FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
53
25%

Ukupno glasova: 214

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 22 avg 2022, 19:53

I jos jedan interesantan mit je ovaj da se nasim igracima od prve minute na svaku gresku upucuju salve uvreda sa tribine Istok, hajde da kaze da neko, pojedinac ili vise njih, a ima ih prilikom loseg rezultata tokom ili na kraju utakmice da opsuje nasem igracu u revoltu, ali od prve minute ili na prvu gresku, e ja to nisam vidio, a na Istoku sam godinama i godinama. Mit poput ovog da svaki igrac koji ode od nas oslobodi se tog famoznog pritiska i napravi karijeru, napravi al u qrcu, vise je njih kojima je FK Sarajevo vrhunac bilo, nego sto su poslije nas nesto napravili.
Popustite ovu pricu, pricajte i hajcajte o derbiju, koji je za nekoliko dana.

bodribordo
Kontakt:

Post Postao/la bodribordo » 22 avg 2022, 19:54

Ma u Petak gasimo Željkana sa 3:0 kao 6.4.2019. ako se dobro sjecam hehehe.

1x Dal Varešanovic
2x Ikic
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 22 avg 2022, 19:58

Ja mislim da nam ovo nije trebalo pred derbi,al eto šta je tu je uticače ovo na igrače sigurno neka nam je Bog na pomoći.Mislio sam da će to Mirvić dovesti u red al prijeće on ovo sve napustiti nego zavesti red

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 22 avg 2022, 19:58

nevezano za kapica, boli me kyrac za svima njima dok mi klub igra dobro, ali nikad, NIKAD, ni u jednoj sezoni igraci i trener nisu imali ovakvu podrsku poslije ovako jezivo losih rezultata...i igre. NIKAD!
koga yebete sa pricom o navijacima i istokom posebno. nema bolje i vjernije tribine. nema!
imam utisak da ovdje previse ima onih koji pisu a rijetko su na utakmicama.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 22 avg 2022, 20:00

MaroonBjelave je napisao/la:
22 avg 2022, 19:29
Ćao vozdrica, a Kobiljar neka razmisli prije nego ponovo krene granati sa onim svojim šapama.
Neka grana, sta si se njega uhvatio i jos neki, momak uvijek trci ko navijen. Ganja, otvara se i trazi loptu, momak se trudi al jbg ima svojih mana i gresaka, da nema ne bi bio kod nas. Fascinantno je da konstatno imamo odredjen broj igraca koji se vrti da im se sere + trener ko god da je
Sve mi znamo.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 22 avg 2022, 20:02

brojjedan je napisao/la:
22 avg 2022, 19:58
nevezano za kapica, boli me kyrac za svima njima dok mi klub igra dobro, ali nikad, NIKAD, ni u jednoj sezoni igraci i trener nisu imali ovakvu podrsku poslije ovako jezivo losih rezultata...i igre. NIKAD!
koga yebete sa pricom o navijacima i istokom posebno. nema bolje i vjernije tribine. nema!
Prije su tjerali nakon 2 tekme, sad nakon 3. Bravo za istok napredovo je bas. Aferim :bih:
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 avg 2022, 20:06

Osttribine je napisao/la:
22 avg 2022, 19:53
I jos jedan interesantan mit je ovaj da se nasim igracima od prve minute na svaku gresku upucuju salve uvreda sa tribine Istok, hajde da kaze da neko, pojedinac ili vise njih, a ima ih prilikom loseg rezultata tokom ili na kraju utakmice da opsuje nasem igracu u revoltu, ali od prve minute ili na prvu gresku, e ja to nisam vidio, a na Istoku sam godinama i godinama. Mit poput ovog da svaki igrac koji ode od nas oslobodi se tog famoznog pritiska i napravi karijeru, napravi al u qrcu, vise je njih kojima je FK Sarajevo vrhunac bilo, nego sto su poslije nas nesto napravili.
Da budemo realni, nebitno je li Sarajevo, Čelik, Željo, Velež, igrač profesionalac koji ne moze izdrzati pritisak 1000 ljudi i kome se noge svezu na prvi uzdah i nije za ozbiljan nogomet. Šta bi da je sutra igrač Zvezde pa da mora izaci pred 55 000 ljudi koji su igračima nametnuli da moraju proći Makabi gdje placaju kartu 30-40 eura i ocekuju mnogo za to, gdje ti u usima odzavanja himna lige prvaka, gdje je meč težak 10 miliona eura i da moras se plasirati, to je pritisak i onda kod nas u Bosni nebitno koji klub pisu da zbog 20 psovača i 500 ljudi koji zagalame ne mogu pokazati svoj raskošni talenat. Šuplja prica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 22 avg 2022, 20:07

