FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 22 avg 2022, 14:22

Beledija je napisao/la:
22 avg 2022, 13:53
tuzlac je napisao/la:
22 avg 2022, 13:28
NE ZNAM DA LI OVO NEŠTO ZNAČI.
U petak su na rasporedu dvije utakmice, u subotu tri, a samo jedan meč je na programu u nedjelju i to onaj Zrinjskog i Tuzle uz direktan prenos na MY TV.
nedjelja, 28. august:

17 sati - Zrinjski - Tuzla City (MYTV)
Vjerovatno ne znači mnogo.
Da je na Areni izvjesno bi bilo da se tekma igra.
Koliko je puta Mytv prenosila Zrinjski uopšte a pogotovu u Mostaru.
Pa da makar igramo u srijedu protiv Igmana.Valja tu utakmicu nadoknaditi.ZA NAS JE BAŠ PRILIKA DA I NAMA HRVATI IZAĐU U SUSRET I GLASAJU DA SE IGRA U SRIJEDU.Sada kad smo ušli u takmičarsku formu da osvojimo još 3 boda.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 22 avg 2022, 14:25

Dugo vijaćaju ,šta li će odlučiti?

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 22 avg 2022, 14:36

tuzlac je napisao/la:
22 avg 2022, 14:25
Malo sam preletio preko rasporeda...Zrinjski da bi koliko toliko sebe rasteretio mora odigrati minimum dvije utakmice u reprezativnoj pauzi. A to bi bio prededan. Drugog termina nema osim da namjerno ispadnu iz kupa u prvoj utakmici od niželigaša.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 22 avg 2022, 15:15

tuzlac je napisao/la:
22 avg 2022, 14:22
Beledija je napisao/la:
22 avg 2022, 13:53
tuzlac je napisao/la:
22 avg 2022, 13:28
NE ZNAM DA LI OVO NEŠTO ZNAČI.
U petak su na rasporedu dvije utakmice, u subotu tri, a samo jedan meč je na programu u nedjelju i to onaj Zrinjskog i Tuzle uz direktan prenos na MY TV.
nedjelja, 28. august:

17 sati - Zrinjski - Tuzla City (MYTV)
Vjerovatno ne znači mnogo.
Da je na Areni izvjesno bi bilo da se tekma igra.
Koliko je puta Mytv prenosila Zrinjski uopšte a pogotovu u Mostaru.
Pa da makar igramo u srijedu protiv Igmana.Valja tu utakmicu nadoknaditi.ZA NAS JE BAŠ PRILIKA DA I NAMA HRVATI IZAĐU U SUSRET I GLASAJU DA SE IGRA U SRIJEDU.Sada kad smo ušli u takmičarsku formu da osvojimo još 3 boda.
Bolje odmorit pred Siroki :)

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 22 avg 2022, 17:22

Beledija je napisao/la:
22 avg 2022, 14:36
tuzlac je napisao/la:
Malo sam preletio preko rasporeda...Zrinjski da bi koliko toliko sebe rasteretio mora odigrati minimum dvije utakmice u reprezativnoj pauzi. A to bi bio prededan. Drugog termina nema osim da namjerno ispadnu iz kupa u prvoj utakmici od niželigaša.
Što se tiče utakmice sa Zrinjskim tek će se odluka donijeti u četvrtak navečer. Ako prođe utakmica se odlaze a ako ispadne utakmica se igra. I to je 48 sati prije termina.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 22 avg 2022, 17:33

Na stranu kao gradnja dobrih odnosa al' ja im ne bi pristao na odgodu, treba svako sebe gledati a nasa prednost bi bila da igramo sljedeći vikend..jos uvijek mi je u glavi onaj ciganluk od prosle sezone kad smo igrali u Mostaru kada su nasi na 0:1 trcali kontru 3 na 1 i oni ubacuju dvije lopte i tako prekidaju napad..sramotno..i niko od njihovih navijača nije osudio taj potez

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 22 avg 2022, 17:42

husrefbeg je napisao/la:
22 avg 2022, 17:22
Beledija je napisao/la:
tuzlac je napisao/la:
Što se tiče utakmice sa Zrinjskim tek će se odluka donijeti u četvrtak navečer. Ako prođe utakmica se odlaze a ako ispadne utakmica se igra. I to je 48 sati prije termina.
Imas neke informacije il onako lupas iz guzice?

Bice da je ovo drugo jer to sto si napisao nema nikakvog smisla.

Imalo bi nekog smisla obrnuto - da se odlaze ako ispadnu i da se igra ako prodju dalje.
Ispadanjem im se otvaraju dodatni termini za nadoknadu utakmica.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 22 avg 2022, 17:47

husrefbeg je napisao/la:
22 avg 2022, 17:22
Beledija je napisao/la:
tuzlac je napisao/la:
Pa ne igraju i sljedeci cetvrtak da bi im to pomoglo u slucaju prolaska..Nema logike.
Odgadjaju zbog umora i manjka vremena za pripremu utakmice,ocito

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 22 avg 2022, 18:35

HRKAČ NAJMANJE TRI SEDMICE AUT

22. Avgusta 2022. 27 Pregleda
Ante Hrkač neće biti na raspolaganju stručnom štabu najmanje tri sedmice, rezultati su prve kontrole koje je napravio defanzivac Tuzla Cityja!

