Sport i TV
Re: Sport i TV
Voli covjek latinose.
Vec je prica da neko mrzi dinamo i slicne gluposti.
Kad god je Arena prenosila Velez ili Zrinjski bas su navijali za bh predstavnike.
Vec je prica da neko mrzi dinamo i slicne gluposti.
Kad god je Arena prenosila Velez ili Zrinjski bas su navijali za bh predstavnike.
Pa ovo je večeras dokaz da ne voli Dinamo i da zbog toga ovako radi utakmicu. Ozbiljna 0 od komentatora.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prije svega jer je okorjeli nacionalista i ne voli Hrvate, sumnjam da je samo do Dinama, vjerovatno ima i na umu na kojoj rezimskoj televiziji radi

Gol Dinama skaricama:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 24 avg 2022, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
A sto bi volioDinamo i Hrvate, ako vec idete tom linijom?
vristi na svaciji gol al Dinama ne i kaze sta fali 

sto voli Udinese? ne mora voljeti, nek bude profesionalac
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa evo sada je postao živahan kada je Bodo dao gol. Naravno iz razloga jer je Dinamo primio gol pa se malo aktivirao.
Profesionalac ne mora imati odusevljenje prema bilo kome. Niti je to mjera. Dinamo ne znaci nista u Srbiji. Kao ni Ipsvic ili Celik. Samim time ne vidim zasto bi se neko odusevljavao tim klubovima. Kao ni u Hrvatskoj sto nista ne znaci Cukaricku, Radnicki Kragujevac i slicno.
Onda nisi gledao kada Nikola Radočaj radi Dinamo. Pomislio bi da je okorjeli navijač Dinama, a ono u stvari navijač Zvezde/Partizana. To se zove profesionalan komentator.
Kao sto rekoh ne vidim potrebu da neko navija za rezervni klub.
Niti da se bavi teorijama.
Kad slusam Strajnica na RTS kad prenosi Srbiju pomislim da onaj covjek s Nove bh je navijac Srbije...To je moj dozivljaj. Nema veze sa profesionalizmom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cim se ljudi na ovoj temi zamaraju brate mili.
Nema potrebe za vrijedjanjem.
Ljudima u Srbiji puno su blizi bh klubovi. U skladu sa tim je i tretman. Na kraju krajeva gledate hr Arene i imate i navijaca.
Ljudima u Srbiji puno su blizi bh klubovi. U skladu sa tim je i tretman. Na kraju krajeva gledate hr Arene i imate i navijaca.
Ma ovo je amaterizam, ovo je kao da radis svoju repku pa protivnik da gol i hladan tus.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 avg 2022, 22:27Prije svega jer je okorjeli nacionalista i ne voli Hrvate, sumnjam da je samo do Dinama, vjerovatno ima i na umu na kojoj rezimskoj televiziji radi
![]()
Gol Dinama skaricama:
Dinamo prima gol greskom svog golmana:
Na ovakav gol ovako reagovati, a da si neutralan je debilno, komentator se nakon ovog mnozi nulom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Kad su radili BH repku to je isto komedija bila, glasniji bili na gol Finske nego BiH. Politicka propaganda se gura kroz sportske kanale, smijesno.
Ufatio si jednog detalja kako bi svoju teoriju potkrepio.
Kao sto rekoh ne vidim potrebu da BILO KOJEM komentatoru iz regiona bude klub iz susjedne zemlje regiona interesantan i da se njime odusevljava.
Neciji profesionalizam mjeriti po tome je apsurdno.
Doduse neke odusevljava navijac svakog kluba koji prenosi Marjan Mustafa ...
Kao sto rekoh ne vidim potrebu da BILO KOJEM komentatoru iz regiona bude klub iz susjedne zemlje regiona interesantan i da se njime odusevljava.
Neciji profesionalizam mjeriti po tome je apsurdno.
Doduse neke odusevljava navijac svakog kluba koji prenosi Marjan Mustafa ...
Naravno da je neprofesionalan kad se krevelji na postizanje gola nekog tima iz amazonije a ovdje kao da da njega rezu na svaki gol Dinama.
A dobro vidimo svi kroz tvoje postove što se trudiš da ga odbraniš, a ne da ga realno kritikuješ. Što se mene tiče ja se s tobom neću raspravljati jer za ovakve stvari nisi realan već gledaš subjektivno pošto i ti ne gotiviš komšijske klubove.
Zelju itekako postujem.
To je nebitno.
Kao sto rekoh profesionalizam se ne ogleda u toj nekoj regionalnoj ljubavi sportskog komentatora.
USrbiji sam cesto i znam da simpatisu bh klubove.
S druge strane generalno veomamalo ljude u Sr zanima nas i regionalni fudbal. Svaka utskmica Serie a je puno gledanija od hnl i pl bih. To ko je bio u Srbiji zna.
Profesionalizam se valjda ogleda u jednakom tretmanu za sve. Ne trazi niko od njeg da svrsava na Dinamo, samo da prenosi kao i bilo koju utakmicu.
Ovo se Sretenu desavalo i sa reprezentacijom Crne Gore. Kaze onda onaj bot Sreten imao los dan. Vjerovatno i kad vidi da prenosi Dinamo, instant mu se slosi.
Ovo se Sretenu desavalo i sa reprezentacijom Crne Gore. Kaze onda onaj bot Sreten imao los dan. Vjerovatno i kad vidi da prenosi Dinamo, instant mu se slosi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Gol je
"

u narednom napadu poluprilika za Norvezane i odmah se uzbudio

u narednom napadu poluprilika za Norvezane i odmah se uzbudio
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 24 avg 2022, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.