FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bodribordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da je poruka jasna, Petak 20:00 SVI NA SJEVER!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
-
- Kontakt:
Gledam ovu radost igrača i navijača Dinama i tačno mi nešto teško... Da li ću živ dočekati ovakvo slavlje pa makar u grupe EL... 

-
- Kontakt:
Ubio ih ovaj Bran u 2 poluvremenu nisu centra presli. Sto se tice Avramovskog rijesit ga se sto prije,takodje sacekat Anicica da ozdravi pa se i njega rijesiti jer nista od njega. Gledam ovaj Bran i koliko je bitan sistem igre a ne pojedinci
-
- Kontakt:
Ma igraci Partizana morali na raport navijacima dolaziti dok je ovaj Nevolja bio,Delije svije znali iz klubiva izbacivat i samarat,Torcida im auta baca u more itd al kod nas su zamisli psovke problem,sto se mene tice volio bi da nema tih psovki al to je tesko iskorijenitispezial je napisao/la: ↑24 avg 2022, 22:21Jedini klub na kugli zemaljskoj kom smetaju sopstveni navijaci. U Srbiji navijaci kriminalci teski tuku igrace, u juznoj americi te zakolju i objese ako ne dajes sve od sebe, kod nas manekeni imaju 10 puta vece plate od ostatka lige i kad im neko nakon 3 utakmice gdje nisu potrcali nesto opsuje oni se rastuze i nadure i nece vise da igraju haha
Ubio ih Tromso u drugom bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:49Ubio ih ovaj Bran u 2 poluvremenu nisu centra presli. Sto se tice Avramovskog rijesit ga se sto prije,takodje sacekat Anicica da ozdravi pa se i njega rijesiti jer nista od njega. Gledam ovaj Bran i koliko je bitan sistem igre a ne pojedinci
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Bodo Glimt jbga lapsusDadox je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:52Ubio ih Tromso u drugom bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:49Ubio ih ovaj Bran u 2 poluvremenu nisu centra presli. Sto se tice Avramovskog rijesit ga se sto prije,takodje sacekat Anicica da ozdravi pa se i njega rijesiti jer nista od njega. Gledam ovaj Bran i koliko je bitan sistem igre a ne pojedinci![]()
Ma znam zayebajem se i ja, Brann ispao iz lige ja mislimmosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:54Bodo Glimt jbga lapsusDadox je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:52Ubio ih Tromso u drugom bratemosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:49Ubio ih ovaj Bran u 2 poluvremenu nisu centra presli. Sto se tice Avramovskog rijesit ga se sto prije,takodje sacekat Anicica da ozdravi pa se i njega rijesiti jer nista od njega. Gledam ovaj Bran i koliko je bitan sistem igre a ne pojedinci![]()
pa "pri prvom je timu", bio je jedini desni bek u prijateljskim dok nismo Musu doveli, protiv Borca jos na klupi i od tad nema mjesta na klupi.. strasan potencijal, buducnost kluba na RB
- ElCartel11
- Kontakt:
Dizdarevic
Musa - Trako - Drobarov - Tomasevic
Djokanovic - Cirjak
Ikic - Dzafic - Suljic
Catakovic
Poceraj Dudaaaaa
Djokanovic - Cirjak
Ikic - Dzafic - Suljic
Catakovic
Poceraj Dudaaaaa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Top ekipa, samo da Dudić sa Dalom ponovo ne uprska.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:30Dizdarevic
Djokanovic - Cirjak
Ikic - Dzafic - Suljic
Catakovic
Poceraj Dudaaaaa
-
- Kontakt:
Idemo zbit redove i podrzat Sarajevo,nisu bitni ni Dudic ni igraci samo Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma meni nije jasno jedno. Da ovakvu ekipu imaju Borac, Zrinjski, kone, Sloboda, bilo ko u nasoj ligi uvalili bi nam 3 za poluvrijeme.Lucas je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:35Top ekipa, samo da Dudić sa Dalom ponovo ne uprska.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:30Dizdarevic
Djokanovic - Cirjak
Ikic - Dzafic - Suljic
Catakovic
Poceraj Dudaaaaa
Mi uvijek imamo jake igrace na papiru, a u praksi ih iskoristimo mozda 30%. Kad se samo sjetim titule 14/15 tad sa onom ekipom bi morali uraditi sto je Zrinjski lani. A mi na kraju jedva nekako dosli do titule.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Bitan je sistem a ne pojedinci,takodje i do trenera je ako ne zna da ukomponuje tim u jednu cijelinu i pravi rezultat kad imas odlicne igrace,sve ostalo je trazenje alibijaElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 01:09Ma meni nije jasno jedno. Da ovakvu ekipu imaju Borac, Zrinjski, kone, Sloboda, bilo ko u nasoj ligi uvalili bi nam 3 za poluvrijeme.Lucas je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:35Top ekipa, samo da Dudić sa Dalom ponovo ne uprska.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:30Dizdarevic
Djokanovic - Cirjak
Ikic - Dzafic - Suljic
Catakovic
Poceraj Dudaaaaa
Mi uvijek imamo jake igrace na papiru, a u praksi ih iskoristimo mozda 30%. Kad se samo sjetim titule 14/15 tad sa onom ekipom bi morali uraditi sto je Zrinjski lani. A mi na kraju jedva nekako dosli do titule.
