Premijer liga BiH 2008/09

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Komunikacija
Kontakt:

Re: 30 kolo Premijer Lige BIH

Post Postao/la Komunikacija » 23 maj 2009, 20:47

A u nas zvizduka savezu danas,odlicna atmodfera,pozdrav momci odo malo festat ,ipak nije svaki dan proslava naslova,pa BiH,BiH,takva je kakva je al smo prvaci. :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 23 maj 2009, 20:49

Spaleviću smješan si čkoPiii ..
Drago mi što je Velež ostao ..
Barem nešt od ove Kupusarske Lige ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 maj 2009, 20:57

kolko ide u evropu...jeli ide i sarajevo...posto onaj na dnevniku nije spomenuo...spomeno za samo prva 3
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 maj 2009, 20:58

19TM87 je napisao/la:kolko ide u evropu...jeli ide i sarajevo...posto onaj na dnevniku nije spomenuo...spomeno za samo prva 3
Igrom slucaja ide i 4...inace samo prva 3 mjesta vode u Evropu ali posto su finalisti kupa ispred 4-rtog onda i ono vodi,tako da Sarajevo ide ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 maj 2009, 20:59

Komunikacija je napisao/la:A u nas zvizduka savezu danas,odlicna atmodfera,pozdrav momci odo malo festat ,ipak nije svaki dan proslava naslova,pa BiH,BiH,takva je kakva je al smo prvaci. :D
Ko vam je dodjelio pehar,mislim ko je bio iz saveza!?Svaka cast ako ste im zvizdali,samo zvizdanje ili je bilo jos nekog skandiranja protiv njih,samo iskreno!?pozz
Zadnja izmjena: lopta je okrugla, dana/u 23 maj 2009, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 21:00

19TM87 je napisao/la:kolko ide u evropu...jeli ide i sarajevo...posto onaj na dnevniku nije spomenuo...spomeno za samo prva 3

Zrinjski, Slavija, Sloboda, Sarajevo.
Zadnja izmjena: aseemic, dana/u 23 maj 2009, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 maj 2009, 21:01

prvi ide u ligu sampiona drugi u drugo pretkolo kupa uefa(neznam kako se zove ovaj novi kup)osvajac kupa ide u drugo pretkolo a ako sloboda osvoji kup a vec ima osigurano mjesto kao treceplasirana ide cetvrtoplasirana ekipa prvenstva to smo mi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 maj 2009, 21:02

miky_hz je napisao/la:
Igrom slucaja ide i 4...inace samo prva 3 mjesta vode u Evropu ali posto su finalisti kupa ispred 4-rtog onda i ono vodi,tako da Sarajevo ide ;)
hvala na iscrpnom odgovoru ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 maj 2009, 21:12

omerbavarac je napisao/la:
BegA_SA je napisao/la:Sta drugo nego penal za Slaviju
Ma jasta ba. Hehe pola utakmica na domacem terenu pobijedili penalima
Ma na silu pobjedjuju,prava sumarska ekipa na celu sa onim smradom spalevicem,zato jos jednom cestitka navijacima Borca sto su ih nalemali,ali nije to nista kakvu su porciju trebali da dobiju,tako se to rijesava sa ovakvim sumarima,oni drugi jezik ne razumiju,ali "volim" sto idu u Europu i samo neka nalete na iole jacu ekipu,ima da im se ocita fudbalska lekcija za sva vremena,na svu srecu u Europi ne pobjedjuje sila i sumarska praksa vec kvalitet i da-ono najvaznije,nema poklonjenih penala......

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 maj 2009, 21:17

Sis.......ga iljo majmuneeeee,debilu lopovski!!!!!!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 23 maj 2009, 21:30

miky_hz je napisao/la:Modriča Maxima - Velež 3:3

Ma jok nije namjesteno dje ce biti :lol: da je kojim slucajem Modrica uzela i Orasje bi pobjedilo sigurno,ovako su i oni znali da ce Modrica i Velez podjeliti bodove,i onda koji klinac da placamo Zvezdi kad cemo i nako ispast,a i iz Zvjezde jedva docekali da Velez dogovori utakmicu da oni nebi morali pustati Orasju ..malo su ofirni svi al hajd ;)

A tolika se buka digla Orasje namjesta Orasje namjesta,ima ekipa koje tri puta vise namjestaju samo sto je u Orasju iljo pa je na njih najlakse svaliti al dobro,stacese i ovima u kraj aBd ;)
Shvati jedno,iljo da je uspio da kupi tekmu u Gradaccu,lako bi se on dogovorio sa Modricom,u upravi Modrice je jelic,zesci lopov i lokalni serif,taj lik je i u Izvrsnom odboru drzavnog saveza,boli briga upravu Modrice za Velezom......

