Samo treba pustiti da pisu, objavljuju ali ne odgovarati. Nakotiti će se ubrzo još njih samo treba pustiti da se pokaže pravo lice i svoju miroljubivu stranu. Polako će doći do Ante Pavelića pa će do Dragana Čovića, pa malo do Schmidta pa opet se vratiti na neke fašiste, me treba se dokazivati. Najpametniji potez je pustiti drugu stranu da pokaže svoj obraz.
A mati draga o čemu vi raspravljate, pa nek igra ljudima ko god hoće. Eto problem je Široki, a Bilbao je simpatičan gdje mogu igrati samo Baski plus se njihovi navijači hvale time i smatraju se jedinim pravim Baskijskim timom, provocirajući sa tim podatkom Real S.,Alaves, Osasunu, Eibar i ostale. Široki ima pravo da bira koga hoće i koga neće, pa svidjelo se to nama ili ne.
Kakve debilcine ovi iz SB. Sta ocekujete lale i ciklame nakon rafala po ljudima u SB i ubistva momka? Bas me zanima iz bilo kojeg grada van BIH da ste ubili navijaca pistoljem,a jos njih ranili kako bi vas docekali,samo vratiti istom mjerom pa majkama svojim pricajte kakvi smo i sta smo,kako vas uopste nakon ubistva nije stid uopste pricat o bilo kome,uglavnom vidimo redovno kako ste fini i kulturni. U 21 vijeku kaze lik sta mene boli k ko u Sarajevu igra haha lazes sam sebe,da igraju kod nas sve bosnjaci ovdje bi pisao da smo Avganistan jer si licemjer
Kakve debilcine ovi iz SB. Sta ocekujete lale i ciklame nakon rafala po ljudima u SB i ubistva momka? Bas me zanima iz bilo kojeg grada van BIH da ste ubili navijaca pistoljem,a jos njih ranili kako bi vas docekali,samo vratiti istom mjerom pa majkama svojim pricajte kakvi smo i sta smo,kako vas uopste nakon ubistva nije stid uopste pricat o bilo kome,uglavnom vidimo redovno kako ste fini i kulturni. U 21 vijeku kaze lik sta mene boli k ko u Sarajevu igra haha lazes sam sebe,da igraju kod nas sve bosnjaci ovdje bi pisao da smo Avganistan jer si licemjer
Pa vi ste prvi napisali kako u Širokom igraju samo katolici i to po 168 put. Pa navijači Širokog skoro i ne pišu na ovoj temi. Znači da se vaši navijači brinu tko igra u Širokom to si i sam mogao vidjeti ali nebitno uglavnom kvari se tema bezveze.