kod nas nema prepreka za gostujuce navijace zna se njihov sektor u ovom slucaju je sjever al citav i dragom mi je sto je tako drago mi je kad vas vidim puno bude bolja tekma i bolje se navija sa obe strane tako je bilo ina kosevu i nas je dosta doslo i ako je trebalo bar jos 3 busa doci da je bilo malo organizovanije al sta je tu je dobro dosli prijateljutarpi do bagro 2 je napisao/la:Pripremite se,gostuje vam VELIKO SARAJEVObilino polje je napisao/la:jos malo ...
Usput da vas pohvalim,jedini vi ne serete kad mi dolazimo u goste
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bilino polje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
samo celik ale samo celik ale
- molotovljev
klub koji me najvise podsjeca na fk sarajevo je svakako manchester utd
najludje su horde zla
najludje su horde zla
F.K.SARAJEVO
- bosanac723
- Kontakt:
Maloumni, moj avatar nema nikakve veze s pitanjem kojem sam ranije postavio niti s temom FK Sarajevo. Ja ti mogu golu majku imati za avatar i nebi znacilo da me samo ona interesuje.Samo F.K.S !! je napisao/la:bosanac723 je napisao/la:
Malouman si! Kao prvo ja sam navijac Sarajeva i Barcelone, koliko ti volis FKS toliko ga i ja volim. Moj avatar nemam nikakve veze ni sa cim. Ja postavljam pitanje, s kojim nisam imao cilj nikoga da napadam.
Eh nek si mi rekao da sam malouman. Cuj tvoj avatar nema nikakve veze ni sa cim , a ipak ga drzis svaka cast
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Upravo to,ligu pod hitno smanjiti na 10 klubova.bilino polje je napisao/la:pa budi realan pa bolje i igrati sa sarajevom,zeljom i slobodom, vec sa nekim leotarom slavijom laktasima ,d..... i sarajevu je bolje igrati sa celikom vec sa drinom ...itd al josm malo pa cemo napravitti nezapanceni spektakl bt ce ludo i nezaboravno...pozzz iz uzavrelog grada
I FKS-u bi značilo da igra protiv čelika,zelje,slobode,veleza,borca jer tu dođe makar 2000-3000 više u odnosu na recimo drinu,rudar,leotar,travnik itd i da se igra 3 ili 4 puta između sebe......više para,više gledaoca,više derbija,tv prenosa i na kraju ono najbitnije jača liga i bolji klubovi za evropu što znače veće pare.
-
- Kontakt:
- bilino polje
- Kontakt:
pod hitno treba nesto uraditi ovako idemo svjesno u propast ja kazem makar na 12 klubova opet bi bilo zanimljivije vec ovako imam jednog leotara ,drinu ,buducnost,travnika itd, l,,,, livada ligaGenije je napisao/la:Upravo to,ligu pod hitno smanjiti na 10 klubova.bilino polje je napisao/la:pa budi realan pa bolje i igrati sa sarajevom,zeljom i slobodom, vec sa nekim leotarom slavijom laktasima ,d..... i sarajevu je bolje igrati sa celikom vec sa drinom ...itd al josm malo pa cemo napravitti nezapanceni spektakl bt ce ludo i nezaboravno...pozzz iz uzavrelog grada
I FKS-u bi značilo da igra protiv čelika,zelje,slobode,veleza,borca jer tu dođe makar 2000-3000 više u odnosu na recimo drinu,rudar,leotar,travnik itd i da se igra 3 ili 4 puta između sebe......više para,više gledaoca,više derbija,tv prenosa i na kraju ono najbitnije jača liga i bolji klubovi za evropu što znače veće pare.
samo celik ale samo celik ale
-
- Kontakt:
dobar,dobarBegAx je napisao/la:Varešanović dao zeleno svjetlo za dolazak Regoje na Koševo!
kako bi nam Regoje dobro dosao

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Posto iz Slavije dolazi(ako dodje),znaci bit ce pojacanje sa njima ne fulamo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Taj Regoje nas je samarao,udarao,psovao i sta sve nije radio kad je sarajevo igralo u Lukavici, najgori igrac koji postoji, znam ga licno i lik mrzi Sarajevo, cak je rekao kad samo igrali prvo kolo i izgubili da ako Sarajevo pobjedi da ce ako nista dobro da nas slomi a sad ga ljubite i bodrite serem se na njega....eee jesmo mi jadni kad nemamo svoje JA...ko god nam je zabio noz u ledja kad se vratio mi smo mu pjevali...zalosno 

