FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
63
32%
Darko Milanič
33
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 195

LovacnaJelene
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LovacnaJelene » 23 avg 2022, 13:15

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 avg 2022, 13:04
LovacnaJelene je napisao/la:
23 avg 2022, 11:59
@keli
Napisao sam da nisam za Dudika od pocetka.
Mirvica necu otjerati sigurno ja, vec lopovluk i kriminal koji vladaju u akademiji. Otjerat ce ga rezultati, otjerat ce ga finansije, jer koliko ulaze i sta dobija, dobro je jos tu.
Prvo je bilo da bojkotuju trenera,da se svadjaju itd sad evo lopovluk u akademiji dokle vise izmisljanja i da se pustaju da ovo pisu
Vidi prijatelju, ne znam sto si agresivan. Tvoje je hoces li vjerovati ili neces. Ja mozda izmisljam a mozda govorim istinu.

A to za bojkot, to ja nisam rekao. Nema veceg bojkota od loseg trenera. Pa se izgovor trazi u bojkotu a prava istina je da nisi znao 11 kvalitetnih pojedinaca napraviti da buduu tim, koji ce da ginu jedan za drugog, dok ih otkaz ne rastavi :kafa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 avg 2022, 13:19

Ako Fedja izabere Kapica da igra, i konstantno starter, kako a i treneri prije Fedje to isto radili, kako navijaci mogu bolje znat od covjeka, prvo koji je bio igrac ne toliko davno da je zavrsio igracku karijeru a kao trener evo vec samostalno radi 5 godina i moze se zakljucit po napredovanju da je od goska do NAJVECEG KLUBA U BIH DOSA U ROKU OD 4 godine i to tako reci bez jednog dana kao pomocni trener

Jukic igra u ekipi koja ce igrat grupu, ekipi koja je bila dominantna toliko da niko nece za 30 godina to stic i ima vec bolju statistiku nego kod nas

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 23 avg 2022, 13:19

Krivokapić nas otpratio na Instagramu :kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 avg 2022, 13:23

Nirton je napisao/la:
23 avg 2022, 13:19
On samo Mirvu prati
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 23 avg 2022, 13:24

Aduka87 je napisao/la:
23 avg 2022, 13:23
Nirton je napisao/la:
On samo Mirvu prati
Prati i Avramovskog i Mahdija Tirića, od poznate raje. Ali pratio je i fk_sarajevo, više nije. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 avg 2022, 13:27

Nirton je napisao/la:
Ko da je Ronaldo a ne neki igrac iz crnogorskog drugoligasa,najgora liga ubjedljivo

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 avg 2022, 13:30

kenoHZ je napisao/la:
23 avg 2022, 13:15
Prvo, nisu mi jasni stavovi imaju platu (redovnu) kako ne pobjeđuju kao da je to najbitnije u sportskom segmentu, bitno ali ne najbitnije. Drugo, pogriješi igrač u pasu ili bilo sta, treba mu se **** majka, neophodno je i sa punim pravom. Jer platio sam kartu 10km, radim za 900km, on ima 5-6k i fulio je penal ili sta vec, i imam puno pravo da mu **** sve od majke, djeteta i drugih kreativnih psovki. Bando neotesana, volio bi da vam pretpostavljeni na poslu jebu žene, djecu, sestre i dr., kad pogriješite nešto, jer imaš platu redovnu i imam pravo da te vrijeđam. I to ne jednom, nego svake sedmice. Zakasnis 5minuta, sve ti **** gdje si do sad.
Ljudi smanjite doživljaj, očekivanja i budite realni. Stvara se otrovna atmosfera koja utiče na sve, volio bi da griješim ali mislim da nam je zijan na ovom derbiju. Atmosfera u gradu, klubu i među igračima je užasna, svaki dan citaju prijetnje i najgora pljuvanja na društevnim mrežama i inboxima.
Dajmo podršku da pobjedimo gurbete, jer vidite mi nismo Real Madrid pa da je dizanje trofeja navika. Mi smo FKS, klub koji s vremena na vrijeme bljesne uzme pehar i onda opet par godina ničega. Stvaranje ekipe je dug proces i na šta utiče milion faktora, suština je da treba imati stpljenja i pametno raditi. A to što smo mi Sarajevo i što mi moramo svake godine biti šampioni je smiješna priča, ima 12 ekipa i svi igraju fudbal, a imaju i plate redovne ili ne, navijače kakve takve, pojačanja kakva takva, sve isto.
STOP PRIMITIVIZMU NA STADIONIMA!
PODRŽATI KLUB, PODRŽATI IGRAČE, I DO POBJEDE!