– Radio sam magnetnu rezonancu. Bio sam upravo na terapiji kod mog ljekara koji mi je kazao da je uvjeren da mi nije napukao nijedan ligament. Koljeno mi je čvrsto. U pitanju je fraktura kosti i ako Bogda nakon 15 dana terapije očekujem da ću za tri sedmice početi s treninzima, kaže Hrkač.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 22 avg 2022, 18:45

Na žalost, ništa od naše utakmice protiv Igmana.Nije daleko od istine Husrefbeg.Najpre da će i biti ovako kako je napisao.Mi smo sad u poziciji da ne znamo igramo li protiv Zrinjskog ili ne igramo?Oni po svoj prilici nisu ni zasijedali danas.Ostavili su za četvrtak a uzet će nadnice za dva dana.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 22 avg 2022, 18:47

KAKAV TANDEM.
slika

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 22 avg 2022, 23:28

tuzlac je napisao/la:
22 avg 2022, 18:45
Na žalost, ništa od naše utakmice protiv Igmana.Nije daleko od istine Husrefbeg.Najpre da će i biti ovako kako je napisao.Mi smo sad u poziciji da ne znamo igramo li protiv Zrinjskog ili ne igramo?Oni po svoj prilici nisu ni zasijedali danas.Ostavili su za četvrtak a uzet će nadnice za dva dana.
Ako Zrinjski prođe u grupnu fazu odlaganje utakmice s nama nebi imalo nikakvog smisla. S našom utakmicom imali bi 5 odgođenih+ 6 evropskih + najmanje 1 domaći kup što znači da nebi stigli završiti prvenstvo do kasno u zimu. Međutim gdje prestaje logika počinje FS BiH.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 avg 2022, 00:07

Beledija je napisao/la:
22 avg 2022, 23:28
tuzlac je napisao/la:
22 avg 2022, 18:45
Ako Zrinjski prođe u grupnu fazu odlaganje utakmice s nama nebi imalo nikakvog smisla. S našom utakmicom imali bi 5 odgođenih+ 6 evropskih + najmanje 1 domaći kup što znači da nebi stigli završiti prvenstvo do kasno u zimu. Međutim gdje prestaje logika počinje FS BiH.
Ako utakmica bude odgođena onda neće biti određen termin za nadoknadu.Zrinjski mora redom nakasati protiv Gorkog,Sloge,Širokog,Veleža i Tuzle.Dakle mi idemo na začelje kolone.Trebamo odigrati svoju zaostalu utakmicu protiv Igmana a protiv Zrinjskog, ako prođe Slovana igramo na proljeće a ako ne prođe, onda u novembru ili decembru.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 23 avg 2022, 13:31

Ja sam se ponadao da ljudi u savezu nešto znaju.
Jedino pozitivno što će sledeće godine svima biti jasno koliko su štetne glupe odluke klubova i još gluplje saveza. Klubovi rade neke poteze radi svoje koristi pa makar bile štetne za druge, savez radi štetu svima.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 avg 2022, 13:48

"Susret 7. kola između Zrinjskog i Tuzla Citya neće biti odigran ovaj vikend.

Zrinjski je zatražio odgodu ove utakmice zbog utakmice u četvrtak u Bratislavi protiv Slovana. Iz Tuzla Citya pristali su udovoljiti mostarskom klubu, pa je Takmičarska komisija NS BiH to uzela u obzir i zvanično usvojila odgađanje ove utakmice.

Termin odigravanje utakmice između Zrinjskog i Tuzla Cityja bit će naknadno utvrđen.

Podsjetimo, Zrinjski je ove sezone u Premijer ligi BiH odigrao samo dvije utakmice."

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 avg 2022, 14:38

Husić neće da se zamjeri Beusu.Ovo je diplomatska odluka.Pošto Bošnjaci ove godine uzimaju titulu ,Tuzla City mora ove moćnike niz dlaku.Neka ,Sarajevo i Željezničar su godinama bili s njima u koaliciji.Nama se sada otvara put ka tituli i trebamo i mi u koaliciju.Ivan Beus drži sudijsku organizaciju.Žao mi je da nismo iskoristili priliku da sutra odigramo utakmicu protiv Igmana.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 23 avg 2022, 15:03

tuzlac je napisao/la:
23 avg 2022, 14:38
Husić neće da se zamjeri Beusu.Ovo je diplomatska odluka.Pošto Bošnjaci ove godine uzimaju titulu ,Tuzla City mora ove moćnike niz dlaku.Neka ,Sarajevo i Željezničar su godinama bili s njima u koaliciji.Nama se sada otvara put ka tituli i trebamo i mi u koaliciju.Ivan Beus drži sudijsku organizaciju.Žao mi je da nismo iskoristili priliku da sutra odigramo utakmicu protiv Igmana.
De nam kaži ko je na redu da uzme kup.
Jbg lakše je pratiti...nema stresa.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 23 avg 2022, 16:44

tuzlac je napisao/la:
Nikakvu mi nećemo imati privilegiju ali da nismo dali suglasnost imali bi dodatnih problema od velikog broja hercegovackih sudija i tog lobija odozdo. Nema veze Zrinjskom će biti najteže.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 avg 2022, 17:18

husrefbeg je napisao/la:
23 avg 2022, 16:44
tuzlac je napisao/la:
Nikakvu mi nećemo imati privilegiju ali da nismo dali suglasnost imali bi dodatnih problema od velikog broja hercegovackih sudija i tog lobija odozdo. Nema veze Zrinjskom će biti najteže.
Može se i tako razumiti.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 avg 2022, 17:39

husrefbeg je napisao/la:
23 avg 2022, 16:44
tuzlac je napisao/la:
Ja sam upratio da je poslije tri titule Zrinjskog, dvije titule osvojilo Sarajevo.Onda je Borac osvojio ligu, a onda opet Zrinjski.Dakle,sada je na redu bošnjački klub.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.