FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pozitivno sinoc, Fati, Lewandovski, Pedri.
Negativno, Gavi i De Jong. Jednostavno, nikako se nisu sinoc mogli nametnuti veznom redu Sosijedada.
Balde solidan. Feran nedorecen, nadati se da je razlog tome sto se tek vratio nakon povrede i sto je bez treninga. Dembele standardno, od sjaja do ocaja i nazad. Odbrana, jako dobra, danac najbolji nazad.
Negativno, Gavi i De Jong. Jednostavno, nikako se nisu sinoc mogli nametnuti veznom redu Sosijedada.
Balde solidan. Feran nedorecen, nadati se da je razlog tome sto se tek vratio nakon povrede i sto je bez treninga. Dembele standardno, od sjaja do ocaja i nazad. Odbrana, jako dobra, danac najbolji nazad.
Kad bi rezultat uvijek odražavao stanje na terenu, Brazil bi umjesto 5x bio svjetski prvak 10x, Barcelona bi u razdoblju 2009-2015 bila
5-6x prvak Europe, a ne samo 3x, Real ne bi ove godine osvojio UCL, Grčka ne bi bila nikad prvak Europe, itd, itd....................samo to treba uvijek ustvrditi, a ne samo onda kad želiš nekoga podcijeniti.
5-6x prvak Europe, a ne samo 3x, Real ne bi ove godine osvojio UCL, Grčka ne bi bila nikad prvak Europe, itd, itd....................samo to treba uvijek ustvrditi, a ne samo onda kad želiš nekoga podcijeniti.
Kolega nadam se da ti je jasno kako pišeš sa glavnim skautom iz Olova

Nest'o. I ja bi, kad bi tako ispao, da ne kažem šta. Takvima samo ogledalo postaviš ispred njega.
Ili onaj jutros, koji reče, kako rezultat ne odražava stanje na terenu.
Mada to ovdje nije ništa novo. Javiće se kad izgubi Barcelona, garant.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 22 avg 2022, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da bi mogao propasti transfer Depaya u Juve. Nece da mu daju platu koju navodno trazi.

@igrajlopte 🐦
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Treba se rijesiti Depaya i Aube da se ocisti platna lista za Grizmana!
Majko mila….
Majko mila….
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja ne znam sto Celzi umjesto Aube ne ganja Depaya.
Ne znam sto je Tuchel toliko za Aubu zapeo ovaj besplatan i mladji.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Slažem se sa svim. Osim da je Christensen najbolji nazad, kroz sredinu sve prolazilo, spavao u dosta situacija. Garcia odličan u posjedu lopte, defanzivno imao par dobrih uklizavanja. Araujo dosta lopti izgubio, dvocifren broj je sigurno, ali izgledao je dosta izgubljeno, iako je igrao desnog štopera, mislim da bi njemu bolje odgovarao centralni štoper u ovoj formaciji sa 3 nazad.Evander je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:17Pozitivno sinoc, Fati, Lewandovski, Pedri.
De Jong, statistički rekao bi odličan, a ustvari ništa nije dao na terenu, u prenosu loptu bojažljivo, ni on ni Gavi nisu uzimali odgovornost sa loptama prema naprijed.
Za Ferrana, nedorečen jeste najbolja riječ, a mislim da mu ne odgovara ova pozicija polušpica, on treba igrati na boku, bilo koje krilo nikako u sredi. Polušpicevi trebaju biti Pedri i Fati u ovoj formaciji.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
https://sportsport.ba/fudbal/antoine-gr ... vor/432400
Ako je tačno ovo, mongoloida koji je pravio takav nenormalan ugovor odmah tužiti, jer će možda klub oštetiti za milione. Ko se sjeti da ubaci 30+ minuta u ugovor, grob te ne yebo
Ponovo sprdnja sa klubom.Navodno, Griezmann u ugovoru ima klauzulu prema kojoj Atletico mora da otkupi njegov ugovor ukoliko u sezoni bude igrao na utakmicama više od 30 minuta.
U Atleticu su to očito dobro sve "prostudirali" jer je Griezmann na početku nove sezone obje utakmice La Lige počeo s klupe, a još zanimljivije je da je na obje odigrao po tačno 28 minuta.
Ako je tačno ovo, mongoloida koji je pravio takav nenormalan ugovor odmah tužiti, jer će možda klub oštetiti za milione. Ko se sjeti da ubaci 30+ minuta u ugovor, grob te ne yebo

Depay je skoro sve zavrsio sa Juveom. Dogovor sklopljen ali ovi iz Italije jednu gofna i ne daju zeleno svjetlo da se transfer oznaci.

wadethegreat je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:17Ja ne znam sto Celzi umjesto Aube ne ganja Depaya.

