Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kad završava ova agonija od mercata?
Ima li iko da otjera tog ćelavog zubatog pacova sa klupe,čovjek otjera sve što valja da bi dovodio svoje otpadke i prosjeke.
Pavele reaguj dok je vrijeme,tjeraj ovu spodobu ružnu sa klupe
Ima li iko da otjera tog ćelavog zubatog pacova sa klupe,čovjek otjera sve što valja da bi dovodio svoje otpadke i prosjeke.
Pavele reaguj dok je vrijeme,tjeraj ovu spodobu ružnu sa klupe
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Daj real da se igramo
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislim da je dovodjenje Milika totalno nepotreban potez, s obzirom da je Poljak napadac i da ne moze ni u jednoj varijanti igrati krilo. Al hajd jbg valjda ovi amateri znaju bolje od mene...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Benfica nas uvijek natambura. Ko ne vidi ispadanje od nje je slijepac 

Apsolutno ne bih iskljucio ispadanje ako pacov bude trener
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Da bude prva kod kuće i protiv PSG-a što kasnije, 3. kolo je 4. i 5. Oktobra, da se da malo Chiesi šanse da se uhoda dotad
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Gutavo ce bit i u Izraelutuzlak1987 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:00Benfica nas uvijek natambura. Ko ne vidi ispadanje od nje je slijepac![]()

SLOBODA ILI NIŠTA
- Felixians4
- Kontakt:
Uhhhh, nadam se fightu prsa o prsa Stare Dame i Glorioso SLB za prolaz,PSG je premoćan iako ne bi smjelo da uzmu 15 od 15 pred zadnje kolo.
Allegri će vjerujem nadmudriti Schimdta,a nisu Izraelci za baciti
- IlCapitano
- Kontakt:
L'Equipe kaže posudba sa obavezom otkupa od 15m. Fino, jeftino

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NicoloFagioli
evo ja upravo u Parisu, znao sam da dobijamo cigane 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jesi to doso po ParedesaNicoloFagioli je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:20evo ja upravo u Parisu, znao sam da dobijamo cigane![]()
NicoloFagioli je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:20evo ja upravo u Parisu, znao sam da dobijamo cigane![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NicoloFagioli
ma tako ces ti izradit i za tekmu u TorinuPogba je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:30NicoloFagioli je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:20evo ja upravo u Parisu, znao sam da dobijamo cigane![]()

Očigledno slabo pratiš Juve,allegri ne može nadmudriti trenere Venezije i Spezije.Felixians4 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:10Uhhhh, nadam se fightu prsa o prsa Stare Dame i Glorioso SLB za prolaz,PSG je premoćan iako ne bi smjelo da uzmu 15 od 15 pred zadnje kolo.
Ako on bude trener (a iskreno se nadam da neće),PSG je prvi,a sa Benficom remi i poraz,protiv PSGa prelazimo centar samo ako on ne bude trener
#allegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
A zasto Alegri nece biti trener, ne znam zasto se ne pomirite cinjenicom da je covjek trener Juventusa do kraja sezone, sta god da bude.
Alegri nece izgubiti obje utakmice protiv PSG, nebitno sto izgledamo kao trube.
Alegri nece izgubiti obje utakmice protiv PSG, nebitno sto izgledamo kao trube.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma ja, selo gori, a baba se ceslja...NicoloFagioli je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:20evo ja upravo u Parisu, znao sam da dobijamo cigane![]()
Kod nas centralni vezni imaju po 18 dodira sa loptom za 95 minuta protiv yebene sampdorie, a ti se setas ulicama pariza?
Pozdrav iz Torina.NicoloFagioli je napisao/la: ↑25 avg 2022, 19:20evo ja upravo u Parisu, znao sam da dobijamo cigane![]()
Idemo dobiti Romu u inat dušmanima.
Podrška Misteru
Milik:Mi delude un po' tutta questa cattiveria, quasi odio che viene riversato sulla Juventus, società, Allegri e calciatori, non vengono risparmiati nemmeno i giardinieri e manutentori dei campi della Continassa da quel che leggo.
Quel decennio di vittorie credo abbia profondamente cambiato il tifoso Juventino, forse anche i nostri dirigenti, si è persa la cultura del lavoro e del sudore, del guadagnarsi sul campo ogni gol, vittoria o trofeo, si é persa la concezione di faticare per ottenere, del tifare per amore e che le cose possono anche andar male, ma l'importante è dare tutti noi stessi per la Juventus, che sia tifoso, giocatore o dirigente, non importa, bisogna lasciare il campo, lo stadio o il semplice divano di casa con la soddisfazione di aver tifato, giocato, incitato e esultato per la Juventus.
...
Paolo Nonmollo
① Prestito oneroso da 800k€, fino a giugno 2023
② Altri 800k€ di bonus, legati al raggiungimento di obiettivi sportivi durante il prestito
③ Diritto di riscatto a 7M€, pagabili in 3 anni
④ 2M€ di bonus, legati ad obiettivi sportivi raggiunti dopo il riscatto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.