Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja cutim svojim usima
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovo nisu istine
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
**** mu ja mater bezobraznu šlagiranu, šta kaže nezadovoljan minutažom. Eutanazirajte ga više.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bajcetic nam je kao novo pojačanje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zao mi je Keite ali mi je posebno zao Oxa, kad god se sjetim sezone 2017/18 prvo mi u glavu dodje onaj domaci dres a zatim i Ox s golovima protiv Citya kako u ligi tako i u LŠ. Onako glupa i nepotrebna povreda protiv Rome ga je nazalost trajno onesposobila a na trenutke je djelovao kao nas najbolji i jedini sposoban ofanzivni veznjak. Bas steta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ali koliko me nerviraju kretnje Bobbya I Diaza, to je čudo neviđeno. Bobby dolazi po loptu na svoju polu I kao da je alergican na protivnicki 16m, a Diaz kad god primi loptu vrati se nazad 30 metara. Uspori nas nenormalno kad ide lopta po toj strani.
Užas. Taktički smo katastrofa.
Gdje se nece vracati kad sredina nije bila sposobna proci Unitedov presing sve dok nisu crkli od trcanja a i tad su se samo zabijali u guzvu.
Nah odbijam u pricu da je keita povrijedjen, ide on u lajpcig do kraja sedmice.
Daj yourija i sangare do kraja roka
nece kostati 60m zajedno
Izvrstan tackler, dobar u pas igri. Brzina mu nije jaca strana ali je adama za fabinha npr, krakat i dodatna opasnost poslije prekida s 1.90 visinom. Malo baca na pogbu
Uparit ga s fabinhom, moze pokrivat desnu stranu i izlete trenta
Daj yourija i sangare do kraja roka
Izvrstan tackler, dobar u pas igri. Brzina mu nije jaca strana ali je adama za fabinha npr, krakat i dodatna opasnost poslije prekida s 1.90 visinom. Malo baca na pogbu
Uparit ga s fabinhom, moze pokrivat desnu stranu i izlete trenta
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 23 avg 2022, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sangare prije 20 dana novi ugovor potpisao. Plus je panj.
Pjanic je dostupan 
Mislim da realno mozemo potrositi oko 30-40m za veznjaka u dobi od 23-26 godina cisto da imamo taj prelaz izmedju djece i djedova na sredini. Vec je skoro pa kraj transfer roka i nemamo toliki izbor + na sve to svi klubovi znaju u kakvoj smo ocajnoj situaciji pa mogu komotno lupit 10m dodatno na neku normalnu cijenu.
Tielemans, Berge i Aouar mi se uklapaju u taj okvir ovako na prvu a svaki bi ponudio nesto drugacije.
Tielemans, Berge i Aouar mi se uklapaju u taj okvir ovako na prvu a svaki bi ponudio nesto drugacije.
Imal kakav transfer trac
Liverpool transfer news LIVE - Naby Keita 'interest', Leandro Paredes linked, Moises Caicedo race (Echo) https://t.co/fLkOo8op5w
Svabe tracaju da ce bvb poslat ponudu za invalida.
Liverpool tipped to complete Tielemans transfer
Pokusavaju vise para izvuci od arsenala/tot
Kako mozemo zamjenit naseg vlasnika s celzijevim ?
Mozda ona henrijeva zena moze odradit ovo
Mozda ona henrijeva zena moze odradit ovo
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 4 gosta.