100%

Sta sad treba ja da kazem svom sefu Kapic ima 10 k km zasto ja nemogu imat 3 k km,, ili odes i kazes advokatu ja kopam kanal ti sjedis i deres 7x vecu platu nego ja

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2022, 13:48

ElCartel11 je napisao/la:
23 avg 2022, 13:09
23 avg 2022, 13:08
Takodje i Borac se pojacao iznenada sa odlicnim krilnim igracem i jednim veznim. Kad bi ovaj Rashid mogao dobiti papire?
Kad smo mi u pitanju vjerovatno novembar. Ako ne tad onda sigurno na proljece!
A onda cemo saznati da nema u stvari 22 vec 32 godine i moracemo se razici

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2022, 14:03

zagorski je napisao/la:
23 avg 2022, 13:48
23 avg 2022, 13:09
23 avg 2022, 13:08
Takodje i Borac se pojacao iznenada sa odlicnim krilnim igracem i jednim veznim. Kad bi ovaj Rashid mogao dobiti papire?
Kad smo mi u pitanju vjerovatno novembar. Ako ne tad onda sigurno na proljece!
A onda cemo saznati da nema u stvari 22 vec 32 godine i moracemo se razici
Ili da nedo Bog pije i pusi. Odmah kosti lomiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 avg 2022, 14:04

Sta ocekivati od derbija.
Jako mi je drago da komšija po obicaju ,a za to su majstori halcaju navijace ,a samim tim i pritisak na igrace.Po meni derbi se igra suprotno ,pametno ,smireno ,disciplina,i cekati šanu.Ako Musa riješi Santosa pola posla smo obavili.
Uzdam se u Dudica nesto je valjda do sada naucio.
Treba pripremiti ekipu, bez srljanja i pametno,smirene glave, cekati šansu.
Iskreno mnogo smo kvalitetniji uz pametan i disciplinovan pristup ,ne sumjam u pobjedu.
Akb ocekujem u petak pobjedu, i da ih pred punom Grbavicom ponizimo, i da ispred našeg dijela sjevera zajedno proslavimo pobjedu.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 23 avg 2022, 14:08

23 avg 2022, 13:27
Nirton je napisao/la:
Ko da je Ronaldo a ne neki igrac iz crnogorskog drugoligasa,najgora liga ubjedljivo
Vala bas. Jedina referenca "i Zvezda ga htjela"

nidje veze lik
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2022, 14:17

amypitar je napisao/la:
23 avg 2022, 14:04
Jako mi je drago da komšija po obicaju ,a za to su majstori halcaju navijace ,a samim tim i pritisak na igrace.Po meni derbi se igra suprotno ,pametno ,smireno ,disciplina,i cekati šanu.Ako Musa riješi Santosa pola posla smo obavili.
Iskreno mnogo smo kvalitetniji uz pametan i disciplinovan pristup ,ne sumjam u pobjedu.
Akb ocekujem u petak pobjedu, i da ih pred punom Grbavicom ponizimo, i da ispred našeg dijela sjevera zajedno proslavimo pobjedu.
A zamisli nas da smo kojim slučajem dobili i TC i Igman i Slobodu :D
Koji bi sad hajc bio i gdje bi vjerovatno hladno fasovali od njih (gluho bilo :oops: )
Koševo Zapad

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 avg 2022, 14:23

amypitar je napisao/la:
Bod bi bio sasvim ok.U slučaju poraza, nadam se da će Dudić biti razrješen dužnosti do kraja te veceri.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 avg 2022, 14:33