Tako je sjecam se dobro poslije utakmica sa njima ovdje pljuvanje po njemu a sada...ado-hz je napisao/la:Taj Regoje nas je samarao,udarao,psovao i sta sve nije radio kad je sarajevo igralo u Lukavici, najgori igrac koji postoji, znam ga licno i lik mrzi Sarajevo, cak je rekao kad samo igrali prvo kolo i izgubili da ako Sarajevo pobjedi da ce ako nista dobro da nas slomi a sad ga ljubite i bodrite serem se na njega....eee jesmo mi jadni kad nemamo svoje JA...ko god nam je zabio noz u ledja kad se vratio mi smo mu pjevali...zalosno
Koji ce nam on qurac,seljacina teska pa da je ne znam ti kakav igrac
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Oj ocm stoperski tandem Torlak-Regoje,to ima da bude festa na svakoj tekmi ako se ovo obistini. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa mi smo popljuvali sve i jednog naseg igraca i koji trenutno igra,pa cemo se opet sutra radovati kad daju gol i dobro odigraju,opste poznati Bosnia mentalitet
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sutra Pelak da se vrati j... bi mu mater 2 utakmice i kad bi dao 2 gola i poljubio dres pjevali bi mu opet iste pjesme,eto kakvi smo mi....dok drugi navijaci ako imaju svoju svetinju a mi imamo nikad nekome nebi oprostili neke stavri..treba se jednom stati u kraj tome i reci imenom ko je nepozeljan u nasem klubu i imati nekog uticaja u klubu kao ostali navijaci velikih klubova ako to zelimo da budemo i tome tezimo....ja ga nebi uzeo taman kad nebi bili Sampioni jos 100godina ni njega ni slicne njemu.
moj miky na prste mozes izbrojati momke koje vole Sarajevo iz srca...Zeka...Skoro....Berber....Dzakmic...Alaim...i jos par njih..miky_hz je napisao/la:Pa mi smo popljuvali sve i jednog naseg igraca i koji trenutno igra,pa cemo se opet sutra radovati kad daju gol i dobro odigraju,opste poznati Bosnia mentalitet
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Omg, objavljuju clanak iako nisu ni pricali zajedno sa igracem, BH novinarstvo na djeluHadžialagić je naglasio da još uvijek nije ostvario kontakt sa Regojom, ali...
"Sutra je posljednji dan prelaznog rok i ne znači da sutra nećemo razgovarati sa njim", kazao je Hadžialagić.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
To ti kazem,mada i tim momcima nismo ostali duzni u fazonu da smo i njih nekad popljuvali posebno tu zadnju dvojicu maximalno ispljuvali do nekog momenta,recimo Hametu je trebalo neko vrijeme da dodje do ovoga nivou na kojem je sad,u to vrijeme nema kakvi komentari se nisu vezali uz njegovo ime,te ovo te ono,o Alaimu da nepricam moglo bi se pola godine pisati svi epiteti i desavanja sa njim...mala je granica od ljubavi do mrznje,od euforije do ponora...kod nas pogotovo,sitnica sve preokreneado-hz je napisao/la:moj miky na prste mozes izbrojati momke koje vole Sarajevo iz srca...Zeka...Skoro....Berber....Dzakmic...Alaim...i jos par njih..miky_hz je napisao/la:Pa mi smo popljuvali sve i jednog naseg igraca i koji trenutno igra,pa cemo se opet sutra radovati kad daju gol i dobro odigraju,opste poznati Bosnia mentalitet
Mnogi nemaju vlasito misljenje nego se uklope u misljenje drugih,jel kad jedan pokrene npr losu stvar sa jednim komentarom ostali to procitaju i navuku se na sve to i onda se samo nadovezuju i nadovezuju na sve to,a da ih pitas da ti objasne sto je to tako,vjerovatno bi dobio odgovor pa zato jel i vecina tako misli ili tako nesto
Evo recimo covjek na slici koju ti imas je po meni legenda...njemu nema sta nisu skresali...familiju....sve redom a dzemo kakav god da je bio ginuo je za klub i igrao srce, kad da gol nezna gdje trci od radosti... 

Ma Dzemo legenda,jedini koji je uspio lobovat onu banderu na golu
...i onaj penal njegov kad dade kad je gorio cijeli stadion,i sad se vrti ta bakljada cesto malo malo neko je stavi

- Megamon
- Kontakt:
Regoje kao igrac odlican kao covjek paksu.A valjda sad trebamo gledati kakav je k'o igrac 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Pena, Tatamata1946 i 37 gostiju.