Ja veceg sranja od Tuttosporta vidio nisam, a ovi bi i njega da prevazidju.muXmania je napisao/la:čim sam vidio ovo tuttojuve ne želim ni naslov da pročitam, duše slatke...

Jos poceli i da se igraju detektiva i da otkrivaju prevare.

Ko o cemu...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja veceg sranja od Tuttosporta vidio nisam, a ovi bi i njega da prevazidju.muXmania je napisao/la:čim sam vidio ovo tuttojuve ne želim ni naslov da pročitam, duše slatke...
zabili smo tri, jedan nam neopravdano poništišeMaGiCa je napisao/la:Malo je falilo da pofasujemo ni iz cega gol. Dobro je sto smo dobili, lose sto nam je bilo potrebno 10 sansi za 2 gola.
ja i ti baš podržavamo iste klubovemuXmania je napisao/la:deremo deremo, Cavani čodo...
Simpaticni su ovakvi miševi,prije tekme ih nema nigdje,onda ako njihov tim slucajno pobjedi ide šatro ovo šatro ono...!!!MaGiCa je napisao/la:Kakvo izuvanje smecarskog kluba i njihovih krljatora u gostima.
Cisti crveni nisu dati DDRu i Perotti i opet su pofasovali 2, a moglo je i mnogo vise.
Napoli is magic, Roma is tragic.![]()
Sta reci za Cavanija, a ostati objektivan?
Sa druge strane, Lavezzi nastavlja da masi zicere.![]()
No, kad podvucem crtu, odavno se nisam ovako veselio nekom "trijumfu" Rome u Calciu.![]()
Ocekujem onih nekoliko napaljenih tottiljubaca da me razvesele svojim lamentom. Svaki njihovza mene je
.
Mis si mozda ti, ja nisam sigurno.Google je napisao/la:Simpaticni su ovakvi miševi,prije tekme ih nema nigdje,onda ako njihov tim slucajno pobjedi ide šatro ovo šatro ono...!!!MaGiCa je napisao/la:Kakvo izuvanje smecarskog kluba i njihovih krljatora u gostima.
Cisti crveni nisu dati DDRu i Perotti i opet su pofasovali 2, a moglo je i mnogo vise.
Napoli is magic, Roma is tragic.![]()
Sta reci za Cavanija, a ostati objektivan?
Sa druge strane, Lavezzi nastavlja da masi zicere.![]()
No, kad podvucem crtu, odavno se nisam ovako veselio nekom "trijumfu" Rome u Calciu.![]()
Ocekujem onih nekoliko napaljenih tottiljubaca da me razvesele svojim lamentom. Svaki njihovza mene je
.
Cestitke na vecerašnjoj pobjedi,zasluzeno...sve najbolje u daljoj borbi za titulu...!!!
Google je napisao/la:Neko Tottiljubac,neko narkoljubac...stvar ukusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.