English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Treba istražiti transfer onog djeteta bez profesionalnog fudbala u Bayern. To nisu čista posla. Daješ 40 miliona za napadača bez gola i asistencije.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa kosta toliko u najprecijenjenoj ligi svih vremena. Transferi u EPL se ionako ne smiju uzimati za ozbiljno. Na sve ovo treba gledati kao da je jedan veliki sou, nesto poput WWE.
-
- Kontakt:
Pa nista cudno za sity vjecito im poluprazan stadion a na godisnjem izvjestaju vjecito popunjenost stadiona 100 %.
Nema veceg zla u fudbalu od sitya i njihovih vlasnika za psg znas ko su i sta su i to ne kriju a ovi pokusavaju na finjaka
Nema veceg zla u fudbalu od sitya i njihovih vlasnika za psg znas ko su i sta su i to ne kriju a ovi pokusavaju na finjaka
Kako je uopste doslo do toga da City ima navijace na forumu,ne racunam simpatisanje navijaca Barce zbog Pepa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa ima mnogi bosanaca i hercegovaca koji su poceli pratiti City zbog Dzeke, puno prije nego sto je Pep dosao na scenu. I koji su nastavili da prate klub i nakon njega…
@igrajlopte 🐦
Pa nisu oni krivi što je PSG podigao ljestvicu na 222 miliona. Ravnaš se prema tome. Da nije bilo tog transfera, i on i Casemiro bi bili prodati za oko 40 miliona.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Plus što su Njukasl, cijelo ljeto ih zayebavaju razni klubovi s cijenama, za koga kog se zainteresuju, nema ispod 60-70.
- NicoloFagioli
u upravi Bayerna, izmedju ostalih, sjede CEO-ovi, potpredsjednici i clanovi uprava 4 najveca sponozora (Audi, Telekom, Adidas, Allianz), te predstavnik drzave (bivsi premijer Bavarije), a Sarma kaze da City sam sebe sponzorise 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Marsal
- Kontakt:
Djeca uvijek zavole ove klubove što su jaki u trenutku kad se oni upoznaju sa fudbalom.
Tako sam i ja zavolio Arsenal sa 6-7 godina kad sam počeo polako gledat fudbal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gdje su transferi Dembelea 140mil€ i Coutinha 135mil€ na toj ljestvici?
4-IN-A-ROW
Pa nisam bas siguran da su djeca u pitanju,onaj @rollman je stariji i od mene

Okusi strah, bol, mrznju i barut
70-80 miliona otprilike, nešto na nivou James Rodriguez transfera 2014.emir_ je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:01Gdje su transferi Dembelea 140mil€ i Coutinha 135mil€ na toj ljestvici?
- Shategabri
- Kontakt:
Real doveo poslije tog transfera Vinija, Rodryga, Curtoisa, Militaa, Mendyja, ni jedan nije koštao više od 50 miliona

Koševo Zapad
Ma šta glupani tipa centralni napadač, smrad i lfc znaju ko sjedi u upravi Bayerna, Citya, Reala etc. Sarma je za njih intelektualac, realno.
Ova letva Isak može biti nezgodan u Engleskoj.
Cijena naravno duplo veća od stvarne vrijednosti.
Ova letva Isak može biti nezgodan u Engleskoj.
Cijena naravno duplo veća od stvarne vrijednosti.
41:34
Prije toga bi bili još jeftiniji.Shategabri je napisao/la: ↑24 avg 2022, 17:07Real doveo poslije tog transfera Vinija, Rodryga, Curtoisa, Militaa, Mendyja, ni jedan nije koštao više od 50 miliona![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.