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 23 maj 2009, 21:39

neka je orasje izgubilo... vide se da iljo lagano odlazi iz saveza odmah nema ni kupovine utakmica...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 maj 2009, 00:21

gledam onaj penal na izvjestaju....ono je strasno,pa najmanje pola metra od njega je bio igrac Sarajeva..i to koji je ono 13.?14.? onakav slucaj ove godine..ma sramota covjece,sad i mi znamo sta nas ceka u cetvrtak na revansu Finala Kupa,pobjede nema sad sam siguran,kontao sam da ce tv prenos malo ublazit tu kradju u Ist.Sarajevu,taj lopovluk,al sad kad vidjoh onaj penal od danas...ma strahota
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Al pashino
Kontakt:

Post Postao/la Al pashino » 24 maj 2009, 00:25

lopta je okrugla je napisao/la:

Ma jok nije namjesteno dje ce biti :lol: da je kojim slucajem Modrica uzela i Orasje bi pobjedilo sigurno,ovako su i oni znali da ce Modrica i Velez podjeliti bodove,i onda koji klinac da placamo Zvezdi kad cemo i nako ispast,a i iz Zvjezde jedva docekali da Velez dogovori utakmicu da oni nebi morali pustati Orasju ..malo su ofirni svi al hajd ;)

A tolika se buka digla Orasje namjesta Orasje namjesta,ima ekipa koje tri puta vise namjestaju samo sto je u Orasju iljo pa je na njih najlakse svaliti al dobro,stacese i ovima u kraj aBd ;)
Shvati jedno,iljo da je uspio da kupi tekmu u Gradaccu,lako bi se on dogovorio sa Modricom,u upravi Modrice je jelic,zesci lopov i lokalni serif,taj lik je i u Izvrsnom odboru drzavnog saveza,boli briga upravu Modrice za Velezom......
koji ba jelic? :roll:
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 24 maj 2009, 00:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:gledam onaj penal na izvjestaju....ono je strasno,pa najmanje pola metra od njega je bio igrac Sarajeva..i to koji je ono 13.?14.? onakav slucaj ove godine..ma sramota covjece,sad i mi znamo sta nas ceka u cetvrtak na revansu Finala Kupa,pobjede nema sad sam siguran,kontao sam da ce tv prenos malo ublazit tu kradju u Ist.Sarajevu,taj lopovluk,al sad kad vidjoh onaj penal od danas...ma strahota
nas je unistio (necu da mu izgovaram ime,povraca mi se),sudija uglavnom... on nas redovno krade,pa je i danas...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2009, 00:33

Danasnji sudija je inace poznat po tome kako sudi kontra Sarajeva nevezano za utakmicu,vec 2-3 puta je pokrao Sarajevo,i iz kluba su davno trazili da on vise nikada ne djeli pravdu na utakmicama Sarajeva,al eto nekome odg da taj sudija na ocigled cijele drzave i dalje krade Sarajevo, al opet je vise kriv savez sto tom istom sudiji dopusta da to sve radi...al eto sve nam je u kurcu pa nek bude i taj sudija i ti koji su ga postavili, ko ih hebe valjda ce nekad biti bolje :oops:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 maj 2009, 00:38

Samo bih da kažem kako bi bilo idealno da je na mjesta Slavije i Slobode došli Čelik i Borac, tada bismo imali nešto i za očekivati, ovako... :? :? :cry:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2009, 00:42

Knele je napisao/la:Samo bih da kažem kako bi bilo idealno da je na mjesta Slavije i Slobode došli Čelik i Borac, tada bismo imali nešto i za očekivati, ovako... :? :? :cry:

Ništa protiv tih ekipa, ali tako bi bilo bolje. Po kvaliteti ekipe realnost, ali ovako niđe veze. heheh ipak ovo je naša liga.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 maj 2009, 00:52

Ma jasta nek nama drzavu predstavlja ekipa koja ce na domacim utakmicama imati posjetu 100-200 gledaoca maximalno,..,stvarno sramota da ce nas Slavija predstavljati u Europi, ljudi(ovako nebi trebao da zovem jer sve su samo ne ljudi) koji zive tu i navijaju za taj klub neznam ni kako da nazovem ono,ono nije vise ni nacionalizam ,ono je jadno jbt...strasno,pa ljudi nisu odpjevali dvije pjesme za svoj klub sve je na vjerskoj osnovi bilo,pa u kojem oni dobu zive imaju li mozga razmisljaju li,pa Spalevic dade gol dize tri prsta prema navijacima Sarajeva (ala Kezman u Beogradu kad je repka igrala),i to nam prvi strijalc lige,kad im je penal igraci su se bacili na Spalevica od srece kao da se samo cekalo da im odsvira taj penal,sudija je jedva docekao da mulac padne samo da pisne...ma razumijem ja kad ljudi sire mrznju ali ono je prevrsilo svaku mjeru pa za Haga su svi jbt...ko nam boze igra ligu drzave nam jedine Bosne i Hercegovine na sta smo pali jadno da jadnije ne moze biti,vjerujte da se sramim i stid me sa kakvim sve osobama djelimo ovu zemlju jao jaooo :( :(
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 maj 2009, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 24 maj 2009, 00:53

Al pashino je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:

koji ba jelic? :roll:
men se cini da je jelic davno odapeo
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.