Pa dosta je i do trenera. Recimo Jakirovic je prošlo ljeto otpisao puno igraca i doveo isto tako puno novih, uglavnom mlađih i prekucao je ligu, bez neke velike price i filozofiranja kako mu treba vremena za uigravanje i par prelaznih rokova da se sve posloži. I što je možda najvažnije, nije izmišljao pozicije igračima, poredao ih je i iskristalisao kako treba od prvog kola i "ključeve" tima prepustio Jakovljeviću i Bilbiji.Treba reći da je imao u prvih 11 Ivana Bašića, koji je bio kao neki njihov projekat i momak je za razliku od našeg projekta bio briljantan, preorao je teren u svakoj utakmici i u potpunosti im se isplatio, što potvrđuje i transfer u prvu ligu Rusije, gdje odlično igra.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 01:09Ma meni nije jasno jedno. Da ovakvu ekipu imaju Borac, Zrinjski, kone, Sloboda, bilo ko u nasoj ligi uvalili bi nam 3 za poluvrijeme.Lucas je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:35Top ekipa, samo da Dudić sa Dalom ponovo ne uprska.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:30Dizdarevic
Djokanovic - Cirjak
Ikic - Dzafic - Suljic
Catakovic
Poceraj Dudaaaaa
Dudić je mislim u svakoj dosadašnjoj našoj utakmici izmišljao toplu vodu na pojedinim pozicijama, što je zaigurno imalo velikog uticaja na ovolike izgubljene bodove.
Po meni treba naci prvih 11 a ne mijenjati svako kolo, ako nista bar ostaviti u prvoj ove sto su dobro odigraliLucas je napisao/la: ↑25 avg 2022, 01:38Pa dosta je i do trenera. Recimo Jakirovic je prošlo ljeto otpisao puno igraca i doveo isto tako puno novih, uglavnom mlađih i prekucao je ligu, bez neke velike price i filozofiranja kako mu treba vremena za uigravanje i par prelaznih rokova da se sve posloži. I što je možda najvažnije, nije izmišljao pozicije igračima, poredao ih je i iskristalisao kako treba od prvog kola i "ključeve" tima prepustio Jakovljeviću i Bilbiji.Treba reći da je imao u prvih 11 Ivana Bašića, koji je bio kao neki njihov projekat i momak je za razliku od našeg projekta bio briljantan, preorao je teren u svakoj utakmici i u potpunosti im se isplatio, što potvrđuje i transfer u prvu ligu Rusije, gdje odlično igra.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 01:09Ma meni nije jasno jedno. Da ovakvu ekipu imaju Borac, Zrinjski, kone, Sloboda, bilo ko u nasoj ligi uvalili bi nam 3 za poluvrijeme.
Dudić je mislim u svakoj dosadašnjoj našoj utakmici izmišljao toplu vodu na pojedinim pozicijama, što je zaigurno imalo velikog uticaja na ovolike izgubljene bodove.
Sve mi znamo.
”Prva stvar za koju će čovjek na Sudnjem danu polagati račun jeste namaz. Pa ako mu namaz bude dobar, bit će mu dobra (ispravna) i ostala djela.”
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Dave, Gomis99, HordasDolacMalta, HordeSaSjevera, johntravolta123, Lecler, mnon46, nedimmmm1337, pitara, Posejdon i 120 gostiju.