastla do Standarda
Na dugorocnom planu nije ostavio nista? Ti si vjerovatno jedan od onih koji su Grbavicu nazivali hrpom betona.Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:48Da ne idemo dalje u rasprave..Misimovic je imao sto nije niko poslije rata na ovamo, sve je to potrosio i na rezultatskom i dugorconom planu odrzviosti nije napravio apsolutno nista. Pare potrosene on se pokupio i otiso...obagol je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:09Uz duzno postovanje, pises hrpu lazi. Ne znam koji ti je motiv ali to su lazi. Sve pare prikupljene u akcijama su otisle na infrastrukturu, na igrace se trosilo iz redovnih prihoda. To se sve moze lahko provjeriti. Iz finansijskih izvjestaja se moze vidjeti koliko se tad trosilo na igrace a koliko se trosilo ranije. Nema tu neke velike razlike. I prije je bilo zestokih fula sa igracima (Stanceski, Drakul, Bajro Spahic,Omar Baljic, Serdarevic...) pa se to nije prisivalo upravi. Zeljo je i za vrijeme Misimovica i ranije imao otprilike isti godisnji budzet (cca 5-6 miliona). Iza jednih su ostajali ogromni dugovi iako se igralo u Europi i uzimale fine pare i oporavljali smo se godinama. Iza drugih je ostao plus i izgradjen stadion uz konkuretnu ekipu kojoj je malo falilo za dvije titule. Stvarno ne trebas biti posebno pametan da vidis ko je sta radio.Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:26
Dugovi su tu bili i prije osima, on je uzeo trofeje otisao i ostavio dugove...u vremenu prije osimovog povratka znaci od 2003. do 2009. mi smo bili u goroj situaciji nego sad...
Kakav isti budzet za vrijeme Misketa si imao u sastavu par igraca cije su plate iznosile ko za kompletan roster prijasnjih godina..de bgt
Daj bolan dovodili 20 igraca po sezoni, pola njih odigra 2 tekme i za 6mj osteti te za 50kobagol je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:58Na dugorocnom planu nije ostavio nista? Ti si vjerovatno jedan od onih koji su Grbavicu nazivali hrpom betona.Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:48Da ne idemo dalje u rasprave..Misimovic je imao sto nije niko poslije rata na ovamo, sve je to potrosio i na rezultatskom i dugorconom planu odrzviosti nije napravio apsolutno nista. Pare potrosene on se pokupio i otiso...obagol je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:09
Uz duzno postovanje, pises hrpu lazi. Ne znam koji ti je motiv ali to su lazi. Sve pare prikupljene u akcijama su otisle na infrastrukturu, na igrace se trosilo iz redovnih prihoda. To se sve moze lahko provjeriti. Iz finansijskih izvjestaja se moze vidjeti koliko se tad trosilo na igrace a koliko se trosilo ranije. Nema tu neke velike razlike. I prije je bilo zestokih fula sa igracima (Stanceski, Drakul, Bajro Spahic,Omar Baljic, Serdarevic...) pa se to nije prisivalo upravi. Zeljo je i za vrijeme Misimovica i ranije imao otprilike isti godisnji budzet (cca 5-6 miliona). Iza jednih su ostajali ogromni dugovi iako se igralo u Europi i uzimale fine pare i oporavljali smo se godinama. Iza drugih je ostao plus i izgradjen stadion uz konkuretnu ekipu kojoj je malo falilo za dvije titule. Stvarno ne trebas biti posebno pametan da vidis ko je sta radio.
Kakav isti budzet za vrijeme Misketa si imao u sastavu par igraca cije su plate iznosile ko za kompletan roster prijasnjih godina..de bgt
Daj imena tih par igraca koji su kostali kao cijeli roster od ranije. Imena i cifre. Inace je ovo hrpetina bezocnih lazi sto si napisao.
Navijaci skupili milion km za istok, a dugovi za teren ostali narednoj upravi...Konzerva je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:42jesi li mozda zaboravio da je u njegovom mandatu istocna tribina izgradjena i renoviran teren?Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:26Dugovi su tu bili i prije osima, on je uzeo trofeje otisao i ostavio dugove...u vremenu prije osimovog povratka znaci od 2003. do 2009. mi smo bili u goroj situaciji nego sad...
I tu dodaj 800 godisnjih 1000 istoka 1000 pitari znaci ostalo je jos nekih 3000 za prodaju sutra
Hrpa lazi. Zapitaj se zasto lazes. Prije Misimovica igraci su u Zelji igrali besplatno, onima najboljima se placalo po 800 KM i topli obrok. Onda dosao Misimovic i poceo davati po 50.000Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 21:03Daj bolan dovodili 20 igraca po sezoni, pola njih odigra 2 tekme i za 6mj osteti te za 50kobagol je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:58Na dugorocnom planu nije ostavio nista? Ti si vjerovatno jedan od onih koji su Grbavicu nazivali hrpom betona.Victor je napisao/la: ↑25 avg 2022, 20:48
Da ne idemo dalje u rasprave..Misimovic je imao sto nije niko poslije rata na ovamo, sve je to potrosio i na rezultatskom i dugorconom planu odrzviosti nije napravio apsolutno nista. Pare potrosene on se pokupio i otiso...
Daj imena tih par igraca koji su kostali kao cijeli roster od ranije. Imena i cifre. Inace je ovo hrpetina bezocnih lazi sto si napisao.trosili stotine hiljada na igrace koji nisu ni igrali
Cuj koje igrace.. Vranjes nprmislim vidi ako ne znas necu ti ja pisat, jer ja cu ih navest 5 ti ces rec daj mi 10..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.