Gdje je Krivokaplć Emire Hadžiću?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 avg 2022, 20:10

cookiech je napisao/la:
22 avg 2022, 20:00
Ćao vozdrica, a Kobiljar neka razmisli prije nego ponovo krene granati sa onim svojim šapama.
Neka grana, sta si se njega uhvatio i jos neki, momak uvijek trci ko navijen. Ganja, otvara se i trazi loptu, momak se trudi al jbg ima svojih mana i gresaka, da nema ne bi bio kod nas. Fascinantno je da konstatno imamo odredjen broj igraca koji se vrti da im se sere + trener ko god da je
Momak je dobio 4-5 kartona otkako je došao u FKS. Svaki karton je za mlataranje ručicama, nije za klizeći start, za pametno zaustavljanje kontre faulom itd. Možda je jedan dobio za nešto normalno. Jesi li ti ikada vidio da sudija promijeni odluku jer mu je igrač mlatarao ručicama?

Druga stvar, jesi li generalno ikada bio na drugoj tekmi osim tekme Sarajeva? Jesi li ulazio na teme drugih klubova ovdje na forumu? Svaki klub, ama baš svaki, čak i Real i njegovi navijači, Barca i njeni navijači, i oni po stadionu i ovi naši ovdje na forumu, imaju par igrača koje uzmu na zub i šta sad? Samo je vama ovdje to nešto nepojmljivo i nevjerovatno. Opet podvlačim, ne kažem da treba tako, ali uvijek će toga biti i što onda da se kuka oko toga non stop?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 avg 2022, 20:15

avenija je napisao/la:
22 avg 2022, 20:06
Osttribine je napisao/la:
22 avg 2022, 19:53
Da budemo realni, nebitno je li Sarajevo, Čelik, Željo, Velež, igrač profesionalac koji ne moze izdrzati pritisak 1000 ljudi i kome se noge svezu na prvi uzdah i nije za ozbiljan nogomet. Šta bi da je sutra igrač Zvezde pa da mora izaci pred 55 000 ljudi koji su igračima nametnuli da moraju proći Makabi gdje placaju kartu 30-40 eura i ocekuju mnogo za to, gdje ti u usima odzavanja himna lige prvaka, gdje je meč težak 10 miliona eura i da moras se plasirati, to je pritisak i onda kod nas u Bosni nebitno koji klub pisu da zbog 20 psovača i 500 ljudi koji zagalame ne mogu pokazati svoj raskošni talenat. Šuplja prica.
Ma upravo tako, e to je pritisak, gdje je ulog ogroman, gdje navijaci u BG jesu kakvi jesu, tu da se neko pogubi mogu i shvatiti. A ovde se eto pravi mit da im kao sto kazes navijaci i u nasem slucaju famozna tribina Istok ne da da pokazu svoj talent, a eto vidjeli smo gdje je vecina njih koji su igrali u Sarajevu zavrsilo poslije, jako rijetki su uspjeli, nema im eto Istoka pa u cemu je problem onda.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 avg 2022, 20:22

brojjedan je napisao/la:
Po pisanju ovdje ispada da prvi minut cim neko pogrijesi pas citava tribina skace na noge i yebe mu familiju i od do

Uopste nije tako,i prije utakmice i na pocetku utakmice navija se i pruza podrska i nosi ekipa.Do duse ima pojedinaca koji nekad pretjeraju ali vecina navijaca koji idu tu su pravi navijaci koji su decenijama i decenijama uz klub
Svima smeta istok a istok svaku utakmicu najpunija tribina hahahaha.Blago nama ako nam je to najveci problem

Ko god se bori niko mu nece nikad A reći.Cak i kad lose igras pogleda ti se par utakmica kroz prste
Napisao sam u prijasnjem postu,ako jednu sezonu na pocetku imamo top podrsku to je ova.Bas svaku domacu utakmicu

Ne razumijem,u ostalim klubovima se ne psuje?Igras za najveci klub u drzavi i imas mozda najvecu platu na svojoj poziciji.Normalno da ce biti pritiska i psvokli.Ko nije spreman da se nosi hvala i dovidjenja
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 avg 2022, 20:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bodribordo
Kontakt:

Post Postao/la bodribordo » 22 avg 2022, 20:22

slika

Zenica, 2008. godina...
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 avg 2022, 20:26

Treba sve igrače otjerati, ko ih j.be. :puke:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 avg 2022, 20:36

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 avg 2022, 20:22
brojjedan je napisao/la:
Po pisanju ovdje ispada da prvi minut cim neko pogrijesi pas citava tribina skace na noge i yebe mu familiju i od do

Uopste nije tako,i prije utakmice i na pocetku utakmice navija se i pruza podrska i nosi ekipa.Do duse ima pojedinaca koji nekad pretjeraju ali vecina navijaca koji idu tu su pravi navijaci koji su decenijama i decenijama uz klub
Svima smeta istok a istok svaku utakmicu najpunija tribina hahahaha.Blago nama ako nam je to najveci problem