@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:
Lupaš poput novinara sportsporta.let3 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:33https://sportsport.ba/fudbal/antoine-gr ... vor/432400
Ponovo sprdnja sa klubom.Navodno, Griezmann u ugovoru ima klauzulu prema kojoj Atletico mora da otkupi njegov ugovor ukoliko u sezoni bude igrao na utakmicama više od 30 minuta.
U Atleticu su to očito dobro sve "prostudirali" jer je Griezmann na početku nove sezone obje utakmice La Lige počeo s klupe, a još zanimljivije je da je na obje odigrao po tačno 28 minuta.
Ako je tačno ovo, mongoloida koji je pravio takav nenormalan ugovor odmah tužiti, jer će možda klub oštetiti za milione. Ko se sjeti da ubaci 30+ minuta u ugovor, grob te ne yebo![]()
Protiv Getafea 32 minute. Protiv Villarreala 37.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
jasonstatham je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:14Lupaš poput novinara sportsporta.let3 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:33https://sportsport.ba/fudbal/antoine-gr ... vor/432400
Ako je tačno ovo, mongoloida koji je pravio takav nenormalan ugovor odmah tužiti, jer će možda klub oštetiti za milione. Ko se sjeti da ubaci 30+ minuta u ugovor, grob te ne yebo![]()

Još napisah fino na početku "Ako je tačno ovo"

U 62 minuti je usao unutra, tacno 28minuta. Lijepo ti novinar napisao ne racuna se nadoknadajasonstatham je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:14Lupaš poput novinara sportsporta.let3 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:33https://sportsport.ba/fudbal/antoine-gr ... vor/432400

Pitanje je koliko tu ima istine, ali nije za odbaciti sta je sve Barto potpisivao
⚽FK Garaže⚽
- jasonstatham
- Kontakt:
Hahahaha. Nego se računa koliko? Do 90, a nakon toga, te minute pojela maca?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne broji se nadoknada u klauzulama koje se odnose na odigran broj minuta.jasonstatham je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:14Lupaš poput novinara sportsporta.let3 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:33https://sportsport.ba/fudbal/antoine-gr ... vor/432400
Ni u statistikama se ne broji nadoknada. Nadoknada po definiciji samo mijenja neodigrano vrijeme regularnih 90 min. Na papiru ako ništa.
10,20,30 minuta, poluvrijeme, sat, nebitno.
Jesu li se morale yebene minute ubacivati u ugovor ? to je poenta...oko cega rasprava jbt
Jel ne može samo broj nastupa, pa se moraju i minute precizirati ?
Jesu li se morale yebene minute ubacivati u ugovor ? to je poenta...oko cega rasprava jbt

Jel ne može samo broj nastupa, pa se moraju i minute precizirati ?

- jasonstatham
- Kontakt:
U Engleskoj, za igrača koji ne počne utakmice od prve minute, nego uđe sa klupe, svaka se minuta broji. Provjereno.Donnie Darko je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:41
Ne broji se nadoknada u klauzulama koje se odnose na odigran broj minuta.
Ni u statistikama se ne broji nadoknada. Nadoknada po definiciji samo mijenja neodigrano vrijeme regularnih 90 min. Na papiru ako ništa.
Da ali mislim da Atletico igra u LaLigi. Provjereno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izgleda da ode Auba.Chelsea are in advanced talks to sign Barcelona forward Pierre-Emerick Aubameyang with all parties optimistic a deal can be struck.
One **** has told Sky Sports News an agreement is close. The deal under discussion is thought to be worth between £15m and £25m.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.