bosanac723 je napisao/la:
Dobro to sve, ali budimo realni, Besic, Rahimic, Pjanic, Misimovic, Dzeko s klupe su bolji od Cocalica, Stilica, Kerle, Ljevakovica, Dzakmica, Bekrica.

Pa sad, ko je ovdje od koga bolji? Moraš i po pozicijama uporediti. Misimović sa tribina i Štilić koji igra, to je za raspravu. Kerlu ni ne pominjem, jer sjedi na klupi. Ljevakovića nisam gledao, ali se morao probati dosad. Bio dugo standardan, relativno mlad, na deficitarnoj poziciji i Teplice igrale odlično u odličnoj ligi. I nešto je kao i izglasan za najboljeg igrača kluba. Za Džakmića i Bekrića nikako ne mislim da zaslužuju da budu pozvani. Bekrić dok je igrao u BiH, da je dobio poziv, to bi bila i promocija naše lige(na koju bi se i reprezentacija dosta mogla oslonit, ako bi se razvila, a razvija se promocijom), a imao je i super statistiku. U Koreji je neuporedivo lošiji. I Cocalić je meni, realno, dosta bolji od Rahimića, ako ne i puno. Mislim da ni Bešić nije trebao upadati u reprezentaciju bez ijedne seniorske utakmice. Mali je pravi talenat, ali se gazi po svim principima. Šta sad mislimo, da bude starter protiv Rumunije, a da igra sa amaterima u Njemačkoj?!

Zadnja izmjena:
Željovac, dana/u 12 feb 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!