Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nadam se da će kad tad napraviti forum pa da selimo sa ss-aIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑24 avg 2022, 16:23Instalirana, malo isprobana, ne da je dobra nego je vrh. Svaka cast svakome ko je ucestvovao u ovome![]()
Jedino ako Morto i Ayla budu moderatoriSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:36Nadam se da će kad tad napraviti forum pa da selimo sa ss-aIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑24 avg 2022, 16:23Instalirana, malo isprobana, ne da je dobra nego je vrh. Svaka cast svakome ko je ucestvovao u ovome![]()
![]()
Da, momak prije mene 4 uzeo, nisu mu belaj pravili
E bravo, to bi bilo odlično, al samo za clanove. To bi bas bilo odlicnoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:36Nadam se da će kad tad napraviti forum pa da selimo sa ss-aIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑24 avg 2022, 16:23Instalirana, malo isprobana, ne da je dobra nego je vrh. Svaka cast svakome ko je ucestvovao u ovome![]()
![]()
Pa ja sam se registrovao s članskom. Tražili su broj članske prilikom registracije ili sam ja možda lud.bodribordo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 18:36Bilo bi dobro da naprave, da se možeš registrovati na aplikaciju sa članskom. I da članovi imaju neke opcije kao što su, mini forum, i još par stvari. Ali sve u svemu, konacno da ovo naprave. Svaka cast klubu!
Izvinjavam se, moja greška.. Prvo sam pisao, pa instalirao aplikaciju hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2022, 18:39Pa ja sam se registrovao s članskom. Tražili su broj članske prilikom registracije ili sam ja možda lud.bodribordo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 18:36Bilo bi dobro da naprave, da se možeš registrovati na aplikaciju sa članskom. I da članovi imaju neke opcije kao što su, mini forum, i još par stvari. Ali sve u svemu, konacno da ovo naprave. Svaka cast klubu!
I ja sam ga vidjao par puta, isto ko da je model a ne fudbaler.. Svaki put neka drecava boja, šeširic, spuštena trenerka/šorc..
Mahnu on nama u autu i kiseli osmjeh, nije ga teško naći ako nam šta izvede sutrabodribordo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 19:05I ja sam ga vidjao par puta, isto ko da je model a ne fudbaler.. Svaki put neka drecava boja, šeširic, spuštena trenerka/šorc..
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amidzaa, casual033, Dadox, ErosViverosViv, Evander, James1987, jurisicduska, kanarinac, kosevodom, mosarajvosa83, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, ristagrad, Tarapi, Tatamata1946, UltraSa46 i 186 gostiju.