FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Skoro 2009. je zabio iz penala kad smo dobili 1:2. Skoro i Jahovic zabili, Cala nas vodio ja msm.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2022, 13:151.DzaficJavierBosnia je napisao/la: ↑25 avg 2022, 12:25Izabrana petorka vjezbala penale na treninzima - Cirjak, Ikic, Dzafic, Catakovic, Varesanovic
2.Catakovic
3.Ikic
4.Cirjak
5.Varesanovic
Ko da ce nam svirnuti sutra...Nama zadnji na grbavici svirao kad je Puzigaca zabio prije 9-10 godina
A prije toga Pelak prije 15+ godina![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Još jedan danak neiskustvu Feđe.JavierBosnia je napisao/la: ↑25 avg 2022, 12:25Izabrana petorka vjezbala penale na treninzima - Cirjak, Ikic, Dzafic, Catakovic, Varesanovic
Ušao si u sezonu ne znaš kako ko puca penale

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Dobro sinapoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 13:42Skoro 2009. je zabio iz penala kad smo dobili 1:2. Skoro i Jahovic zabili, Cala nas vodio ja msm.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2022, 13:151.DzaficJavierBosnia je napisao/la: ↑25 avg 2022, 12:25Izabrana petorka vjezbala penale na treninzima - Cirjak, Ikic, Dzafic, Catakovic, Varesanovic
2.Catakovic
3.Ikic
4.Cirjak
5.Varesanovic
Ko da ce nam svirnuti sutra...Nama zadnji na grbavici svirao kad je Puzigaca zabio prije 9-10 godina
A prije toga Pelak prije 15+ godina![]()

Zaboravio sam taj jos sam bio na toj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pjevaju ovu pjesmu niko nevadu pistolj da rokne sanzer u zrak il derne flasu od pod
Fedja se usro ko pickica nesto prica, nema onih glupih fraza radimo posteno bl bla bla.. isto je govorio i kad je vodio drugoligasa iz ptico sela
Fedja se usro ko pickica nesto prica, nema onih glupih fraza radimo posteno bl bla bla.. isto je govorio i kad je vodio drugoligasa iz ptico sela
Nismo odavno u derbi usli sa losijom atmosferom. Kad god smo se uzdigli i ocekivali neko jako izdanje smo se opekli. Nadam se da ce ovaj put biti obrnuto
Jes, a ako počnu sa krilima Santos Amoah, onda Amoah Salčinu ne da bi djecu pravio, nego unuke.muhovic je napisao/la: ↑25 avg 2022, 13:11Musa preloš defanzivno, za ovu utakmicu bi čak Tomaševića zbog brzine trebalo stavit desno na Santosa, al onda lijevo ostane Salčin.... ne možeš spojit dva dobra
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Pravit ce i Ikic unuke, Malicu ili Vegi !!!!
Mogao bi i Suljic pravit praunucad Galicu
Mogao bi i Suljic pravit praunucad Galicu

U ovoj aplikaciji novoj, kada odete na odigrane mečeve, uopšte nema meča sa Tuzlom. Od stida nisu mogli da stave ccc
-
- Kontakt:
Sta mu je radio Asmir zadnja 2 derbija ovaj ima traume od njegaAhmoveliki je napisao/la: ↑25 avg 2022, 14:18Pravit ce i Ikic unuke, Malicu ili Vegi !!!!
Mogao bi i Suljic pravit praunucad Galicu![]()

Kakav Salcin ba uozbiljite se
Musa i Tomasevic su bekovi.Jah eto Musa los defanzivno ali Salcin nije.Jest problem Mulalicu prebaciti Santosa na drugu stranu samo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Koliko su stari cocalic i kosoric, nemogu ni trudni ostat
- napoleon72
- Kontakt:
Santos opasan, treba de pozabaviti
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
ne sumnjam da će biti zatvoren ako Andrej bude DMF, pomagat će Musi uvijek
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Nema tu šta, ako budemo izašli visoko, imat ćemo problema kod tranzicije jer će se otvoriti veliki prostor za njihova krila. Eh sada je pitanje, da li će Musa biti malo ofanzivniji da napravi problem Santosu, jer će se onda ovaj morati vraćati i pratiti Musu. Sumnjam da je Santos spremniji od našeg Muse, ali bumo vidjeli sve sutra.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Šaha na golu 

- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JavierBosnia, Mahalac7, Proximic, rimljanin90, tajsamja i 58 gostiju.