Ko god se bori niko mu nece nikad A reći.Cak i kad lose igras pogleda ti se par utakmica kroz prste
Napisao sam u prijasnjem postu,ako jednu sezonu na pocetku imamo top podrsku to je ova.Bas svaku domacu utakmicu

Ne razumijem,u ostalim klubovima se ne psuje?
Pa ruku na srce vise od pola ovde sto ih pise i nisu iz Sarajeva pa tako i nemaju potpunu sliku sa tribine jer ne dolaze toliko cesto na utakmice sigurno, nego se nakon losih rezultata uhvate onih klipova koje ovaj portal, a i ostali objave i misle da je onako tokom cijele utakmice, ili se zakace na par komentara tako i ono hajmo horski svi ponavljati jest Istok je najgori, treba se tuci sa njima i tako to, a sto kazes najvjernija smo tribina. Uvijek najpunija, a bgm i jako puno nas ide na gostovanja sa klubom i ako nas je masa u 40.tim , a i stariji.
Ima pojedinaca, ne kazem, koji bukvalno tokom utakmice smisle neke nove psovke, ali oni ne cine vecinu navijaca sa Istoka.
Sto ih neko ne usuti, pa nece niko nikog vaspitavati na tribini, a niti je dosao da se tuce sa nekim od takvih likova.
Imao sam priliku da neke utakmice pogledam i u Njemackoj jedne prilike, vjerujte mi i kod njih se psuje, ali oni nemaju tako "sočne" psovke kao mi Balkanci :D

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 22 avg 2022, 20:37

Dal i Suljić moraju igrat pa taman 15 penala u jednoj tekmi fulili

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 avg 2022, 20:42

Ma gore je kad nema publike pa se to cuje. U Kaknju sam se bas svasta naslusao. Suljica i Dala su uzeli na zub od 10 minute a nisu ni ostali bili bolji od njih. Mozda dva nasa igraca koji jedini nesto pokusavaju i mogu napraviti neki potez. Otjeracemo i njih i kukat cemo kako su u drugim klubovima dobri

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 avg 2022, 20:46

Tatamata1946 je napisao/la:
22 avg 2022, 20:42
Ma gore je kad nema publike pa se to cuje. U Kaknju sam se bas svasta naslusao. Suljica i Dala su uzeli na zub od 10 minute a nisu ni ostali bili bolji od njih. Mozda dva nasa igraca koji jedini nesto pokusavaju i mogu napraviti neki potez. Otjeracemo i njih i kukat cemo kako su u drugim klubovima dobri
Ma gdje ces to reci, to je najbolja publika. Daj ba, gledajte realno, ima idiota i tacka. Pruza se ogromna podrska ali isto tako se cesto ide iz krajnosti u krajnost. Najpunija tribina ok i tu je 99% ludjaka za sarajevom ali taj 1% je glasnije cesto

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 22 avg 2022, 20:47

joker90 je napisao/la:
22 avg 2022, 20:10
cookiech je napisao/la:
22 avg 2022, 20:00
Momak je dobio 4-5 kartona otkako je došao u FKS. Svaki karton je za mlataranje ručicama, nije za klizeći start, za pametno zaustavljanje kontre faulom itd. Možda je jedan dobio za nešto normalno. Jesi li ti ikada vidio da sudija promijeni odluku jer mu je igrač mlatarao ručicama?

Druga stvar, jesi li generalno ikada bio na drugoj tekmi osim tekme Sarajeva? Jesi li ulazio na teme drugih klubova ovdje na forumu? Svaki klub, ama baš svaki, čak i Real i njegovi navijači, Barca i njeni navijači, i oni po stadionu i ovi naši ovdje na forumu, imaju par igrača koje uzmu na zub i šta sad? Samo je vama ovdje to nešto nepojmljivo i nevjerovatno. Opet podvlačim, ne kažem da treba tako, ali uvijek će toga biti i što onda da se kuka oko toga non stop?
Opisao si Rahmana, doduse ne mogu se poredit njih dvojica kada je igra u pitanju. A zar moramo gledati to kako je kod drugih sto se tice negativnih stvari, ajmo nalazit pozitivu i kopirat. Kritika je pozeljna i dobrodosla, al ide se u krajnost i pretjeruje
Sve mi znamo.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2022, 20:53

Neka je otišao. Svi znamo da je kockar a na terenu isto slina. Niko mu nije ni prijetio ni nista. Zna se da igra za najveći klub u Bosni. Doviđenja i sretno ti dalje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 22 avg 2022, 21:02

Zgazite želješćar i oprošteno vam je sve!
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], MaroonBjelave i 42 gosta.