Lucas je napisao/la:
23 avg 2022, 14:23
amypitar je napisao/la:
Bod bi bio sasvim ok.U slučaju poraza, nadam se da će Dudić biti razrješen dužnosti do kraja te veceri.
:urnebes: :urnebes:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 avg 2022, 14:37

Joj historicara, zaboravite na to :bih:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2022, 14:42

Ma Fedju ne treba dirati taman bili 10 na polusezoni. Pun mi qrac stalnog mjenjanja trenera, a nista nam to ne doprinosi na dugi rok.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 avg 2022, 14:52

amypitar je napisao/la:
Ma i bod je dobar nakon ovih kikseva a pobjeda bi nam vratila pozitivu i euforiju koju smo imali prije TC. Mislim da i oni slicno razmisljaju.
Sto se tice tribina oni pozivaju na jug jer je na proslom derbiju bilo malo raje na jugu. Mi cemo napuniti nas dio sjevera koliko god da nam daju karti. Ali to sve nema veze s desavanjima na terenu i ne odlucuje utakmicu. Iz price s njima svi su svjesni da smo mi opasniji i da nas mora negdje procepiti. Opet mi se pribojavamo nase odbrane i manjka samopouzdanja.
Ja imam osjecaj da ce Suljic proraditi.
Ako ne daj Boze kiksamo ne znam kako nacu snage pa ici ipet u Zenicu. Samo da hoce zavrsiti taj teren na Kosevu

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 avg 2022, 14:55

23 avg 2022, 14:42
Ma Fedju ne treba dirati taman bili 10 na polusezoni. Pun mi qrac stalnog mjenjanja trenera, a nista nam to ne doprinosi na dugi rok.
Vec sam rekao da moju podrsku nema jer je prosjecan bh trener i s njim napretka nece biti.
Medjutim, istrpit cu ga jer je i meni pun khurac mijenjanja trenera svaka 2 mjeseca, sve je bolje od stalnih promjena.

mrzim svakog manijaka ja
**** mu klub za koji navija
NEMA NAZAD

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 23 avg 2022, 15:06

LovacnaJelene je napisao/la:
23 avg 2022, 11:59
@keli
Napisao sam da nisam za Dudika od pocetka.
Mirvica necu otjerati sigurno ja, vec lopovluk i kriminal koji vladaju u akademiji. Otjerat ce ga rezultati, otjerat ce ga finansije, jer koliko ulaze i sta dobija, dobro je jos tu.
Lopovluk u akademiji, kradu se Želji igrači :D
Samo naprijed Saraj'vo!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 23 avg 2022, 15:10

holyman je napisao/la:
23 avg 2022, 14:55
23 avg 2022, 14:42
Vec sam rekao da moju podrsku nema jer je prosjecan bh trener i s njim napretka nece biti.
Medjutim, istrpit cu ga jer je i meni pun khurac mijenjanja trenera svaka 2 mjeseca, sve je bolje od stalnih promjena.

mrzim svakog manijaka ja
**** mu klub za koji navija
Prosjecan bh trener???
Sa onakvom karinom od tima zvanog Velez je napravio cuda, sta je radio u europi, sta je radio u ligi, kakve je rezultate napravio...
Sa timom koji je preko 50% bio sacinjen od doskorasnjih federalaca...
Ljudi izvinite, al nemojte srat.
Treba vremena, trebaju bar 2 prelazna roka da prodju i da onda sudimo i treneru i igracima.
Kako ne mozete da shvatite da je potrebno vrijeme, gledaj Arsenala kako igra, sta bi bilo.da su tjerali Artetu nakon losih rezultata u prvim njegovim mjesecima na klupi?
Ili nama blizi primjer - Jakirovic?

Fedja je mlad i konstantno napreduje i vidi se da ima za cilj da postane europski trener.
Ili mozda hocete ponovo nekog novog strucnjaka tipa Husref?
Ne znam fkt. Pustite ljude da rade.

Iako imamo krizu rezultata ovo konacno lici na nesto, za razliku od Sablica, Vasoskog, pa i Marinovica iako on ima opravdane razloge sto je igra bila ****, ali ovdje sve vide neke ideje, neki pomaci.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 53 gosta.