Ja bi prvi volio da smo se na kraju prošle sezone zahvaliti Algeriju još jednom i krenuli u novi pokušaj novog početka. Ali svaki dan pisati i psovati Alegrija je peremećenost i to je više i degutantno čitati na ovom dijelu foruma.Marvin je napisao/la: ↑24 avg 2022, 07:55I sto je dovoljan razlog da ogromna vecina navijaca zeli da ode,zar ne?
Ja ga ne simpatisem,ljigav mi je,ali ga ne mrzim. Mrzim njegov "fudbal". Mrzit nekoga sa kim nemas ama bas nikakve veze je je pomalo poremeceno. Kao i volit,a ovde imas i takvu ekipu. I ja ih volim trigerovat i citati postove kada se upale ko feministice braneci nesto sto nema smisla braniti.
Alegri nije juce dosao,pokazao je dovoljno da mu se zahvali za proslost i jos vise je pokazao da mu se uruci novi otkaz. Nema uspjesne buducnosti sa njim. To je jasno i sva rasprava tu treba stati.
Svi vidimo da Alegri ima prste u svemu ovome, osim nekolicine ljubitelja lika i djela Alegrija, koji su ovdje manjina (3-4), koji na razne načine opravadavaju istog.
Alegri zbog ove rečenice gore je zaslužio da ne bude više nikad trener Juventusa, jer jedno je griješiti, pa se promijeniti i pokušati nešto drugo, ali ovaj se uhvatio neke samo njemu znane taktike, hajmo se braniti 90 minuta, iz jedne-dvije šanse dati gol i to je to. Iskreno to niko ne želi gledati, niti igrači žele takav fudbal igrati, odnosno to i nije fudbal. Da njegova ekipa zna igrati fudbal, to smo mogli vidjeti mnogo puta, ali šta se čovjek desilo zadnju sezonu prošlog mandata, i ovaj novi period, to je za duboke analize.
Ali sve to nije razlog da se piše na ovakav način, kako se piše ovdje na forumu. Hajmo nabacati 20 psovki u jedan post i tako pokazati kako Alegri nema pojma.